Reklama

Reklama

Red Band Society

(seriál)
Trailer 5
USA, (2014–2015), 9 h 24 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Margaret Nagle

Hrají:

Octavia Spencer, Dave Annable, Astro, Zoe Levin, Rebecca Rittenhouse, Griffin Dunne, Ciara Bravo, Thomas Ian Nicholas, Nolan Sotillo, Charlie Rowe (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Skupina teenagerů na dětském oddělení nemocnice Ocean Park v Los Angeles nachází jeden v druhém útěchu. Šestnáctiletý Jordi (Nolan Sotillo), narozený v Mexiku, překročil hranice kvůli léčbě. Jeho spolubydlící Leo (Charlie Rowe), který je přes rok v nemocnici, začíná ztrácet směr. Cystická fibróza přiměje Leova nejlepšího přítele Dashe (Astro) žít každý den, jako by byl jeho poslední. Emma (Ciara Bravo), ​​Leova občasná přítelkyně, má poruchu příjmu potravy. Kara (Zoe Levin) je roztleskávačka se srdečním problémem a jejímu spolubydlícímu Charliemu (Griffin Gluck) je 12 let a je v kómatu. Dr. Jack McAndrew (Dave Annable) a sestry Jackson (Octavia Spencer) a Dobler (Rebecca Rittenhouse) tvoří svůj lékařský tým. (FunDinDung)

(více)

Recenze uživatele Mr.Ripley k tomuto seriálu (1)

Red Band Society (2014) 

Pilot: Televizním zjevením, jakým bylo Glee před několika lety, přesně tím se stává RBS tohoto roku. Inovativní, zábavné, pekelně upřímné, dojemné, ale především mile civilní, což se u podobných projektů nevidí. Jen aby ta sledovanost vydržela do konce série, sic se prodloužení asi nedočkáme, ale jakýs takýs uzavření by se hodilo. 85% _______ Po kouzelném pilotu a několika zábavných epizodách atraktivita zprvu televizního zjevení opadá a RBS upadá do kolejí stereotypu a průměru, ať už z plytkých epizodních zápletek nebo upadajícího tempa. Obrovská škoda. ()

Reklama

Reklama