Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud si myslíte, že vstupem do manželství pro Anastasii (Dakota Johnson) a Christiana (Jamie Dornan) končí veškerá legrace a že legendární Červenou mučírnu předělají na dětský pokoj, nemůžete se víc mýlit. Vynalézavost a fantazie novomanželů nezná mezí, zvlášť když je díky Christianově pohádkovému bohatství opravdu nemusí nic limitovat. Ana se však nechce stát manželkou uvězněnou ve zlaté kleci a je rozhodnutá pokračovat v úspěšně rozjeté kariéře knižní redaktorky, což Christian snáší se skřípěním zubů. Rostoucí emancipace jeho ženy se však záhy stane „bezpečnostním rizikem“, protože z minulosti se vynoří bývalý Anin kolega Jack Hyde, který má s oběma nevyřízené účty a pro pomstu je schopen udělat cokoliv. Jenže Anastasia už dávno není ta rozklepaná studentka, jež má napsat rozhovor s miliardářem, ale čím dál sebevědomější paní Greyová, která ví, že i svoboda může mít až padesát odstínů, a o žádný z nich nechce přijít – Jacku Hydeovi a dokonce i manželovi navzdory. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (225)

venison 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jsem u šedé jedničky usnula, temnou dvojku vynechala a na svobodnou trojku vyrazila pro změnu do kina s milou společností v podobě maminky na mateřské, díky které se nějaké scény z filmu rovnali spíše komedii ;-) Ono, když v nějakém filmu je jedna z hlavních postav bývalý sirotek, nyní milionář, tak to o vyšší příběhové úrovni hodně vypovídá.. V díle "Padesát odstínů svobody" mi tak trošku přijde, že erotické scény jsou zde jen ze zvyku, jinak se snaží spíše vnést do popředí kriminální linii.. Béčková červená knihovna s pohádkovými prvky ;-) ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Tak som si teda nenechala ujsť to vyvrcholenie, ten svetový fenomén a vyrazila som aj s kamarátkami do kina. Domov som prišla s letákom erotických pomôcok v rukách. V podstate sa nič nezmenilo ... Fifty Shades Freed je priemerná vec plná počúvateľných pesničiek. Chvíľu sa tvári ako thriller, chvíľu ako dovolenkový bedeker, ale stále je to len čistokrvná romantika. Zbohom! ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Když už jsem viděl jedničku i dvojku, chtěl jsem do dokoukat celé. V tomto ohledu mi přijde zajímavé, že - v době psaní mého komentáře - zde má jednička nejhorší hodnocení z celé trilogie, podle mě je přitom jednoznačně nejlepší (dvojka byla děsivě špatná a trojka je někde mezi nimi). Když pominu, že jsem v podstatě kompletně zapomněl, co se dělo ve dvojce, takže jsem se místy nechytal, nemám za sebe problém napsat, že mě to celkem bavilo. Byť by ten film byl podle mě výrazně lepší, kdyby se z něj vypustilo podbarvení většiny scén těmi příšernými popovými písničkami (nějak jsem nepochopil, co za hudbu tam je vlastně od Dannyho Elfmana) a kdyby byl třeba o tom, v čem to mají těžké superbohatí lidé (film má k tomu občasné náběhy, které mi na tom přišly asi nejzajímavější, naopak všechny ty sexuální scény mi tam přišly v podstatě zbytečné, byť chápu, že řadí-li se ten film k erotickému žánru, je bez toho nemyslitelný; potom mi ale všechen sex ve filmu přijde velmi krotký, a to nejenom ve srovnání s klasickou pornoprodukcí, ale třeba i s takovými filmy Larse von Triera či Gaspara Noého - ano, samozřejmě si uvědomuji, že srovnávám nesrovnatelné, protože James Foley je vedle nich šedá myš, která měla navíc určitě svázané ruce cenzurními ohledy a stupidní literární předlohou k tomu). Ve scénáři by se jistě šlo dlouho rýpat a hledat tam chyby, nesmysly, žánrová klišé, apod., ale osobně mi to přijde veskrze zbytečné - myslím, že nyní - 5 měsíců od premiéry - už k tomu filmu nic nového říct nejde, protože to dávno udělali jiní, své diváky si to jistě našlo, a nepochybuji, že se dřív nebo později opět objeví nějaká podobná série, která vyvolá přinejmenším stejný, ne-li větší komerční úspěch. Nezbývá než to zainteresovaným tvůrcům - a publiku, které má takovéto filmy v oblibě - přát, protože jakákoli kritika na tom nic nezmění. Potřebu to hejtovat mají stejně jenom lidi, kteří si neuvědomují, že nejlepším přístupem k podobným filmům je zcela je ignorovat (osobně jsem to tak kdysi zamýšlel, ale zvědavost byla nakonec silnější - teď, na konci toho maratonu, který začal před 3 lety, jsem rád, že to celé skončilo - a že už žádná další pokračování nebudou. Alespoň doufám). ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Poslední díl nejlepší a nejgeniálnější filmové trilogie všech dob a všeho tvorstva je za námi. Otvírejte šampaňské!! Dva tragédi s nulovou chemií se opět vrací, aby se pokusili diváka unudit k smrti absolutně prázdnými dialogy a občas si i zašukali ve scénách, které se strašně snaží hraničit s erotikou v klasickém pornu, ale slibuji vám, že vaše pohlavní orgány vám mnohem spíše ztuhnou nebo zvlhnou ze sledování jakékoliv sex scény ve Hře o trůny, kde se ani tolik nesnaží. To je docela epic fail. Snímek je učiněná lobotomie, během které se absolutně hovno děje, jen sledujete, jak si bohatí lidé užívají a prcají. To je zážitek, co? K dobru přičtu asi 20ti minutovou sekvenci, kdy film konečně zaběhne do krapet napínavějšího stylu, ovšem celkově ho fakt nezachraňuje. Film navíc všem ženám předkládá to, že ideální chlap by měl mít minimálně 182 cm, měl by umět hrát na piáno, mít six-pack, bejt bohatej jak prase a umět ženě natírat zmrzlinu kolem její frndy. Jelikož osobně nesplňuji ani jeden z těchto bodů (zmrzlinu na lžíci totiž většinou sním, nestrkám jí holce do svatyně), mám o důvod víc tímhle filmem opovrhovat. Průměrné 2* ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Obecně tu trilogii hodnotím pozitivně, nemůžu říct, že bych s tím měl problém, jako spousta ostatních. Poslední díl už nebyl nijak příběhově přínosnej, kdykoli dostali choutky, tak se na to skočilo. To byl záměr každý části. Ta zápletka byla trapná, jenom aby to nebylo všechno tak růžový (nebo rudý?). Dakota Johnson už jako paní Greyová si uměla taky dupnout, tím pádem už byl i Jamie Dornan víc snesitelnější. A konec dobrej, všechno dobrý. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (12)

  • Natáčanie filmu trvalo 103 dní. (ČSFD)
  • Natáčelo se v Nice ve Francii ve stejnou dobu, kdy se tam odehrály teroristické útoky v červenci 2016. (Dzeyna)

Související novinky

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama