Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (203)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Na tretie sa Bohužiaľ nekonajú výnimočné veci, ktoré by ste očakávali. Príbeh „Hotel Transylvania“ ma bavilo od samotného začiatku, aj vo dvojke som našiel veľa dobrých scén (hlavne tá záverečná je super). Avšak z tretieho diela mám taký pocit, že tie dobré a vtipné nápady akoby došli. Celé spíš pôsobí dojmom, že „za každú cenu natočíme tretie dielo“. Z celkového hľadiska nie som sklamaný a keď naozaj ide o poslednú časť, tak so záverom som viac-menej spokojný. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ona tahle série má pro mě naprosto stejnou kvalitu dílů. Všem jsem dal 3* a líbily se mi asi všechny stejně - průměrně. Trojka mě opět nenudila, moc mě nepobavila (spíš mi to přišlo infantilní a trapné), některé scény mě vytáčely (ta hudební apokalypsa - to napadlo jakou hlavu, ty vole...) postavy jsem si stále nezamiloval, děj byl fajn, celkově to sice bylo příjemné, ale na víc jak 3* to nevidím. Rozhodně to tímhle dílem celé mohlo skončit, završené to bylo krásně cukerínově a tahle série už nemá vlastně o čem vyprávět, ale jak koukám, prachy z toho pořád jdou, takže čtyřka evidentně bude, bohužel. Akorát nevím, co tam chtějí řešit, single je vlastně jenom Murray a dva díly ze tří se motají kolem lásky, tak by mě to ani nepřekvapilo. Ale ona se trojka přece jenom liší, abych pravdu řekl - na tenhle díl, jako jediný, bych se podíval znova, kdyby to běželo třeba v televizi. Jinak je to ale opět průměr. 3* ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nechtělo se mi tomu věřit, ale opravdu tu mírný kvalitativní sešup je. Zatímco u jedničky a dvojky jsem absolutně nedutal celou dobu a hrozně si to užíval, což se mi u animáků stává méně a méně, u trojky přecejen bylo více hluchých pasáží, které vytrhávaly z děje. Je to možná i tím, že jsem si tak oblíbil charaktery a poměrně originální nápad převyprávět známé postavy tímto způsobem, ale celou trilogii Hotelu Transylvánie řadím kvalitativně mnohem výše, než co představil třeba Pixar za desetiletku od fenomenálního Vzhůru do oblak. Případnou čtyřku bych si dal velice rád, doufám, že se Soňáci vyhnou spin-offům. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Mám takový dojem, že Hotel Transylvánie se mi líbí s každým dílem víc a víc. Dostává mě ta nápaditost tvůrců, s jakou vymýšlí nejen zápletky, ale taky nové příšery a příšerky. Tenhle díl měl pro mě, hlavně ke konci, neskutečné grády. Nejvíc se mi líbil ale asi proto, že větší pozornost zde byla věnována Drákulovi, který je pro mě daleko sympatičtější a zajímavější než jeho dceruška (která mi od prvního dílu přijde spíš na facku...). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate si to drzi uroven predchozich filmu. Necekejte nic novyho a pokud se vam predchozi dily nelibily, tenhle nebude vyjimkou. Na druhou stranu, i pres trochu okoukany fory se porad da slusne pobavit, v ramci moznosti tvurci prisli s obstojnym pribehem a dej svizne odsejpa. Animace si drzi svuj dobrej standard a vlastne tak ani nemam moc na co nadavat, jeden z tech zabavnejsich animaku z posledni doby. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Vo filme si môžeme všimnúť na recepcii All-In-One PC s nápisom VAIO. Rada VAIO patrí pod značku Sony, rovnako ako Draculov mobil Xperia. (Odyseenko)
  • V scéne, kde Helmut objaví detský kútik, si môžeme všimnúť chybnú animáciu dieťaťa, ktoré po skĺznutí na kĺzačke sa bez pohybu dá po štvornožky. (Odyseenko)
  • Ve scéně, kdy kapitánka Erika nastupuje do ponorky a všichni se mají vydat k podmořské sopce, je na barometrech vyobrazeno „Scott & Wills“, což odkazuje na uměleckého ředitele Sony Animation, Scotta Willse. (PAULOO)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama