Reklama

Reklama

Válka o planetu opic

  • USA War for the Planet of the Apes (více)
Trailer 1

Válka o planetu opic začíná dva roky po událostech předchozího snímku Úsvit planety opic. Z inteligentního šimpanze Caesara (Andy Serkis) se stal nezpochybnitelný vůdce rozrůstajícího se společenství opic, a když se s ním nyní setkáváme, je mu okolnostmi vnucena nová role válečného generála. Situace opičího klanu vedeného Caesarem je totiž katastrofální. Jejich skupina ustoupila do lesů, kde se často utkávají v bitvách s lidskou armádou, vedenou nelítostným plukovníkem McCulloughem (Woody Harrelson). Ztráty opičího společenství jsou obrovské a Caesar cítí bolest z každé smrti. Potýká se s vlastními temnějšími instinkty a nastupuje na cestu pomsty, na níž se nevyhnutelně střetne s plukovníkem v epické bitvě, která určí, kdo se stane vůdčím druhem, jenž bude určovat další osud těch druhých, poražených. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

No má nula bodů a přihlásil se přes měsícem že to bude jen další jeho inkarnace

na příspěvěk reagoval Pilda17

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Tam bylo tolik chyb až to hezky není....to opravdu všechny opice v ohradě bez střechy hlídal jeden člověk na věži a ještě.slepej? A nejlepší na filmu je že k té pseudo válce by došlo i bez opic, vlastně tam o opice ani nešlo jen válka mezi lidmi....a k té také nedošlo jen malá bitva ze které jsme taky nic neměli ...zklamání roku tohle

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

duckman

Jo to bylo dobrý no a taky třeba to, jak si nikdo nevšiml snad půl hodiny, že tam ta holka stála u klece s Caesarem a bavila se s ním a podala mu vody a jídlo :-D

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

duckman

Právě. Tady ji taky naučili znakovat. Proč ne časem mluvit. Co se jim děje vysvětlený nebylo. Woody zrovna jako doktor nevypadal, takže...xD

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Allien.9

Takj asne, ze to na ni ocividne nemelo stejne ucinky jako na sympatickyho Woodyho, kdyz si tam chodila mezi klecema s Cezarem a ostatnima opicema, ktery nikdo nehlidal a kdyz se najednou uplne vyprazdnili, tak si toho nikdo nevsimnul, asi prsote byla tma, ikdyz tam meli ty svetlomety, ale ty svitily zrovna jinam :DDD Na kazdyho ten virus asi pusobi jinak no, ale jak vime z filmu z orku 68, tak tam se Nova nauci zase trochu mluvit :DDD 

na příspěvěk reagoval Allien.9

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

duckman

Problém je, že jsme ji neviděli v době, kdy tu řeč ztrácela. (A ty ostatní naopak po čase.) Nikdo neříká, že se u ní z toho tělo/mozek nevzpamatovávali stejně jako u Vrchního zelenýho mozku a dalších vojáků.

na příspěvěk reagoval duckman

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Pro me treba byl skvelej film posledni Ben Hur zde hodnoceny jakojeden z nejhorsich letosnich filmu, nebo treba Covenanat, sice si Scott mohl vybrat lepsi zaver, nez souboj na materske lodi :DDD ale proti tomuhle to bylo uplne bozi a tad se na to podivam znovu, na tohle ne.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Taky ten frontalni utok v zaveru ala stredoveka bitva, to uz byla uplna fraska :DDD Proti Covenantu je tohle prihlouply technicky a fomrou sice zdarily, nicmne infantilni a tupy blabol, vsechny ty emocionlani sceny jakoze opice ty jedine jednaji sparvne, nepouzivaji auta, ale jedine ekologicke.kone apod, kdyz uz tam tyhle podtexty clovek vidi a slysi v tom filmu po 20x, tak uz to nemuze reflektovat ani nahodou, jak daval Cezar napit te male lidske holce, kterra teda jako jedina ztratila rec, ale nestala se z ni kupodivu mentalni opice, tak tam uz jsem se jenom smal.

na příspěvěk reagoval Allien.9

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

duckman

Na Transformers by me nedostal nikdo. Radsi si dam odpad z pohodli domova nez vyhazovat prachy z hovadiny.

Uživatel Pilda17 smazal svůj příspěvek.

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

jsed

5) Jo takhle. Hele, kdybys věděl, že na tebe někdo jde, ty by sis barikádu nestavěl? Já teda jo. :-D
2) Co jsem pochopila, Caesar šel chvíli jiným směrem. Ze začátku přece vůbec netušil, že kdesi "na hranici" existuje nějaká lidská pevnost.
Zmizení koní připisuju tomu, že i kdyby na nich opičáci hromadně migrovali, mohli se při napadení vojákama splašit a utéct nebo je lidi pozabíjeli. Benzín sice není nekonečnej, ale třeba dali v tu chvíli přednost koním jako jídlu a ne koním jako dopravnímu prostředku. Ale to jsou teorie, vysvětlený to tam nebylo.;-)

Jinak já jsem ráda, že "War" tam byla minimálně. Nesedělo by mi to tam. Už druhý díl mi kvůli skoku od klidného dílu k soubojům vůbec nesedl...

Související novinky

Pokračování Planety opic má název i obsazení

Pokračování Planety opic má název i obsazení

29.09.2022

Pokračování Planety opic ponese oficiální název Kingdom of the Planet of the Apes, tedy Království Planety opic, přičemž studio 20th Century oznámilo, že začátek natáčení vypukne už za měsíc. V… (více)

Příští Planeta opic našla režiséra

Příští Planeta opic našla režiséra

04.12.2019

Studio Disney před časem naznačilo, že hodlá nadále rozvíjet filmovou sérii o Planetě opic, kterou získalo díky nákupu studia 20th Century Fox. A svůj slib teď zdá se dodrží. Najalo totiž režiséra… (více)

The Batman se začne natáčet v listopadu

The Batman se začne natáčet v listopadu

06.01.2019

Chystaná sólovka s Batmanem od režiséra série Planeta opic Matta Reevese The Batman se zatím vyznačuje tím, že kolem ní panuje naprosté ticho. Částečně za to může fakt, že se Reeves filmu chopil… (více)

Reklama

Reklama