Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na smetišti je nalezena mrtvola fotbalisty Šlapka. Hlavní podezřelý ale spáchá sebevraždu, a tak se vyšetřování stáčí jiným směrem. Patolog Knecht je podveden, podplukovníku Rohanovi zase někdo ukradl všechna kola od auta. Na policejní ubytovně stále bují plíseň a Kuneš se po hlavě vrhá do svého druhého zaměstnání. Željko z vězení dál řídí své ilegální aktivity. (Česká televize)

(více)

Recenze (37)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, že když pan režisér potkal Marii Poledňákovou tak se inspiroval poetikou jejích filmů a místo aby Rapla zdobilo to, na co dneska vzpomínám z Cirkusu Bukowského , tak nám míří do S tebou mne baví svět. Ještě jsem neviděl, aby v severské detektivce nebo noir žánru pro zdůraznění dramatičnosti hrála rozverná country, když detektivovi uteče z auta podezřelý. Pozitiva vidím v hereckém obsazení u party romáků - klasik Godla , ale i Julius Oračko, který hrál hlavní roli ve Skokanovi. ()

kreyson13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po třetím dílu je jasný, že tohle není Rapl dvojka. Tohle je normální tuctovej seriál něco jako Kriminálka Ústí nadlabem. Tvůrci od doby jedničky patrně prodělali lobotomii, protože jinak se to nedá vysvětlit. Tohle ani Kuneš nezachrání. Tolik nelogičností najednou se snad nevidí ani v Ordinaci. Kdyby pak nedávali Most, tak se na tohle snad ani dívat už nebudu. ()

Reklama

reno.d 

všechny recenze uživatele

Tak touhle epizodou jsem definitivně s tímhle seriálem skoncoval! To snad ani není možný, že druhou sérii točil ten samej, co první? Tohle je něco tak špatnýho, že už to horší snad ani bejt nemůže! Už druhá epizoda se pohybovala na hranici trapnosti, ale třetí už je za hranící! Sorry, nelze strávit! Je mi smutno! Ještě, že to pondělí zachraňuje geniální Most! ()

Lachtaan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se sakra koukáte vzpamatovat? To jste celý ty tři roky přemýšleli o tom, jak zmrvit jednu z nejpovedenějších kriminálek pod záštitou ČT? Vyměnit krásu tajemných Krušných hor za jeden z největších cikánovů v republice je fakt tah na vlastní branku. I ten Pyško mi tu vadí. A linka s postavou z Bukowskyho nedává sebemenší smysl. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama