Reklama

Reklama

Válka o planetu opic

  • USA War for the Planet of the Apes (více)
Trailer 12

Válka o planetu opic začíná dva roky po událostech předchozího snímku Úsvit planety opic. Z inteligentního šimpanze Caesara (Andy Serkis) se stal nezpochybnitelný vůdce rozrůstajícího se společenství opic, a když se s ním nyní setkáváme, je mu okolnostmi vnucena nová role válečného generála. Situace opičího klanu vedeného Caesarem je totiž katastrofální. Jejich skupina ustoupila do lesů, kde se často utkávají v bitvách s lidskou armádou, vedenou nelítostným plukovníkem McCulloughem (Woody Harrelson). Ztráty opičího společenství jsou obrovské a Caesar cítí bolest z každé smrti. Potýká se s vlastními temnějšími instinkty a nastupuje na cestu pomsty, na níž se nevyhnutelně střetne s plukovníkem v epické bitvě, která určí, kdo se stane vůdčím druhem, jenž bude určovat další osud těch druhých, poražených. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Mark1983

Mark1983 (hodnocení, recenze)

Oba předchozí díly se mi líbily,takže věřím,že by se mi mohl líbit i třetí díl. Co se týče války mezi lidmi a opicemi,dával bych výraznější důraz na tzv. Anomii. A nepohrdl bych ani s mysterióznější atmosférou s detailními scénami.

West

West (hodnocení, recenze)

ro1man

Takovej pokrok to zase nebude. To tipuju až minimálně na 4 nebo 5. A podle toho jakým tempem se ted dva díly ubírají. tak o tom pochybuju.. Nemůžou žít v lese a najednou jezdit v autech a chovat se jako kopie lidí.

ro1man

ro1man (hodnocení, recenze)

Třetí část by mohla navázat na Planetu opic z roku 2001, kdy se na konci vrátili na zem a opice už tady vládly bez lidí.

na příspěvěk reagoval mm13, Žralok, West

Yesqward

Yesqward (hodnocení, recenze)

Aj ja by som bol rád za tri, max štyri diely... Ale je pekné ako to seba začína zapadať spolu so starými časťami

dinko22

dinko22 (hodnocení, recenze)

Moc sa na to teším. Zrodenie i Usvit boli pecky... Len nechcem aby točili už dalsie diely ako to bolo v prípade starej Planety opic z roku 1968-1981 kedy natočili 12 filmov o planete opic... Idealne je to ukončit tretou časťou.... :)

Bingo05101

Bingo05101 (hodnocení, recenze)

Trilogia maximalne s Ceasarom - chcel by som som este vidiet diel po uplnom ovladnuti Zeme.

Související novinky

Pokračování Planety opic má název i obsazení

Pokračování Planety opic má název i obsazení

29.09.2022

Pokračování Planety opic ponese oficiální název Kingdom of the Planet of the Apes, tedy Království Planety opic, přičemž studio 20th Century oznámilo, že začátek natáčení vypukne už za měsíc. V… (více)

Příští Planeta opic našla režiséra

Příští Planeta opic našla režiséra

04.12.2019

Studio Disney před časem naznačilo, že hodlá nadále rozvíjet filmovou sérii o Planetě opic, kterou získalo díky nákupu studia 20th Century Fox. A svůj slib teď zdá se dodrží. Najalo totiž režiséra… (více)

The Batman se začne natáčet v listopadu

The Batman se začne natáčet v listopadu

06.01.2019

Chystaná sólovka s Batmanem od režiséra série Planeta opic Matta Reevese The Batman se zatím vyznačuje tím, že kolem ní panuje naprosté ticho. Částečně za to může fakt, že se Reeves filmu chopil… (více)

Reklama

Reklama