Reklama

Reklama

Blair Witch: 20 let poté

  • USA Blair Witch (více)
Trailer 3

20 let po záhadném zmizení Heather Donahue a jejího filmového štábu v burkittsvillských lesích se její bratr vydává na místo činu. Spolu se skupinou přátel je odhodlaný zjistit, co se tenkrát skutečně stalo. Jenže jejich výprava od začátku nejde podle plánů. Atmosféra houstne, ve tmě někdo čeká a z lesa není podle všeho úniku... (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (265)

Morholt 

všechny recenze uživatele

První Blair Witch tu záplavu laciných FF hororů spustila a bylo by hezky symbolický, kdyby jí remake/sequel na věky věků stopnul. Zakončení by to bylo víc než "důstojný", protože na nejnovější bosorce z Blair je krásně vidět, že tenhle formát už nemá filmovýmu světu co dát. Wingard se sice snažil o trochu víc akce a dokonce se dá říct, že film má něco jako náznak scénáře, ale co je to kua platný, když díky tý létající kameře je zase vidět prd a pokud už se teda objeví něco zajímavýho, tak H8 zase utíká rychle pryč, aby z toho divák náhodou něco neměl. No a zbytek obstarává čokl, kterýho někdo tahá za ocas, případně dupající jezevec, kterej straší nesympatický osazenstvo. Už asi po stopadesátý si říkám, že s FF končím, ale protože jsem blbej, budu se i příště rozčilovat u dalšího 10% kousku. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Celkem důstojný sequel, u kterého jsem měl párkrát pocit, že dostanu infarkt (hodně slušnej sound mixing 👍 👍 👍), ale sledovat další nesympatický děcka, co si hrajou s hi-tech hračkama a dronama, ale mají problém postavit stan nebo přebrodit řeku, je místy trochu utrpení. Tímhle přírůstkem bych se s found footage formou rozloučil, děkuji! ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Hrozně sem se těšil a asi proto sem se tolik zklamal čekal jsem uplně něco jiného, než co sem dostal moderní technologie v podáni kamer a dronu mi přišla hrozně nesympatická v hororu a hlavně tady, všechno bylo tak zrychlené ze dne na den proste, stará klasika jednička blair witch 1999, od herce po kamery po příběh dokonale a tady sem čekal uplné spojení a nádherné navázaní a nedočkal jsem se, začátek super nějaké mluveni trocha videa o tom co bylo a šlo se na věc , found fotage mužu nebezpečně moc ale tady bylo příšerné třepaní kamerou a proto za slabší 3 hvězdy mělo to něco do sebe ale ja postrádal to správné vyděšené přiběhové podivání. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

"Trojka" je jak jsem čekal - podprůměrná zbytečná nudnost s herci, který už nikdy jinde neuvidím. Čeká vás šablona jak hovado, děsivý šplhání pro zaseklý drony, hekání v podzemních kalužích a když už v závěru dojde bubák, máte to všechno šumák... Mnohem větší horor je jít se jen tak v noci projít do lesů. Dalo by se v nich rozpoutat slušný čarodějnický peklo... ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $20,777,061Tržby Celosvetovo $45,172,994▐ čistý otras, absolútne dezorientovaná "neúčelová" réžia, tak nezáživný bordel sa len tak nevidí, ja som bol z toho amatérizmu zúčastnených už po pól hodine maximálne otrávený, asi najhorší film roka 2016 /0%/ ()

Galerie (61)

Zajímavosti (9)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Počas natáčania mal filmový štáb zakázané používať slovné spojenie "Blair Witch". Dokonca ani v scenároch, ktoré casting čítal po prvýkrát, sa toto spojenie nenachádzalo. (Marceloo)

Související novinky

Záhada Blair Witch má pokračování

Záhada Blair Witch má pokračování

24.07.2016

Jestli jste se těšili na zářijový horor The Woods, ode dneška se na něj budete těšit ještě trochu víc - z nového filmu Adama Wingarda (The Guest) se totiž vyklubalo pokračování Záhady Blair Witch.… (více)

Reklama

Reklama