Reklama

Reklama

Recenze (7)

Kass 

všechny recenze uživatele

Snad ještě slabší než předcházející část ("Tarzan Finds a Son!"). Bezpohlavní záležitost s roztomilými dětmi a opičkami. A jediný pořádný souboj Tarzana s krokodýlem představují recyklované záběry z druhého dílu. Ono vůbec od čtvrté části série se dělo zcela přirozeně, že se do filmů vkládaly záběry z předcházejících dílů. ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo fakt hustý! Pustil jsem si to jen z povinnosti, abych se seznámil s historií tarzanovských sérií, ale už po pár minutách jsem začal být zvědavý, co film z roku 1941 ještě dál ukáže. Z dnešního hlediska nedokonalé triky, příběh nesmírně naivní, ale ten spád, bohatost akce a přitom mravně nezávadné, se správnými principy. Znal jsem Tarzana s Lexem Barkerem, který si mi jako herec líbí mnohem víc než Weissmuller, ale tady byla spousta dobrých nápadů,kterými se inspirovali tvůrci dobrodružných filmů v 60.letech. Ta závěrečná scéna, kdy kmen domorodců na kanoích napadá stádo slonů a roj krokodýlů, a do toho Tarzan - to je teda akce! ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

5. pokračovanie Tarzana s Weissmullerom, nie je vôbec zlé, dokonca by som povedal, že lepšie ako prvé 2 diely. Naivita nie je taká vyrazná a príbeh má slušný scenár plný zvratov a akcie. Samozrejme, spracovanie je slabšie, ale znesiteľné, teda až na ten záver hromadného potopenia černochov či súboje s krokodýlmi, nosorožcami, levmi a pod. Hodnotenie: 60% ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Piate pokračovanie tarzanej série sa nesie opäť v rodinnom duchu a v béčkovom tóne. Tie isté scény, ten istý spôsob režírovania a v zásade nulový dej. Film stále drží na úrovni ústredná dvojica, a hlavne Jane v podaní Maureen O`Sullivan, ktorá je skutočne očarujúca. Stále je to len priemer v rámci žánru. 55 % ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Každá další díl o Tarzanovi je slabší než ten předchozí. Tady si už neužiju ani skákání po liánách a zrychlený běh sem tam. Tady se už řeší jen hloupý příběh o zlatu, který dostane trochu grády až v posledních minutách. Tarzan získal Jane i syna, ale filmově to upadá. Sám král džungle je jen hloupá loutka, která mluví jen jednoduchými slovy a nechává se skoro až komandovat otravnou Jane. Achjo. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama