Reklama

Reklama

Hlas

(seriál)

Série(4) / Epizody(58)

Zdatný detektiv, kterému sériový vrah zabil manželku, se spojí se začínající policistkou nadanou víc než dokonalým sluchem. Ta profiluje pachatele a řeší otcovu vraždu. (Netflix)

Zajímavosti (3)

  • Hyeok Jang si za celé ty roky vytvořil poměrně dost kvalitní zázemí bojových dovedností. Drtivou většinu akčních scén tak bez nejmenšího problému odehrál sám bez využití hereckého dubléra, což se projevuje i na jeho zaujatém hereckém výrazu, který má divák možnost registrovat." Nechal se na oficiální tiskové konferenci slyšet samotný režisér celé kriminální série jihokorejské televizní stanice OCN, Hong-seok Kim. „Jako jeden z mála herců je Hyeok vždy plně odevzdaný danému námětu. Ve výsledku to z něj činí mnohem přesvědčivějšího herce. A jako člověk je velice ohleduplný. Ona ohleduplnost je jedna z jeho specifických vlastností." Přidal ještě režisér jedním dechem na adresu ústřední herecké postavy. Technický tým se během natáčení potýkal z celou řadou problémů, vše ale nakonec dopadlo tak, jak dopadnout mělo, a nic na tom nezměnily ani údajné nepříznivé klimatické podmínky, které práci výrobnímu týmu komplikovaly především během nočních natáčení. (Conspi)
  • Příjemnou záležitostí se pro celý technický tým stala poslední seriálová epizoda. Po jejím odvysílání bylo produkční společností celému týmu oznámeno, že za vynaložené úsilí dostanou malé překvapení. A tím překvapením byla placená pětidenní dovolená, kterou si celý tým mohl zpříjemnit na filipínském ostrově Cebu. Jediným, kdo si svoji dovolenou vybrat nemohl, byl ale Hyeok Jang. Ten se totiž musel věnovat dalším rozpracovaným projektům, a tak si na nějaké to hovění na pláži mohl nechat zajít chuť. (Conspi)
  • Půvabná jihokorejská herečka Ha-na Lee nebyla první volbou seriálových tvůrců. A nebyla dokonce ani druhou nebo třetí, ale až čtvrtou, neboť první tři avizované herečky, mezi nimiž figurovala jména Woo-hee Cheon, Doo-na Bae a Si-yeong Lee, hlavní ženskou roli odmítly. (Conspi)

Reklama

Reklama