Reklama

Reklama

Správná dvojka

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2017), 13 h 26 min (Minutáž: 19–22 min)

Kamera:

Mikel Neiers

Hrají:

Matthew Perry, Thomas Lennon, Lindsay Sloane, Yvette Nicole Brown, Wendell Pierce, Geoff Stults, Leslie Bibb, Dave Foley, Teri Hatcher, Erinn Hayes, Don Lake (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(38)

Oscar je sportovní komentátor pracující z domu, který si před rokem prošel rozvodem a teď se utápí v sexu a chlastu. Jednoho dne se u jeho dveří objeví jeho přítel Felix s tím, že se rozvádí, a Oscar mu nabídne, aby u něj bydlel. Jenže to ještě netuší, že mu Felix svým puntičkářstvím a láskou k pořádku převrátí život naruby. Oscar má sto chutí Felixe vykopnout, ale následně se udobří a rozhodnou se, že budou přece jenom bydlet spolu... (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele easaque k tomuto seriálu (1)

Správná dvojka (2015) odpad!

odpad* tento seriál je stejný případ jako Joey ... plný toho klasického hollywoodského klišoidního sitcomového brebentění, po kterým jeho obdivovatelé jen slintají :-) Evidentně tady jich není moc, tak zase tak nevyčnívám. Tak se na Nově2 vzpamatujte a vyhoďte ho, i když jste ho dostali skoro zadarmo. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Reklama

Reklama