Reklama

Reklama

Poté, co si prošli nástrahami střední školy (dvakrát po sobě), čekají na policejní důstojníky Schmidta (Jonah Hill) a Jenka (Channing Tatum) velké změny - jsou pověřeni prací v utajení na místní vysoké škole. Ale zatímco Jenko potká spřízněnou duši ve sportovním týmu a Schmidt pronikne do řad studentů umění, začínají o svém vzájemném vztahu zvolna pochybovat. Jejich úkolem už není pouze vyřešit případ, ale jsou nuceni zjistit, zda mezi nimi může existovat společný vztah na úrovni. Pokud se těmto dvěma přerostlým puberťákům podaří vypracovat se z univerzitních nováčků ve skutečné muže, pak by vysoká škola mohla být tím nejlepším, co je kdy potkalo. (Falcon)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (925)

genetique 

všechny recenze uživatele

Nečakal som, že film, ktorý pôjde takmer ako cez kopirák svojho predchodcu ma bude tak baviť! '22 Jump Street' je totálna vykrádačka prvého dielu so všetkým, čo k tomu patrí, nehanbí sa za to, verejne sa k tomu priznáva a ešte si z toho robí totálnu prdel. Jednotka bola trošku rozpačite uletená a ako celok ma až tak nezaujala. Dvojka je ešte uletenejšia, no konzistentnejšia, má lepší spád, kvalitnú akciu a vynikajúcich side-kick hercov (Ice Cube si neraz ukradol celé scénky pre seba). Nenudil som sa od začiatku až po (luxusné) záverečné titulky, má celú radu zapamätania-hodných scén a dementne inteligentných hlášok, no a Tatum a Hill vytvorili dvojku hodnú všetkých pokračovaní načrtnutých v závere. Keď sa títo dvaja objavia spolu na scéne, môžte očakávať prichádzajúci záchvat smiechu. Každopádne teda film predčil moje očakávania, takže neváhajte s návštevou kina a venujte mu pozornosť určite sa vám odvďačí, minimálne dobrou náladou. 85%. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Co v prvním díle sedlo jako prdel na kolík a pubíky i zastydlíny donutilo pootevřít prkenice, toho dejme více, že? Více křivoxychtění Ajdskjůba, gej atmošku mezi ,,hrdiny" rozžhavme na teplotu pánské sauny v Podolí, grýnpíčáky ze střední nahraďme TUUFy (trapnými univerzitními ufony), co se hledají v kdejaké kokotině, a to by bylo, aby nebylo, có? No. Kouzlo jedenadvacítky je sice pryč, ovšem i tak zůstává několik momentů, u nichž se normálně nenormální jedinec dokáže spokojeně zašklíbit. Milým plusem je hravá forma závěrečných titulí. ()

Reklama

Indiana 

všechny recenze uživatele

Mega prdel, kdy se zase jednou celej sál skoro nepřetržitě gebil. Mně osobně se to líbilo ještě víc než už tak hodně dobrá jednička a některý vtípky ještě dlouho nezapomenu. Duo Tatum / Hill si to opět neskutečně dává a pár hodně dobrejch scén zbylo i na mega zuřivýho Ice Cuba, kterej je tu permanentně komicky nasranej že už to asi víc nejde. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Spomínam si, že pred dvoma rokmi, tak trochu prekvapivo, skvele zafungovala akčná komédia 21 Jump Street. Pochválila ju kritika a ľudia sa do kín vo veľkom hrnuli. Celá zostava sa nám teraz vrátila v plnej paráde a pustili sa do nového prípadu. Množstvo scén, či situácii sa opakuje. Vtipnosť filmu, či samotných postáv teda stavia aj na tom, že sa vtipy opakujú a áno, aj to opakovanie niekedy môže byť zábavné a aj to, že o tom opakovaní hovoríme. Nič objavné, ale ísť na to takto vo filme za 65 miliónov dolárov predsa len trochu riskantné. Tržby sú však ešte lepšie ako pred dvoma rokmi. Zjavne sa teda zadarilo. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $191,719,337Tržby Celosvetovo $331,333,876Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,249,757 //počet predaných kusov 604,033Tržby za predaj DVD v USA $11,867,447 //počet predaných kusov 729,869║ občas dobré komické nápady(väčšinou za účasti Ice Cube-a) vzápätí pokazia hneď dve zlé po sebe idúce, škoda tej nevyváženosti, lebo tvorcovia až moc vsadili na trápne a bez účelové scénky, takže zas zmiešané pocity z ďalšej vývarovej americkej komédie /50%/ ()

Galerie (70)

Zajímavosti (38)

  • Po závěrečných titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Během scény v restauraci řekne paní Dicksonová (Queen Latifah), manželka kapitána Dicksona (Ice Cube): "I'm coming straight outta Compton." Jedná se o narážku na album "Straight Outta Compton" skupiny N.W.A. z roku 1988, v níž tou dobou působil právě Ice Cube. Píseň navíc zazněla i ve filmu Jump Street 21 (2012), na nějž 22 Jump Street volně navazuje. (UM3L3C)

Související novinky

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

20.04.2024

Čeká nás další film, jenž mnozí z nás budou možná s nadějí vyhlížet jako jeden z nejočekávanějších v daném roce. Alespoň to tak vypadá na papíře. Studio Amazon totiž sune kupředu svůj snímek Project… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

08.12.2018

Tiffany Haddish (Night School) a Awkwafina (Debbie a její parťačky) jednají o hlavních rolích v chystaném ženském remaku 21 Jump Street. Nový film ze série, kterou před pár lety oživili Phil Lord a… (více)

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

02.12.2016

První filmový Jump Street stál 42 milionů dolarů a vydělal 201 milionů. Dvojka pak vyšla na rovných 50 a utržila 331, což je jasný důkaz, že studio Sony narazilo zlatou žílu. Jak ale možná víte,… (více)

Reklama

Reklama