Reklama

Reklama

Grimsby

  • Velká Británie The Brothers Grimsby (více)
Trailer 1
Velká Británie / Austrálie / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (611)

Claw 

všechny recenze uživatele

Baron Sacha Cohen je totální šílenec, který se s každým novým filmem snaží ukázat, že nemá žádné hranice. "Grimsby" je parádní nekorektní komedie, která na začátku zařadí tu nejvyšší rychlost a tu si drží až do závěrečných titulků. Scéna se slonem je totální úlet, který asi každý jenom tak nerozdýchá, ale mě to teda vehnalo slzy do očí jak sem se bavil. Největším kladem filmu je akce, která je tak zdařilá, že překonává akční scény i v leckterých akčních filmech. Svižná, brutální, drsná a neokoukaná, byť zběsile prostříhána má to drive i říz. Docela mě zarazilo obsazení Marka Stronga, protože já ho mám zařazeného jako seriózního herce, ale po tomto snímku to vše beru zpět. Už navždy to pro mě bude ten chlap ve sloní vagíně… /80%/ ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ta scéna se slony... jako jsou hranice, za které by se ve filmech už jít nemělo a tohle je přesně jedna z nich! (ano, smál jsem se jak debil :-). Cohen je prostě ďábel, kterýmu není nic svatý, a Grimsby jedna z nejlepších komedií za posledních pár roků, páč když se ten film začne trochu cukat, naběhne tam Liam Gallagher, sorry, naběhne tam Cohen a uzemní to dalším dementním vtípkem (ne, teď zrovna nemyslím ten džouk s Anglií ve finále MS, buhaha, jsem vtipnej). Tenhle film mě naučil tři věci- Cohen je komediální polobůh (páč komediální bůh je Ricky Gervais), Mark Strong badass as fuck a Grimsby neskutečná shithole. "Excuse me, Miss, go fuck yourself!" ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Je to úplně stejné, jako nějaká růžovoknižní veledůležitost od Rosakundy Píčerové. Samá romantika a nivé pohledy, čistá příroda vůkol, ústřední hrdinka si k závěru obkročmo nasedne na bílého prince s nářadíčkem jak od koně a odcválá na něm zapadajícímu slunci vstříc. Akorát místo princezničky máme zářný příklad předměstské lůzy, fantastické exteriéry nahrazuje humor, jdoucí na dřeň jak leukémie u kostí a když už se mrdá, tak dvoumetrákové kusy rozličných barev. No ale jak píšu, jinak naprosto stejné..... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

A je to tady, mame tu viteze o nejnechutnejsi filmovou scenu posledniho desetileti. Ono jich tu je samozrejme vic, ale sloni akce je tak nehoraznej humac, ze se divim, ze tohle vubec proslo do kin. Ale kdyz odhlidnu od tech par nechutaren, ktery jsou ale ve vysledku vlastne i vtipny, mame tu vicemene standardni pribeh o nepravdepodobny dvojici namakanej agent a jeho vymletej bracha. Samozrejme vse nahnany do naprostyho extremu, kde se jedna dementni scena vrsi na druhou jeste dementnejsi a do toho tu je prekvapive suprove natocena akce ve stylu Jasona Bournea. A pokud na to tvurcum pristoupite, budete se naprosto kralovsky bavit. Nektery fory jsou fakt brutalni, ale samozrejme se to pohybuje az po ty total dementni typu nekdo si usere, ale i tu sebevetsi picovinu dokaze Cohen se Strongem skvele podat, ze jim clovek proste musi fandit. Navic ma film fakt kratouckou stopaz a riti se dopredu sviznym tempem, ze bych si klidne jeste pul hodinku dal. Na druhou stranu, z neceho ma clovek pocit, ze slo z dany sceny vytezit i vic. Ale celkove spokojenost. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Když do pekla, tak na ohnivém oři. Když nějakou hodně velikou uchylárnu, jedině se Sachou Cohenem. I když už mám něco málo ta sebou, tak tenhle film překonal má nejtemnější očekávání, myšleno samozřejmě v pozitivním smyslu. Hlavně za konec, sloní bukake, za skvělou felaci, anální rakety, za fotbal, za Trumpa, za Harryho, za těžkotonážní 69, vlastně za celý film, no za pět! ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Hned jak byl film uveden, starosta městečka Grimsby na svoje náklady nechal natočit propagační film, který ukazoval město jako krásné a bezpečné místo k životu. (cihlenka)
  • Ačkoli je tento film o lidech z Grimsby, tak se celý natáčel v Essexu. (BloodMax)

Reklama

Reklama