Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Detektiv Kuneš má zase jednou problém. Zmlátí přítele své bývalé ženy a hrozí mu odchod od policie. Vysoce postavená nadřízená má pro něj ale řešení – uklidí ho na stáž do zapadlého pohraničí. Má to jen jeden háček. Jeho skutečným posláním je objasnit dva roky starou vraždu policistky Wágnerové, jejíž vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě. Kriminalita v pohraničí je však jedna z nejvyšších v republice – pašování, výroba drog, pytláctví, prostituce, vraždy. Kuneš musí řešit jeden obtížný případ za druhým a k tomu, proč do kraje přišel, se dostává až po čase a vlastně náhodou. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele kreyson13 k tomuto seriálu (6)

Rapl (2016) 

Bylo to hodně dobrý. Pokud člověk promine do oči bijící nesmysly ohledně policejní práce, tak to mělo super atmosféru. Kuneš výbornej mrzout, Rohan taky parádní. A záporák Gregor? Dolanský tyhle šmejdy prostě umí. ()

Exekuce (2019) (S02E01) 

Jedna hvězda za mrzkýho Kuneše. Mimochodem Spáčilové dala týhle hrůze 80%, asi má slušnej matroš. ()

Operace Ofsajd (2019) (S02E02) 

Tohle se teda hooodně nepovedlo. To byla snad parodie na první sérii? Duchoslavův Sepp byl tak trapnej, že nebyl ani k smíchu, spíš k pláči. Pseudonáckové byli asi dost otužilí, na každým jejich zasedání v klubovně jim šla pára od držky....Jak jsem se na to těšil, tak jsem zklamanej. Atmosféra žádná. Druhej díl horší než první. ()

Echt gold (2019) (S02E03) 

Tak po třetím dílu je jasný, že tohle není Rapl dvojka. Tohle je normální tuctovej seriál něco jako Kriminálka Ústí nadlabem. Tvůrci od doby jedničky patrně prodělali lobotomii, protože jinak se to nedá vysvětlit. Tohle ani Kuneš nezachrání. Tolik nelogičností najednou se snad nevidí ani v Ordinaci. Kdyby pak nedávali Most, tak se na tohle snad ani dívat už nebudu. ()

Bubáci (2019) (S02E07) odpad!

Horší, ještě horší, nejhorší. Tvl vyžranej Jandák a jeho projev při ubytování běženců v policejní ubytovně??? Co to má bejt? Začínám se těšit na další díly, ale tak nějak jinak, zvráceně, škodolibě. Škoda že tady není odpad na druhou. A ta muzika :-))) Marta Kubišová OMG, těším se na Pepíčka Zímu v dalších dílech. ()

Dobro došli! (2019) (S02E13) odpad!

Celou dobu to spělo do hajzlu, až to v něm skončilo... Jediný mrazivý na celý sérii byl ten Želkův konec :-))) Trojka snad už nebude, když je Rohan a oba jugoši kaput. Leda by Kuneš začal prchat z vězení, Lupínek převzal drogovej byznys a Mácha se stal cikánským baronem v Předlicích. ()

Reklama

Reklama