Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Městečko Rose Creek neustále ohrožuje banda lotrů bezohledného průmyslníka Bartholomewa Boqua (Peter Sarsgaard), který se v honbě za ziskem nezastaví před ničím. Zoufalí obyvatelé pod vedením Emmy Cullenové (Haley Bennett) se rozhodnou požádat o pomoc sedm mužů, pro které, stejně jako pro Boqua, žádné zákony neplatí. Nesourodá skupina pistolníků, hazardních hráčů a nájemných lovců se rozhodne nevinné lidi ochránit a zastavit Boquovo jednání. Během příprav na rozhodující souboj si těchto sedm najatých žoldnéřů postupně uvědomí, že v tomto případě půjde více než o peníze. (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Padme_Anakin

Sice jsem občas při sledování trpěl jako zvíře a to doslova, protože jsem ten film sledoval druhý den po tom mém nešťastném úrazu z tou přejetou nohu, ale ano odkoukal. Nicméně tím jsem asi z Kurosawou skončil. Tahle východní filozofie pro mě moc není :-)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

To není pravda :-) Jenom tý filozofie tam bylo na moje gusto až moc. Tak původní je asi Sedm samurajů jak říkám moc mi nesedli, ale uznávám, že pro někoho ten film může mít svou kvalitu, tak jsem dal neutrální 3* Sedm statečných to má u mě za lepší 4* dal jsem 90% tuším.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lacike

je to na mrtvém bodě, ani tvůrci sami nevědí jestli to chtějí nebo ne, a já osobně bych to docela rád i viděl 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

takže u nějakého filmu ti to vadí nebo je ti to líto a u některých ti je to celkem putna, no hele a nemyslíš že třeba bude tenhle film docela dobrej a bude řekněme respektovat oba dva filmy, a dle seriálu je vidět, že část si vezmu z prvního a další část z dalšího, a to je cool 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

To už je údělem lidí jako já. Holt jsem tu moc aktivní, moc známý a moc úspěšný, to se neodpouští :-) a vždycky se najde blbeček kterýmu to leží v žaludku. Jenom závist :-)

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

V globálním měřítku je to proti pravidlům a v globálním měřítku když to udělá tisíc lidí, ovlivní to hodnocení značně.

Trapné a úsměvné je psát, jak je hodnocení irelevantní a o ničem nevypovídající a pak do každý diskue cpát, že je to modrých/červených/černých číslech:-D

Zwracoslaw patří mezi nejaktivnější uživatele na diskuzích, nemá ovšem čas tu smrdět. Pokračuj, bavím se.

 

Abyste pochopili, tento tvor mi neustále předhazuje nějaké multiúčty a loví tzv. škodnou, ač sám má profilů nemálo a není mu proti srsti ze svých profilů filmy úmyslně nadhodnocovat (protože se mu líbí) nebo podhodnocovat (protože se mu nelíbí). Což jistě většina z vás, férových filmových fanoušků, odsoudí.

Kdyby aspoň držel pysk, ale on ne, on musí obtěžovat jiné, například mě, z toho, co dělá on sám. Upozorňuji na to proto, aby si dal aspoň u těch účtů, o kterých vím (má jich jistě mnohem mnohem víc), pozor, a tento a další filmy přestal kurvit a porušovat jedno z hlavních pravidel ČSFD.

 

Toto bude dobrý film, uvidíte.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Mna napadla sialena myslienka. Wacoslav1 je totalny magor, ktory sa zabava na ucet ostatnych a Castrator je jeden z jeho dalsich uctov. :))

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Castrator

Ty si fakt ubožák i kdyby si měl pravdu (což pochopitelně nemáš) tak mi řekni co tu v globálním měřítku asi tak tři nebo čtyři odpady ovlivní??? obzvlášť když film hodnotí tisíce lidí??? kdybych to tady chtěl ovlivňovat ve velkým založím si aspoň 100 multiúčtů, ale na to nemám čas, páč já mám v životě i jiné zájmy než tu smrdět od rána do večera jako zoufalec tvýho kalibru, ale pokračuj dál v těch lžích. Řečeno slovy klasika : je to ubohé trapné a úsměvné :-)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Možná si za tímto účelem založím i pár účtů navíc :-) prostě počítejte s tím, že všechny odpady budou ode mě řekl to diskuzní expert, tak je to pravda. Jinak doufám v CSFD projekci, pokud nebude, čum rip to jistí :-)

Související novinky

V pravé poledne čeká remake

V pravé poledne čeká remake

17.09.2016

Westerny v posledních letech slaví opatrný comeback. Opravdová kuráž vydělala 252 milionů dolarů, Nespoutaný Django si došel pro 424 milionů a za úspěch se dá považovat i 155 mega, jež nastřádala… (více)

Nová Zjizvená tvář má režiséra?

Nová Zjizvená tvář má režiséra?

11.08.2016

Ve Zjizvené tváři z roku 1932 sledoval Howard Hawks vzestup a pád irského gangstera Tonyho Camonteho. Ve Zjizvené tváři z roku 1983 sledoval Brian de Palma vzestup a pád kubánského gangstera Tonyho… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Mizerové se vrátí. A to hned dvakrát.

Mizerové se vrátí. A to hned dvakrát.

06.08.2015

Studio Sony oznámilo data premiér pro mnoho svých nadcházejících titulů. Určitě je potřeba zmínit novou verzi Sedmi statečných (23. září 2016), adaptaci Kingovy Temné věže (13. ledna 2017) nebo… (více)

Reklama

Reklama