Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Clovek by ocekaval vanocni komedii, jenze ona je to spis dramaticka tragedie. Neuveritelne natahnuty uvod, kdy se nam snazi autori radobyvtipne predstavit celou familii proto, aby cely film vzapeti behem 20 minut skoncil. Nektere vtipy jsou prirozene, vetsina je jich vsak hodne na silu a clovek ma pocit, ze ho tvurci tahaji za nos.. Nic extra, co by clovek musel videt. Dobra byla akorat dejova linie s Eleanor a Joem.. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Chaotická snaha zkopírovat šablonku Lásky nebeské napojením příběhů, které tady možná mají i více prostoru, ale žádnou váhu a prakticky jediná zajímavá součást příběhu je Eleanořino hledání falešného přítele na letiště. Jinak to není ani moc vtipné, což je škoda, protože to má potenciál s opravdu solidním obsazením. Možná, kdybych se díval o Vánocích a měl vánoční náladu, asi bych šel s hodnocením o něco výše, ale tohle je taková ubohá vánoční romance s předvídatelností a příliš mnoho příběhy najednou. June Squibb kupodivu nejvtipnější... ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Destilát tuctových vánočních "family reunion" komedií, paradoxně naředění podřadnými hereckými výkony jinak schopných herců, který jde od nikud nikam. Jessie Nelson má asi za bratra Willieho Nelsona, který donesl na natáčení pořádný balík trávy a v tom se utopila veškerá režie. Výsledek je bohužel hrozná ztráta času pro všechny, kdo za to nedostali zaplaceno (tzn. hlavně diváky). ()

Miagy 

všechny recenze uživatele

Veľmi zvláštny film, spojenie Vianoc, drámy a komédie nie je práve najšťastnejšie riešenie. Vo filme bolo vidno, že niekedy asi ani autori nevedeli, čo z toho chcú mať. Či vianočnú komédiu na štýl Lásky nebeskej ( pozorný dívák si isto všimol podobnosť mnohých scén) alebo z toho chceli smutnú drámu. Čo sa týka deja - ten bol celkom klasický, scenár tuctový. Herci boli vynikajúci, nikto ma nesklamal. Mám rád filmy s "komentátorom" celkom to fungovalo aj v tomto filme. Mám však veľmi zmiešané pocity, niečo mi tam chýbalo. PLUS: soundtrack, vynikajúca kamera ( fakt výborné zábery), sympatickí herci, dobré výkony, atmosféra vianoc. MINUS: akýsi nesúlad medzi komédiou a drámou, nevyťažený potenciál...po ďalšom zhliadnutí mením hodnotenie na 80% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jedna rozvětvená rodina se na Štědrý večer schází u jednoho stolu. Ale než se sejde, divák má možnost sledovat jak probíhá celý Štědrý den u každého ze členů této rodiny. Snaha o napodobení nedostižné Lásky nebeské je zde patrná, ale neřekl bych, že tento film je nějak špatný či neoriginální. Spíše trpí tím, že tvůrci nedokázali jednoltivé postavy dostatečně divákovi prodat a nedokázali jim vymyslet nějaké zajímavější příběhy, které by ospravedlnily jejich účast na plátně. Vlastně jedinou zajímavější dějovou linií je příběh z letištní haly, kde atraktivní Olivia Wilde narazí na sympatického vojáka. To je příběh, který si rozhodně zasloužil své odvyprávění, a který celý film vlastně i docela pozvedává. Jinak je to ale o vztazích, o hledání sebe sama, o tápání, prostě to vypadá během filmu všelijak, jen to nevypadá na šťastné a veselé. A právě i to paradoxně oceňuji, protože rozjuchaných vánočních filmů plných rozzářených ksichtů existují kvanta. Ale vánočních filmů na vážnější notu zase tolik není. Výsledkem je tedy z mé strany mírně nadprůměrné hodnocení, protože film jako jednohubka před Vánocemi byl pro mě rozhodně stravitelným soustem. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Film začína vianočnou skladbou "White Winter Hymnal" od Americkej folkovej skupiny zo Seattlu - Fleet Foxes. (Miagy)
  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2015 na filmovém festivalu v Austinu. (BMW12)
  • Natáčelo se v lednu 2015 v městečku Millvale, které leží poblíž Pittsburghu. (hansel97)

Reklama

Reklama