Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (128)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je ve své první polovině trošku nuda. tedy do nástupu naprosto božího Punishera. Pak vše nabere určitý drive. Ten trošku upadne aby poslední díly série nabídly vynikající akční podívanou s trochou mystiky. Ruku k dílu a pomoc přidají kočka Elektra, starouš Stick a nakonec i Frank. Jeho scény mě tedy musím říci bavili rozhodně nejvíc a jeho nekompromisní jednání je výkladní skříní série. Ale postupně a odbočkami rozvíjející se linka Dardevila, Elektry a starouše je taky vynikající. 90 procent za ještě lepší podívanou než nabídla úvodní řada. ()

Lexonka97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paráda paráda a paráda! Druhá série je poutavější, temnější a brutálnější! Série má nadupaný začátek a až po pátou epizodu se nese v tom samém rytmu.  Postava Punishera je fantastická - úžasný charakter, příběh, herec a spoustu dalšího. Co se týče ostatních postav, prošly si výborným vývojem a já si je osobně oblíbil mnohem více. Dokonce i takový Stick mi tolik neleze na nervy :D Akce znovu geniální, jakýkoliv pohyb Charlieho Coxe jakožto slepého Matta je parádní. Nevím co více dodat, při dokoukání 7 ze 13 dílů jsou koukal s otevřenou hubou. Electra mi ze začátku nebyla tolik sympatická, ale postupem času se to zlepšovalo. Nemůžu se dočkat na seriál The Punisher a třetí sérku DDho. ()

Reklama

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo obtížné navázat na bezchybnou 1. sérii, ale po pár kvalitních dílech se opět vystoupalo do nezměrných výšin. Postavy se stále vyvíjí a zvlášť jsem rád viděl ty, u kterých jsem přítomnost nečekal, nové tváře zapadly s až děsivou jednoduchostí. Nejvíce ale oceňuji rozšíření mytologie, která se doufám postupně projeví do celého MARVELovského vesmíru.... Jinak většina věcí zůstala postaru, což nebylo vůbec na škodu a kvitoval jsem hlavně to, že seriál setrval na vysoké úrovni. (Netflix) ()

hroubek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrchol komiksové tvorby a to ať už jde o seriálové projekty, nebo filmové.(Smazal se mi dlouhý komentář a já nemám teď sílu psát ho znovu, takže ho za pár dní napíši a doplním, ale první věta by Vám měla bohatě stačit, abyste věděli, že to musíte vidět). PS: Už to nenapíšu, ale i tak první věta i po dvou letech stále platí. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je určitě o něco zábavnější a o hodně temnější a násilnější než jednička. Na druhou stranu kdyby se tvůrci drželi stopáže každého dílu kolem 45 minut, měl by Daredevil lepší tah. Takhle se občas postavy zbytečně vykecávají. Mám trochu problém s linií kolem Elektry a Trhače, ehm chci říct Sticka, ale asi hlavně proto, že ani jeden z nich (natožpak množící se ninjové) nesahají Punisherovi po zakrvácené ponožky. Jinak samozřejmě pecka, po které se mi na Supermana s Batmanem chce do kina ještě míň než předtím. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (19)

  • Jde o první epizodu, kde Punisher (Jon Bernthal) nosí své slavné logo lebky na své neprůstřelné vestě. (Epistemolog)
  • „Semper Fidelis“ je latinská věta, která znamená „vždy věrný“ nebo „vždy loajální“. Ve Spojených státech je nejznámější jako motto námořních sborů Spojených států. Jinde je to společné heslo pro města, rodiny, školy a vojenské jednotky. (Epistemolog)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama