Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Fr 

všechny recenze uživatele

Rodiče pozor! Vstup zakázán! Tento nápis plně odpovídá pocitům pubertální dívky, která je všechno, jen ne hodnou a poslušnou dcerou. Plně zapadá do šílené rodiny J.L.Curtis, která se však díky výměně těl a rolí stává ještě šílenější (nejen rodina!)...... Konečně zase komedie, při které jsem se zasmál. A mnohokrát velmi, opravdu velmi nahlas. Hlavně J.L.Curtis je skvělá!!! Ty její ksichty, to se nedá popsat, to musíte vidět! Nesmím zapomenout ani na výtečnej soundtrack. Neváhejte a jděte do toho! A když nevěsta uteče s květinářem, jde fakt asi celá svatba do kytek. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Obě hlavní herečky předvedly opravdu parádní výkony, které je radost sledovat, zvlášť Jamie Lee Curtis si celý film ukradla jen pro sebe a v těle své pubertální dcery je neodolatelná. Výjimečně nezůstalo jen u originálního námětu, ale vše bylo podpořeno i přesným scénářem a pořádnou dávkou seriózního humoru, s nímž tvůrci vážně nešetří. Nehledejme v tom žádné intelektuální nebo emocionální roviny, na to Freaky Friday navzdory snaze nemá, ale chtějme se pouze dobře a neurážlivě pobavit.... 80% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nápad zajímavý, ale nepříjemně odfláknutý. Proč se trápit tím, jak to všecko vznikne. Prostě do toho obsadíme jednu mladou nadějnou oblíbenou a starou harcovnici, která toho má tolik za sebou. Ty si mezi sebou vyměněj role a uvidíme. Proč by to tvůrci ztěžovali tím, jak to všecko vzniklo? Prostě čínská legenda a je to. Každopádně cíl, za kterým oni mají dojít je jasný a zřetelný už od začátku a já jsem se docela příjemně bavil. Hlášky občas padnou, příběh rychle plyne, ale na víc jak na tři hvězdičky to dle mého rozhodně nemá. Prostě průměrná komedie, i když zajímavě vymyšlená. Kam se hrabe na ty příběhově opravdu tupé. Ale celkovým dojmem podle mě prostě průměr. --- Tahle kniha je, no... Napsala jsem ji. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Jak často někomu řekneme: " jo, ty víš prd, jak mi je, nejsi v mý kůži", ale nikdy se nám nestane, abychom si ty "kůže" mohli prohodit a vyzkoušet si to. Máma a dcera v tomto filmu tu možnost dostaly a poznaly, zač je toho loket. Byla to parádní jízda a pro mě především v partu matky, tedy dcery v matčině kůži, blahodárný zážitek. Jak se zmocnila kreditek a šla nakupovat hadry, na piercing a ke kadeřníkovi nebo jak se postarala o psychopacienty. A když "jela" v talkshow ke "své" knize a fanoušci si jí podávali nad hlavou, to mi už smíchy tekly slzy. "A jakpak se cítíte vy?". Děkuju, dobře. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem spíš nějakou tuctovou americkou sračku pro teenagery, ale nakonec se mi tato komedie i docela líbila. Samozřejmě že hlavně díky skvělému výkonu mé oblíbenkyně Jamie Lee Curtis, ale ani Lindsay Lohan nebyla překvapivě vůbec špatná. Obě dámy to pro „proměně“ těl pořádně rozbalily a já se opravdu královsky bavil. Bylo to však dáno i celkem dobře napsanými postavami, nechybělo několik opravdu dobrých hlášek a slušná porce humorných situací. Nicméně se svým fotříkem bych určitě měnit nechtěl… ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 4. srpna 2003 v Hollywoodu. (ČSFD)
  • Producent Andrew Gunn uvedl, že původně doufal, že Jodie Foster, která hrála dceru v původním filmu Podivný pátek (1976), bude hrát v tomto remaku matku. Foster odmítla, částečně kvůli obavám, že by tento castingový kousek zastínil celkovou hodnotu filmu. (Katka189)

Reklama

Reklama