Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Po roku 2003 sa žáner rom-com navždy zmenil. Totižto v tom blahoslavenom roku mal premiéru film ( s najcoolovejším britským premiérom - či už skutočným alebo nie ), ktorý nechcene podriadil všetko ostatné za sebou. Viď marshallovky VALENTINE´S DAY či NEW YEAR´S EVE, Kwapisov HE´S JUST NOT THAT INTO YOU atď atď. Žáner rozbitej malinovky, znova poskladanej v záverečných fázach príbehu. LOVE THE COOPERS by som z miernou nadsádzkou mohol prehodiť nad spomínané diela, pretože je to príbeh silný, dojímavý, komický a hlavne o spôsobe života, ktorý zažívame každé sviatky, len sme zbabelí o tom hovoriť. Takže klobúk dolu a zrejme budúce Vianoce to bude za 5. ()

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

Absolutně nezajímavé! Komedie? To sotva! Podle traileru jsem čekala komedii o tom, jak si každý na Vánoce přitáhne do rodiny někoho "zajímavého" a postupně to bude "praskat" a trapné situace budou hutnější než nádivka do krocana. Bohužel jsem se v pravidelných patnáctiminutových intervalech ptala, kdy už se tam konečně začne něco dít. Odpověď: nikdy. Ztráta času. ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Páčili sa mi tie príbehy kým boli všetky krásne oddelené. Tie rozhovory boli super. Hlavne sa mi páčil príbeh Eleanor a Joea ( Olivia Wilde a Jake Lacy) ale aj ostatné boli pekné. Či starší pán a servírka. Akurát škoda, že sa potom z melodrámy stal iba sladký romantický film (ktorému som potom už neuveril ani prd ). ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Trable o vánocích se jeví jako standardní rodinná komedie plná takových těch obyčejných starostí. Film, jakých je natočeno už plno a nic nového nepřináší. Tím tenhle snímek bezesporu je, nebo se tak aspoň tváří, než začnete odhalovat jednotlivé charaktery a jejich osudy. Najednou zjistíte, že tohle všechno dobře znáte, že všechno tohle máte kolem sebo nebo to sami na vlastní kůži zažíváte dnes a denně. Ve filmu je sice pár dobrých zvonků, ale mnohem víc je to opravdu drama o mnoha úrovních. Autor důmyslně použil model velké rodiny o vánocích, takže na relativně malé ploše za krátký čas servíruje velké množství ne úplně šťastných osobních příběhů, které jsou ve vzájemné a neustálé interakci. S postupujícím časem jsem začal propadat v solidní melancholi a i když celý příběh končí konvenčním happyendem a velým rodinným usmířením, tu pachuť depresivního nádechu ze sebe nemůžu setřepat ani po týdnu. Obávám se, že se tvůrcům podařilo natočit něco, co ani nechtěli... ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Chaotická multikatastrofa. Tento film obohnal múzy ostnatým drôtom a nechal ich jarmo zmrznúť slimačím tempom po Transsibírskej magistrále. Potom vykradol kinematografické klenotníctvo s najvzácnejším kúskom Love Actually vo vitríne, aby priniesol yankeeovským darmožráčom happy endový pocit Vianoc. Samozrejme, krádež dopadla na nedostatočnú s fejkovými odrobinkami za mrežami kvalitatívneho prízemia. Celému chaosu trónila, okrem prepychového gýču, snaha tvorcov oblbnúť nechápavé publikum tým, že 70-ročná Diane Keaton je filmovou dcérou 81-ročného Alana Arkina. Už len za jej podradnú retuš by mali lietať hrdelné tresty. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Když Eleanor (Olivia Wilde) a Joe (Jake Lacy) sedí u okna v letištní hale a povídají si, mění se během záběrů neustále lidé, kteří sedí za nimi. (hansel97)
  • Natáčelo se v lednu 2015 v městečku Millvale, které leží poblíž Pittsburghu. (hansel97)

Reklama

Reklama