Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 9

Recenze (203)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Třetí snímek s podtitulem "Summer Vacation" sice nabídne místy vtipnou a svižnou podívanou (Gremlinské aerolinky), ovšem v jádru je to jenom bezduché a poněkud zbytečné "dojení" zavedené značky. Některé scény a gagy totiž vyznívají naprázdno, což s laciným scénářem dává dohromady průměrnou podívanou, která poměrně rychle zabředne. Škoda. PS: Takže píseň “Macarena” zachránila den jo? „Ladies and gentlemen, for your safety, please unbuckle your seat belts!“ ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Mírně jsem se obával, třetí díly bývají prokleté a často s sebou nesou kvalitativní pokles, povětšinou rapidní. Třetí dobrodružství se Sandlerovým hrabětem Drákulou se tomuto břemeni hravě vyvarovalo, opět jsem se dočkal kvalitní animované komedie, ve které si na své přijdou všechny věkové kategorie. Vtípky a gagy, které pobaví ty nejmenší, přišly úsměvné i mně a na tom se staví úspěch tohoto žánru. Víc jsem neočekával a ani nepotřeboval. Dost vyrovnané s druhým dílem, ale nad čtyřkou bych se dosti rozmýšlel. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Série Hotel Transylvánie už by měla skončit. Doufala jsem, že druhým dílem už bude konec a oni přijdou i s trojkou. Za mě je to zklamání. Za celý film jsem se zasmála dvakrát, jinak jsem spíše usínala nebo nepřítomně hleděla na plátno. Tržby zřejmě i tak budou velké oproti kvalitě filmu, ale v hloubi své duše doufám, že se nerozhodnou natočit další díl. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Na moje vlastné prekvapenie som sa bavila aj ja, aj môj deväťročný spoločník. :)) z rybej kapely na lodi sme šli do kolien. Opäť šlo viac o nápadité skeče než o duchaplný príbeh a z toho neustáleho zdôrazňovania rovnosti mi išiel tak trochu "mráz po zádech". Ale prižmurujem očko a za nás dvoch dávam 4 ;)) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tahle série se vyšťavila bohužel již prvním dílem. Díl od dílu je to slabší a slabší ačkoliv zde přibývají nové postavy. Přitom začátek a konec je ještě dobrý, ale ta výplň uprostřed už je slabší. Zasmál jsem se zhruba 3 krát a většina postav je tam zbytečných (už ve 2 díle byla Mavis do počtu tady je to ještě horší o Johnnym nemluvit) . Pokud bude 4 díl tak o romanci mezi Dennisem a tou vlkodlačí holkou pokud možno tam ještě vidím potenciál. P.s. tohle zazní až za titulky nechápu proč to prezentují jako soundtrack https://www.youtube.com/watch?v=pvmNeNd5SYk ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Loď, kterou plují, vypadá jako Titanic nejen zvenčí, ale i zevnitř, kde jsou ztvárněné například vodní komory. (PAULOO)
  • Vo filme si môžeme všimnúť na recepcii All-In-One PC s nápisom VAIO. Rada VAIO patrí pod značku Sony, rovnako ako Draculov mobil Xperia. (Odyseenko)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama