Reklama

Reklama

Grimsby

  • Velká Británie The Brothers Grimsby (více)
Trailer 2
Velká Británie / Austrálie / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (611)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Sasha je prostě Sasha, pokud máte rádi jeho humor, jste na správným místě. Sasha jde ještě dál než posledně a je to fakt mazec. Největší obdiv má u mě Mark Strong, protože takový kalibr jako on a hrát v tomhle a předvést tam to všechno, to chce prostě pořádný KOULE :-) pokud si v kině málem smíchy roztrhnu držku, nemůžu jinak než pět hvězd ()

Fr 

všechny recenze uživatele

VÍTÁ VÁS GRIMSBY, SESTERSKÉ MĚSTO ČERNOBYLU… /// Můj brácha má prima bráchu, aneb vlhkej sen všech hooligans (zachránit svět? Hovno, vyhrát FIFA World Cup!) dostal konkrétní podobu – ksicht Sachi Barona Cohena! Mimochodem, ten se konečně ve fekálních zvratcích našel s Rebel Wilson (a sluší jim to!). Nechutnosti (připravte se na neuvěřitelně hnusácký gagy!) jsou uzemněný dobrejma (vobčas fakt skvělejma) perlama! Do toho akce, kterou Louis Leterrier zvládá i „z první osoby“. Cože? Dávám čtyři? Začínám si myslet, že „Rychle a zběsile“ se točí kvůli mně… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Během jednoho dne dokážu vysát chlapovi koule a mít natrhlou řiť od sloního ptáka. 2.) Mám dojem, že mi hrabe. Pletu se? 3.) Thx za titule „pablo_almaro“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR **** AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

=woody= 

všechny recenze uživatele

Žďár! Na rovinu.. Už dlouho jsem neviděl něco tak nechutného.. Už dlouho jsem neviděl něco tak zábavného.. Už dlouho jsem taky neviděl něco takhle akčního.. A už dlouho jsem neviděl něco tak originálního.. A originální scénář, který to všechno vydatně a neuvěřitelně dobře míchá dohromady, bude nejspíš hlavním tahákem hvězd, jako jsou Penelope, nebo Ian. Sacha Baron dává najevo, že má v zásobě stále dostatek prasáren nejhrubšího zrna, a Mark Strong zase, že se nebojí jakékoliv výzvy.. Bodejť by jo, když se s každou obstojně popasuje.. Mějme se filmově. ;-) Woo. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Sacha Baron Cohen se toho nebojí, opět popustil uzdu své šílené fantazii, znovu se pohybuje na hranici vkusu. Ali G, Borat, Bruno, Diktátor a teď fotbalový chuligán Nobby. Sice už není tak zajímavý jako postavy, které tohle přerostlé hovado stvořilo dřív, ale vtipný je pořád. Zatímco na začátku své kariéry pracoval s živým publikem, dělal bordel a naštval kde koho, nyní se nadobro přiblížil klasické filmové podobě. Grimsby je akční komedií s jakýms takýms dějem, ač předkládá scény, na které běžný divák není moc zvyklý. A drtivá většina herců by si na ně vůbec netroufla (penisový souboj se slony, vysátí jedu z varlete). Mnohokrát se ale trefil do černého (ukrajinský Ben Affleck, nakažení Harryho Pottera, žaloba na frontmana Oasis ad.). Po řemeslné stránce je to díky ostřílenému Leterrierovi fajn, scény z pohledu agenta podařené (Mark Strong láme vazy a vypadá u toho hodně naštvaně), dějově ovšem nic nečekejte. Výsledkem je další z příspěvků do subžánru tajný agent plus vše stěžující hovno na podrážce. Spojení chladnokrevného drsňáka a dobrosrdečného hňupa, který všechno zvrtá, bývá divácky vděčné, ani tady to nebude jinak. Beru nicméně všechny výkřiky od „hrůza“ po „oba palce nahoru“. S dovolením zůstanu někde uprostřed. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Správne šialená a nekorektná akčná komédia, ktorá mňa niekoľkokrát skoro roztrhala smiechom, niekoľko vtipov a hlášok sa naozaj podarilo. Ak je vám humor pána Cohena blízky a páčil sa vám Borat a iné jeho šialenosti kde tento chlap je, tak neváhajte. Mark Strong tiež výborný. Čo sa ale tvorcom určite podarilo, je úžasný mix hlúposti a detailnosti, s ktorou sa tvorili akčné scény. Pokiaľ do akcie nezasahuje Nobby, máme pocit, že sledujeme nefalšovaný akčný film, ktorý je nielen braný vážne, ale hravo. Bojové scény z pohľadu agenta Sebastiana sú naozaj vyladené, a my tak máme pocit, že sme sa ocitli uprostred akcie alebo hráme počítačovú hru. Grimsby je šialená akčná komédia, ktorá úplne postráda nejaký pud sebazáchovy a vlastnosti, ako je ostych. Či už sa nám pri sledovaní niektorých scén zdvíha či nedvíha žalúdok, jedno sa tejto "uletenosti" uprieť nedá a to je originalita. Toto naozaj len tak niekto nevymyslí, otázkou ale je, či nekorektné vtipy padnú či nepadnú na úrodnú pôdu. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Hned jak byl film uveden, starosta městečka Grimsby na svoje náklady nechal natočit propagační film, který ukazoval město jako krásné a bezpečné místo k životu. (cihlenka)
  • Když Nobby (Sacha Baron Cohen) vstoupí do místnosti ve wellness centru, uvidí muže, který má na bundě napsáno „Therapist“. Nobby však nápis přečte jako „The rapist“, což česky znamená „násilník“. To je pravděpodobně narážka na Nobbyho dyslexii. (Matej.Mirejo)
  • Ačkoli je tento film o lidech z Grimsby, tak se celý natáčel v Essexu. (BloodMax)

Reklama

Reklama