Reklama

Reklama

Správná dvojka

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2017), 13 h 26 min (Minutáž: 19–22 min)

Kamera:

Mikel Neiers

Hrají:

Matthew Perry, Thomas Lennon, Lindsay Sloane, Yvette Nicole Brown, Wendell Pierce, Geoff Stults, Leslie Bibb, Dave Foley, Teri Hatcher, Erinn Hayes, Don Lake (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(38)

Oscar je sportovní komentátor pracující z domu, který si před rokem prošel rozvodem a teď se utápí v sexu a chlastu. Jednoho dne se u jeho dveří objeví jeho přítel Felix s tím, že se rozvádí, a Oscar mu nabídne, aby u něj bydlel. Jenže to ještě netuší, že mu Felix svým puntičkářstvím a láskou k pořádku převrátí život naruby. Oscar má sto chutí Felixe vykopnout, ale následně se udobří a rozhodnou se, že budou přece jenom bydlet spolu... (TV Nova)

(více)

Videa (13)

Trailer

Recenze (23)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Matthew Perry ve svojí nejhorší formě (jakožto fanda Friends či Studia 60 prakticky brečím, když vidím, jak dopadnul, a tady znuděně a sotva srozumitelně odříkává jednu za druhou repliky ze "100 a jedna nejrecyklovanějších sitcomových hlášek," ale taková je holt asi cena za alkoholismus a vyšňupání kamionu kokainu) obklopený partou nevýrazných vedlejšáků (až na hostovačky Teri Hatcher, Susan Mayer 4ever) a zoufale herecky zaostávající za parťákem Thomasem Lennonem. Humor vyplývající z kontrastu mezi lajdáckým Oscarem (Perry) a análním (chuckle) Felixem (Lennon) umí být chvílemi i fajn, ty lepší okamžiky se ovšem topí v záplavě klišé, kýče, zbytečného opakování, předvídatelnosti, klišé a kýče. The Odd Couple není čistým sitcomovým zlem, je ale seriálem naprosto zbytečným, a to je snad ještě horší. ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

odpad* tento seriál je stejný případ jako Joey ... plný toho klasického hollywoodského klišoidního sitcomového brebentění, po kterým jeho obdivovatelé jen slintají :-) Evidentně tady jich není moc, tak zase tak nevyčnívám. Tak se na Nově2 vzpamatujte a vyhoďte ho, i když jste ho dostali skoro zadarmo. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

snebka

všechny recenze uživatele

Pilot - Průměr, pár vtipných okamžiků tam bylo (všechno Perry), ale za více než tři hvězdy zatím ne 60/100 2. Díl - o něco slabší než pilot. Vedlejší postavy zatím žádná sláva, pořád to táhne hlavně Perry 50/100 3. Díl - Lepší než první dva několik zábavných momentů, lehký nadprůměr 65 / 100 4.Díl - Přirovnal bych ho k předchozímu dílu, lehký nadprůměr 65/100 ()

Coleator 

všechny recenze uživatele

Když jsem zjistil, že se Matthew Perry znovu objeví na televizních obrazovkách, měl jsem opravdu radost, protože z představitelů Přátel jsem ho měl s Davidem Schwimmerem vždycky nejradši. Doufal jsem, že se nový seriál svou kvalitou alespoň vyrovná zrušenému Go On. Jenže... Pilot se mi docela líbil, jenže u následujících dílů častěji přemýšlím, jestli ten smích v pozadí opravdu myslí vážně - škoda, snad Matthew ještě dostane další šanci... edit: Pátý díl pobavil, šestý také nebyl úplně špatný - asi budu koukat dál... ()

novoten 

všechny recenze uživatele

1. série - 60% - Projekt, který se Matthew Perry snažil dostat na obrazovky údajně dlouhé roky, nakonec působí trochu smutně. Je totiž i vzhledem ke svému téměř padesát let starému předobrazu kompletně oldschoolový, kvalitativně proměnlivý, ale hlavně zapomenutelný. Alespoň pokud všechno nebere do ruky ústřední dvojka. Jejich dokonalý timing jakkoli triviálních gagů dovede i tu nejočividnější linku k divákovu úsměvu a právě díky nim se tak vyplatí do jednoho rušného bytu zas a znovu vracet. Problém je ovšem u vedlejších postav. Když se do popředí dostanou Dani nebo Emily, je to pořád ještě docela fajn, ale třeba scény s Royem nebo Murphem už jsou občas na hranici utrpení. Na další epizody se přesto docela těším. Lennonovy věčně vytřeštěné bulvy nebo Perryho křečovitý úsměv se nemají šanci omrzet, byť tentokrát ve formě jednorázového nenáročného odpočinku. 2. série - 50% - Oněch deset procent vyjadřuje hlavně jednu věc. Je jí onen drobný, ale bohužel o to palčivější rozdíl mezi loňskou příjemnou staromódností a letošní zbytečnou zastaralostí. Vtip funguje už pouze v přímé interakci Felix-Oscar a nebýt přítomna spolehlivá Teri Hatcher, odstřelím druhý rok nového Podivného páru ještě níž. Aby sympaťáci jako Wendell Pierce nebo Yvette Nicole Brown působili, že nedokážou podat sebebanálnější hlášku, to už je vážně umění. 3. série - 40% - Na stejné vlně jako minulý rok. Opakuje se jak to lepší, tedy nepřekvapivě kontrast hlavní dvojice, tak to horší, tedy nijakost všech ostatních. Bohužel se občas dostaví i okamžiky čiré trapnosti, protože několik epizod (koukám na vás, tučňáci) postrádá sebemenší pointu nebo náznak prachobyčejného humoru. Průměrné hodnocení tak seriálu zachraňuje jen a pouze můj respekt k Perrymu. Zrušení je pro tuhle partu kýženým vysvobozením. ()

Galerie (238)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Reklama

Reklama