Reklama

Reklama

Jack Reacher: Nevracej se

  • USA Jack Reacher: Never Go Back (více)
Trailer 3

Reacher nejraději pracuje tam, kde by byl oficiální postup příliš zdlouhavý. Jako bývalý major vojenské policie má rád zločiny s armádní příchutí a vůbec nejraději ty, které na první pohled nedávají smysl. Jako třeba obvinění velitelky Susan Turnerové (Cobie Smulders) ze špionáže. Krásku s dosud neposkvrněnou pověstí, kolem které začali náhle v podezřelém tempu umírat lidé, chtěl původně pozvat na večeři. Teď ji musí vytáhnout z basy, aby pomohl dokázat její nevinu. Někomu se to samozřejmě nelíbí a ten Někdo bude chtít Reachera pořádně klepnout přes prsty. Neváhá k tomu přitom využít i ty nejodpornější prostředky, jako je likvidace Reacherovy dcery, o jejíž existenci on sám dosud neměl tušení. Tady jde totiž o hodně. (CinemArt)

(více)

Recenze (505)

bobstock 

všechny recenze uživatele

To byl spíše můj omyl. Postavu Reachera jsem neznal a dál znát nechci. Umí běhat, umí střílet, umí se prát, umí být nesmrtelný, umí... 20% ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Ničím zaujímavé, silou-mocou pretlačená úspešná jednotka s novým hrdinom Jackom Reacherom. Dvojka úplný náraz do steny. Príhodný slovenský názov - Nevracaj sa (správne Nikdy sa nevracaj). Radšej sa fakt nemal vracať na filmové plátna. Sterilné, bez akcie, bez nápadu, nezaujímavé postavy a súvislosti. Jednotka tiež bola vlastne chobotina s čudnými záporákmi, ale malo to aspoň nejakú logiku, spád, vtip, výborných hercov, dostatok postáv, napätie, dobré tempo a kupodivu dobré zvraty. Jack Reacher svojím obsahom je podobný tiež trileru Zelené peklo. Hneď je vidno, keď tú istú tému spracováva niekto iný, že to nie je to isté! Stratilo to pôvodný drive z jednotky, aj keď aj tá je postavená na tradičnej holly šablóne o nebojácnom veteránskom supernakopávačovi. Bohužiaľ z hollywoodskeho pohľadu ide o úspešný film, keďže zarobil dostatok financií, obávam sa teda trojky čo prinesie... ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Jednicka o hodne prekonala ocekavani, ale dvojku jsem po tehdejších prumernych recenzi odlozil na pozdeji. No a odlozena klidne mohla zůstat. Devadesatkovy béčko, ktery by to dvacet let nazpatky slo rovnou na vehaeski pod Intersonicem. Po jednicce fakt velke zklamani ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Posledních 20 minut, bylo čirým utrpením. Ať už šlo o skákání na Mardi Gras nebo o rodinné záležitosti, zkrátka závěr dodělal již tak dost mdlý film. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Jednotka sa mi celkom pacila, ale tu uz zacinam mat pocit, ze Cruise sa zacina tocit dookola. Je to taky akcny film na ktory si o mesiac ani nespomeniem. Mozno len vdaka pohladnej Cobie Smulders, ktora mi naramne pripominala Jennifer Connely. Takze som to cele pozeral s velkym zaujmom, no spokojny som len z polovice. ()

Illy 

všechny recenze uživatele

2/5 Po přečtení prvního dílu série Jack Reacher jsem tyto knihy zařadil do šuplíku "Neškodné dobrodrůžo pro lehce atrofované mozky " takže se v ní moc nevyznám. První film byl fajn. Druhý film je totální průměrná (ne)zábava u které jsem se dost nudil. Udělejte z kladného cool zabijáka otce... a je v hajzlu. Vím o čem mluvím 😉😉😂 ()

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Vidět to jde. Zápletka tu a tam sice skřípe, ale není úplně z nejpitomějších. No a to je asi tak všechno. Cruise jede na půl plynu, Smuldersová jede na půl plynu a to děsivé stvoření z Jarošovic dědiny mohli rovnou vynechat. O režii snad nemá cenu dumat, Zwick si asi jen vydělával na nějaké nové boží fáro. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Veľká škoda že sa to veľmi nepodarilo. Tom Cruise a teta Robin mali byť zárukou kvalitnej podívanej.Mňa to však popravde veľmi nebavilo.Hudba nevýrazná, príbeh taký nijaký a hlavne chýbal poriadny záporák.Na ústrednú dvojicu sa pozeralo dobre, občas potešila nejaká tá akcia ale inak to bol čistý priemer.Tak isto koniec som čakal minimálne o triedu lepší.Za mňa 3*. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Druhý Reacher je jiný než ten první. Spíš než oldschoolovou detektivkou s temným nádechem je bournovskou naháněčkou, hrou na kočku a myš. Ale není to na škodu. Svižné, přehledně natočené, tvůrci navíc naštěstí pochopili, že k zábavnému a napínavému filmu nejsou potřeba desítky převrácených aut, různé přehnané atrakce, rádoby epické výbuchy a přeplácané finále. Místo toho nadále sází na klasické přestřelky a souboje muže proti muži (dost často spíš mužů proti muži) :). A vlastně i proti ženě. Tím se dostáváme ke Cobie Smulders, která je okouzlující jako vždycky a je Reacherovi důstojným parťákem. Tom odvádí v hlavní roli opět skvělou práci a tak nezbývá než říct: "Kdyby byl každý film, co jde do distribuce, alespoň takový....". ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

O cosi slabsie v atmosfere ako prvy diel, ale sympaticka Cobie a akcia nedavaju dovod na nudu. Vyborny klasicky uvod. :) Skoda, ze pri citani knih som sa bavil a sluboval si od filmoveho pokracovania viacej. Ale ako zabavna jednohubka velmi slusne. Urcite odporucam. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Zatímco jednička je taková lepší průměr akční jednohubka, tento film je dlouhá, nudná nudle, jenž se táhne jak čekání u doktora. Přitom námět není úplně marný, ale zpracování poněkud nešťastné. Zbytečně dlouhé, mnoho nesmyslných kombinací a akce taky nic moc. Sotva jsem to byla ochotna dokoukat. Za mne 45 až 50%. ()

drozdy1 

všechny recenze uživatele

Kouzlo prvního dílu je už bohužel pryč. Jack to sice napodruhé zvládl, ale dost těžkopádně. Škoda. Hodnocení: 65%. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Jednička je super, ale tady v podstatě žádná pořádně akce není a dějově jsem se ztratil už při první minutě, o čem to vlastně bylo...........já si z toho filmu vlastně nic nepamatuju.....Cruise, Robin, mladá bloncka a špionáž...hmmmmm 57% ()

Související novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

20.11.2015

Pátý díl špiónské série Mission: Impossible posbíral chválu od diváků i od kritiků a navíc to byl hit, takže se samozřejmě chystá pokračování. Tom Cruise o něm mluvil už při propagaci pětky, teď se… (více)

Reklama

Reklama