Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

venison 

všechny recenze uživatele

Mám ráda sentimentální kýčovité vztahové komedie zasazené do americké vánoční pozlátkové atmosféry :-) Rodinná komedie "Trable o Vánocích" rozhodně není žádný kinematografický majstrštyk, ale svou odlehčenou a vřelou náladou mne po pár scénách absolutně nakazila.. Film pojednává o jedné větší rodince, která mezi sebou nemá za běžných okolností ty nejrůžovější vztahy, ale vánoční kouzlo je všechny samozřejmě spojí a zahřeje láskou.. Přesně tak, je to typická přeslazená limonáda plná vlídného prvoplánového humoru a laciných dialogů.. Ale zasáhla přesně tam kde měla a splnila svůj účel - rozněžnila, pohladila, pobavila.. Pro všechny, kdo mají chuť na slabší odvar "Lásky nebeské" to pravé ořechové :-) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový ten klasický vánoční filmy, kdy má rodina trable, většinou mezi sebou navzájem, ale nakonec to skončí tak, že jsou všichni šťastní. Takový ten obrázek o nevyrovnaných magorech, kteří se alespoň na jeden den v roce dovedou srovnat. Ale to herecké obsazení se mi líbilo natolik, že mě to i chvílemi bavilo. ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

"Rodinu si nevybereš." To je pravda, ale vy, kteří jste ještě tento film neviděli, můžete si vybrat. Vybrat jiný film. Jak mají naši sousedi v názvu, "Chaos..", to přesně vystihuje tento film. Velké zklamání. A to jsem se těšil na pohodovou komedii. Alespoň sníh potěšil, když už ho u nás tolik nemáme. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

To je fakt smutný a pokud nechcete zanevřít na romantické filmy s vánoční tématikou, tomuto snímků se vyhněte. Prázdné debaty, nezajímavé situace a zcela špatné situace, do toho protivný komentáře nějakého imaginárního průvodce...dokoukat celý film byl opravdu problém - chtěl jsem to vzdát minimálně 6x, neskutečně a nekonečně dlouhé trápení ...takhle opravdu ne! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jeďte internetem. Je to rychlejší." Rady tety Fishy byly asi tím jediným, co mě v tomto vánočním zlém snu pravidelně rozesmívalo. Pak už mě bavilo snad jen, když si Charlie s Lauren "obratně" strkali jazyky do úst a samozřejmě ulhaný vztah krásné Eleanor se sympatickým G. I. Joem. Jinak to však byl samý malér, problém a nepochopení, což mi dost připomínalo skutečný život. A to je přesně to, co od filmu nechci. Ale jsem ochoten přimhouřit oko, protože to celé vyprávěl pes a dopadlo to vánočně. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Film začína vianočnou skladbou "White Winter Hymnal" od Americkej folkovej skupiny zo Seattlu - Fleet Foxes. (Miagy)
  • Když Eleanor (Olivia Wilde) a Joe (Jake Lacy) sedí u okna v letištní hale a povídají si, mění se během záběrů neustále lidé, kteří sedí za nimi. (hansel97)

Reklama

Reklama