Reklama

Reklama

Kdo z nás by nechtěl přestat stárnout? Ani ne třicetiletá Adaline havaruje se svým autem a stane se zázrak – nejen, že nehodu přežije, ale navíc už nikdy nezestárne ani o jediný den a žije dalších 80 let. Věčné mládí se však záhy projeví jako překážka v běžném životě. Adaline bezmocně sleduje, jak její dcera stárne, až je starší než Adaline. Dlouhodobě nemůže prožívat lásku a nakonec zůstává úplně sama. Po letech osamocení se v Adalině životě objevuje Ellis Jones (Michiel Huisman), do kterého se zamiluje. Vše vypadá idylicky, ale jen do okamžiku, než se Adaline setká s otcem svého přítele Williamem (Harrison Ford). William totiž v Adaline pozná dívku, kterou před lety miloval... (APK Cinema Service)

(více)

Videa (25)

Trailer 1

Recenze (592)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Fascinující film.Docela obyčejný romantický příběh okořeněný o decentní fantasy vsufku, která je perfektně vysvětlená a navíc postava vypravěče tomu všemu dodává nádech něčeho neobyčejného a historicky výjmečného.Opravdu jsem byl v šoku, jak může být romantický film tak perfektně natočený.Blake Lively je přenádherná a elegantní a výtečný casting dokonale dotvoří Harrison Ford.Jednoznačně nejlepší romantický film, který jsem kdy viděl.Se ženou sme to sfoukli jedním dechem.Fantazie.100%: ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Opravdu veliké zklamání, mám pocit, že jsem snad viděla úplně jiný film, než všichni ostatní hodnotící. Skvělý nápad bohužel nebyl vůbec využit a děj byl pro mě průhledný jako igelit. Navíc tolik náhod působilo až příliš neuvěřitelně a uměle. Blake Lively nemám ráda už z GG, teď si svou reputaci u mě ještě zhoršila. Uvítala bych spíše původně zvažovanou Katherine Heigl nebo Natalii Portman (tu obzvlášť), věřím, že obě by se na tuto roli hodily mnohem více. Herecké obsazení trochu vylepšil Harrison Ford, Ellen Burstyn a Michiel Huisman. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa na to. Trailer ma upútal a dúfal som, že so sympatickou B. Lively, prejdeme pár dôležitých historických udalostí minulého storočia. Film začal podľa očakávaní, ale po pol hodine mi začínalo niečo vadiť a film akoby prešľapoval na mieste, bez nejakých emócií a o zásahu do srdca ani nehovorím. Zmena nastala až po osudovom stretnutí s postavou, ktorú hral H. Ford. Až z jeho príchodom začal film vyžarovať emócie, ale inak klasické spracovanie, bez prekvapení a zvratov v príbehu. Záver s prvým sivým vlasom, alebo prvou vráskou sa dá tiež predpovedať dávno pred skončením filmu. Celkovo pekná love story, ženské publikum sklamané nebude, ale ja mierne sklamanie musím priznať. Čakal som podobný prelet udalosťami ako vo filme Forest Gump alebo Príbeh Benjamina Buttona, ale tvorcovia to trestuhodne nevyužili. Stačilo pridať pár minút, popracovať na jej utrápenom živote v rôznych obdobiach 40, 50, 60-tych rokov a mohlo to byť super. Takto "len" slabé štyri hviezdy. 70%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Působivá a výborně natočená romance o ženě, která ve 30 letech přestala stárnout. První třetina je prakticky dokonalá, když hrdinka vypráví svůj příběh, velká škoda, že se děj výrazně zpomalí ve chvíli, kdy potká dokonalého muže, kterému se však vyhýbá kvůli svému tajemství, které nakonec vyjde najevo při návštěvě jeho otce (po dlouho době znamenitý Harrison Ford). Přesto film potěší a je to ideální romance, kde si dívky zapláčou a muži bez problému přežijí. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že keby sme na konci neskončili u už trošku scenáristických klišé, tak by som tento film ocenil maximálnym počtom bodov. Takto sa bude musieť uspokojiť so 4 hviezdami. Začína to sľubne, vysvetlenie prečo Adaline nestarne je kreatívne a vtipné, Blake Lively je veľmi sympatická a okrem toho aj veľmi pekná vo svojej role, chémia funguje, ostatné postavy sú taktiež veľmi sympatické a film nepôsobí pateticky, alebo že by chcel z nás emócie vytlačiť. Naopak si myslím, že idú veľmi prirodzene a chcete vedieť kam sa to všetko nakoniec posunie. Toto je niečo, čo narozdiel od filmov alá Twilight alebo Hacker´s Game veľmi dobre zvláda. Keby však posledných 20 minút filmu neskončilo v bežných klišé, o ktorých si myslíte, že prídu ale nechcete ich tam, myslím, že by sme tu mali veľmi kvalitnú romantickú drámu. Ale stále ide podľa mňa o veľmi dobrý film. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (21)

  • Blake Lively si musela pre každé zobrazené desaťročie osvojiť odlišný spôsob vyjadrovania – v tom jej pomohla uznávaná hollywoodska trénerka dialektov, Elizabeth Himelstein, ktorá pracovala aj s Nicole Kidman pri filme Návrat do Cold Mountain (2003). (Zdroj: Eurotelevízia) (krasomama)
  • Prezentovaný príbeh o lodiach pod San Franciscom je skutočne pravdivý. Keď sa inštalovali podzemné inžinierske siete, naozaj boli objavené lode. Doteraz ich našli asi 500. Veľká časť centra San Francisca bola postavená na ich vrchole. (Arsenal83)

Související novinky

Hledá se mladý Han Solo

Hledá se mladý Han Solo

04.12.2015

V květnu 2018 jde do kin sólový film Hana Sola, který budou režírovat Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street). V Hollywoodu byste teď našli jen málo rolí, z nichž jsou mladí herci tak na větvi, je… (více)

Reklama

Reklama