Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičkoví iluzionisté ze skupiny Čtyři jezdci (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco a Lizzy Caplan) se vracejí ve svém druhém dobrodružství, aby na svém celosvětovém turné předvedli kousky přesahující hranice lidského chápání a posunuli hranice jevištních iluzí do nových výšin. (Freeman Ent.)

Videa (15)

Trailer 5

Recenze (474)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|72%| Shlédnuto v kině. První díl mě nečekaně zaujal – tam byla kvalita o něco lepší. Přesto jsem za toto pokračování rád. Jedničku to nepřekonalo, ale ani jí nedělá ostudu. Je to příběhem trochu odlišnější, méně zapamatovatelných scén, příběh o dost jednoduší a méně záživnější, ale přesto to má své kouzlo. Kouzelné scény a prvky byly opět přehnané, ale o to tu nejspíš jde. Stačí trochu vypnout a užít si to. Je tu mnoho vtipných scén a hlášek. Nejlepší scénou pro mě asi bylo tajné předávání jedné karty – to nemělo chybu. Závěr byl rovněž vydařený, scéna s letadlem – to byl pěkný podfuk. ;) Herci mě opět bavili, nejvíc asi Mark Ruffalo, který tu měl skvělý příběh. Hezky se to propojovalo s jedničkou. Daniel Radcliffe mě tu docela pobavil, i když je vidět, že nejvíc mu seděla role Harryho Pottera. Přijde mi, že moc hrát už neumí – spíš jde o můj subjektivní názor. Přeci jenom vyšlo s ním dost negativních článků jaký je to alkoholik atd. Michael Caine a Morgan Freeman tu jsou spíše k doplněním sestavy či do počtu, ale přesto mě potěší je vidět. Scénář by tu mohl být bohatší, ale přesto mě film jako celek bavil od začátku do konce. Tylerova hudba byla opět skvělá. Nemám co už dodávat, klidně bych ještě uvítal trojku. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Typický příklad zbytečného sequelu, který nikdo nechtěl a také na něj nikdo moc nepřišel. Obsazení naboptnalo o čím dál tím více zaměnitelného Daniela RadCliffa, který po podobně mdlém Frankensteinovi už asi znovu nikdy neprorazí, jinak kromě podivné výměny, jak v zákulisí produkce tak i filmu, Isly Fisher se objeví všichni zúčastnění z prvního dílu, který se stal černým koněm léta 2013. Hlavní rozdíl je v tom, že tam kde umně první díl maskoval scénáristické hrátky s divákem, zde se na to rezignovalo úplně a podobně jako v mnoha jiných filmech postavy zatajují informace před ostatními hlavně kvůli divákovi, aby pro něj zůstalo nějaké překvapení, i když v rámci příběhu naprosto nedává smysl, aby se daná situace seběhla zrovna takto. Nuže trojka nebude, tak snad je letošní rok opravdu příslibem konce zbytečných sequelů, jejichž původní díly vydělaly třeba o trojnásobek více. Vlastně jsme po většinu filmů balancoval kolem 4*, ale ten konec už je vážně utrpění...6/10 ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dvojka sa viac tlačí do ako keby už nadprirodzených trikov a menej sa zdržuje ich následným odhalením. Najlepšou časťou filmu je pre mňa niekoľkonásobná výmena "karty". Najväčšou chybou je fakt, že keď nastane samotný záver a má teda prísť na pointu všetkých point, tak Podfukáři 2 hodia do placu nič nehovoriaci pohľad do/za/na... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jednička excelovala právě v tom, co hodně diváků odsuzuje. Ten film si krásně hrál na něco, co vlastně nebyl a a co víc, ono to fungovalo. Vypadal, že je chytřejší, než ve skutečnosti je. A v tomhle dvojka selhává. Více než na triky se soustředí na akci a poměrně klasickou, byť strašně překombinovanou, cestu za pomstou. Je to akčnější, výbušnější, ale také méně hravé a více násilné, což je škoda. Má to pár supr momentů, ale ten potenciál, který jsem v tom po prvním díle viděl, se prozatím nenaplnil. Příště bych to nasměroval někam úplně jinam. Tahle neobyčejně sympatická partička by si to zasloužila. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Kupodivu musím říct, že trochu stravitelnější než první díl. Tady to vše, byť dost přitaženě za vlasy, jaksi teprve začalo dávat smysl, nicméně ty stohy blbých náhod, úkonů a chování taky nebyly k dobru. Přesto jsem se i celkem bavil a nebylo mi z filmu smutno. Fakt ale nevidím důvod koukat na to kdy znovu. Taková klasická stravitelnost, co nezanechá následky - ani v dobrém, ani ve zlém. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Film se původně jmenoval Now You See Me: The Second Act. (kellne)
  • Události tohoto filmu se odehrávají 1 rok po prvním filmu. (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy utíkají jezdci z Octy a baví se na střeše, si Merritt McKinney (Woody Harrelson) sundává sluchátko s mikrofonem, přičemž obviňuje J. Daniela Atlase (Jesse Eisenberg), že je prásknul. V dalším záběru má zase sluchátko i s mikrofonem na hlavě. (Ace.A.T.L.)

Související novinky

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Radcliffe u FBI

Radcliffe u FBI

01.08.2015

Představitel Harryho Pottera neusíná na vavřínech. Zatímco si řada herců z kouzelnické ságy stále užívá dovolenou, Daniel Radcliffe víceméně jen přebíhá mezi natáčecími placi. Ještě letos ho uvidíme… (více)

Boratova špionážní komedie našla režiséra

Boratova špionážní komedie našla režiséra

04.12.2013

Sacha Baron Cohen se dlouho poctivě připravoval na roli Freddieho Mercuryho. Jeho snaha ale vyšla vniveč, když ostatní členové skupiny Queen odmítli jeho nekompromisní pojetí i se stinnými stránkami… (více)

Reklama

Reklama