Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si budete chtít prvně zasexovat a ještě nejste úplně dospělí, asi byste to neměli troubit do světa, ani na ty internety. Nikdy totiž nevíte, kdo se o tom dozví a jak s touhle informací naloží. Ve všech směrech odvážná komedie Kazišuci může v tomhle směru působit jako ideální odstrašující případ. V té záměr svých dětí odhalí jejich rodiče, kteří se v důsledku toho vydají na válečnou stezku, jejímž cílem je jediné – zachování panenství svých dcer za každou cenu. Že reagují přehnaně, se ani nemůžete divit. Mitchell (John Cena) ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat. O „sexuální dohodě“, která jejich děti během téhož večera zbaví stigmatu panenství, se dozví z jejich náhodně zachycené komunikace na internetu. A protože dcery právě odjely na maturitní ples a oni se jim nemůžou dovolat a sex jim zakázat, vydají se za nimi do víru nočního maloměsta, aby je našli a řekli jim, že mají ještě dost času. Kdyby na začátku téhle pouti tušili, co je čeká, možná by nakonec skousli nejen ten sex, ale třeba i nějaké to neplánované těhotenství. Cesta do pekel totiž může totiž být dlážděná nejen dobrými úmysly, ale i nepravděpodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitem, že je stejně všechno marné. (CinemArt)

(více)

Recenze (224)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo skvelá zábava s famóznym Johnom Cenom (ale ani zvyšok castingu nezaostáva). Má to vulgárny humor, obstojne načrtnuté postavy a prekvapivo to v rámci absurdity hrubozrnej komédie celkom dobre hrá s motívmi dospievania, sexuality a rodičovstva. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Na první pohled klasická teenagerovská komedie, ve které holky chtějí přijít o panenství, je ve skutečnosti něčím mnohem, mnohem víc. Příběh je fakt obyčejný, ale funguje - Chystá se velkolepý maturitní ples, kde si tři nejlepší kamarádky chtějí poprvé užít sex, než odjedou na vejšku, ale pronásledují je jejich rodiče, kteří tomu chtějí zabránit. Samozřejmě tedy dojde i na nějaké sprosťárny a dokonce i pár nechutných vtípků. Jenže (Cock)Blockers jsou parádní v tom, jak snad každá postava (hlavní i vedlejší) je nějakým způsobem zajímavá a velmi často originální. Jsou tu určité detaily, díky kterým jsou postavy zajímavější a zábavnější (např. jeden kluk je trochu zženštilý milovník modifikovaných lehkých drog). Tenhle film se až neuvěřitelně vyhýbá různým klišé (holky i kluci nakonec mají různé pohledy na sex, není to klasické "nadržený kluk" versus "romantická holka") a celkově jde o skvělou zábavu. I v takhle ohraném žánru tu máme najednou něco trochu jiného, ale stále pekelně zábavného. A taky jsem moc rád, že John Cena, kterého znám z různých rozhovorů a videí jako neuvěřitelně vtipného týpka, tu konečně mohl naplno rozjet svůj komediální talent. Super. (8/10) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Kamera 5/10/// PLUS: Když jsem s Johnem Cenou viděl v roce 2006 jeh první film a první akčňák, říkal jsem si, že ho budu sledovat, no osud tomu chtěl tak, že jsem s ním po 17 letech vidět teprve druhý (s Rychle a zběsile třetí) film a rovnou úplně jiný žánr, trochu mi to připomnělo Arnieho v jeho komediích MÍNUS: po tomhle filmu mám pocit, že jsem z teen komedií vyrostl a to by mě strašně mrzelo, protože to vždy byl můj oblíbený žánr už od dob prvních Prciček, ty fekální věci si mohli tvůrci klidně odpustit, i když to k žánru tak nějak patří/// Shrnutí: Občas jsem se bavil, občas jsem se i hodně smál, ale celkově mi to přišlo po celou dobu takové slabé a nevýrazné. Bylo fajn, že to bylo moderní a potěšily odkazy na filmy./// Celkem 53%/// ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Strašne prízemné a trápne takým spôsobom, že pri tom musí vraštiť čelo aj desaťročné dieťa. Na druhú stranu ale jedna či dve scénky sa celkom vydarili - síce nechutné, ale pobavilo. Podpriemer. 40/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Rodičovská hra na staré známé "vtipe vylez": A protože má film opravdu poskrovnu vtipů, které rázem do hodiny dojdou, musí divák zapojit fantazii a účastníky tlačit k tomu, aby ještě ze sebe něco vydaly. A bohužel nevydá ze sebe nic ani režisérka a už vůbec ne scenáristé, rovným dílem ve svém oboru málo zkušení. Vypadalo to, že po dvou dekádách, tedy od Prciček, se objevila komedie, která (re)startuje novou éru přisprostlých pubertálních komedií. Film je relativně zábavný, jde ale o to, jak se stavíte k občasně obnaženým genitáliím a k pivu protékajícímu řitním otvorem, což je, jak smutné, nejlepší a nejoriginálnější vtip z celého filmu. Rozjezd a zejména dojezd je velmi slabý, z toho vyplývá, že nejlepší částí je prostředek, v němž se to bláznivě rozjede. Komediální normu splnil na maximum John Cena, který se urputně vtipně ksichtí a jeho otec působí roztomile neotesaně. Jeho sekundanti - Leslie Mann a Ike Barinholtz - nepůsobí sice úplně otravně, s vtipností se ale moc nepotkali. Překvapením je, že žádný vtip nezbyl na omladinu. Tři děvčata nemají žádný vtipný výstup a dobrou hlášku, stejně tak jejich chlapečtí vrstevníci. Celkově na mě tenhle počin působil až moc překonaně. Režie Kay Cannon se v ničem nevytáhla, vrcholem hrůzy je zadní projekce při jízdě limuzínou, sexy nepůsobí vůbec nic, až na Ginu Gershon, která už je dávno za padesátkou a neodpustím, že filmu schází dobré finále. Závěr je úplně zvadlý. Produkující Seth Rogen, většinou se nad jeho produkčními počiny pobavím, měl realizaci filmu vložit do rukou svědomitějších pošuků. Žádná revoluce v oblasti pubertálních komedií se nekoná. 6/10 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Celkem parádní komedie, nečekal jsem, že se budu až tak bavit. Rodiče perfektní, z dětí mi sedla akorát lesba :-) Klidně bych si to dal někdy znovu. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nakoniec to vôbec nebolo tak zlé. Nevedel som, čo si mám o "Blockers" myslieť. Znelo to ako totálna kravina, no keď si to dáme bokom a reálne si to človek pozrie, nielen to má niekoľko dobrých fórov (ale aj niekoľko fakt špatných), ale reálne to má aj srdce na správnom mieste a nikto zúčastnený nechce vlastne urobiť niečo zlé. V tomto smere to funguje. Naša rodičovská trojica je podľa mňa super a veľmi dobre vyvažujú jednotlivé komické momentky. Najlepšie podľa mňa asi fungoval John Cena. Bol podľa mňa fakt vynikajúci. Leslie Mann mala tiež pár dobrých momentiek a rozhodne som jej veril, že je traumatizovaná faktom, že dcéra odchádza na vysokú a ostane sama. Ak človek chce od toho pár dobrých fórov a hlášok, ktoré ho pobavia, myslím si, že toto je dobrá voľba. Nečakajte od toho ale nič viac. Ako komédia to funguje a aj keď niektoré fóry sú skutočne zabité, tak iné vedia dobre pobaviť. Myslím si, že to stojí za pozornosť. Hodnotenie: B- ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Krásna vzorka katastrofálnych hercov, pričom u Cenu sa tento atribút ani nemôže spomínať, on nikdy nikde nehral. K tomu pridali najodpornejšie teenagerky ake len dokázali na prašivých amerických uliciach nájsť, a tak nech sa nikto nediví, keď sa mu obráti žalúdok už pri pohľade na plagát, ktorý ma akože lákať do kina. Infantilita je podkškrtnutá tým, že jedným z producentov je Seth Rogen a to je dement na pohľadanie. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušná komedie, která v mnoha ohledech dokáže velice slušně pobavit i dojmout, ale mezi povedenými scénami je bohužel i dost hluchých míst, což je hlavní negativum filmu. Jinak herecky sympatické a John Cena už by měl hrát jen v komediích. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Při režisérském debutu Kay Cannon je potřeba být shovívavý. Tématem je rodičovská úzkost o své děti, které opouští hnízdo. Komedie celkem funguje. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi to přišlo dost trapný, ale postupem času mě to chytlo. Nejde sice o kdovíjak suprovou komedii, ale svou kvalitu to má a dá se to na dívat. Jen John Cena se mi nelíbil, je to wrestler a herectví mu moc nejde. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na to jak na žádnou komedii, no nakonec zklamání, děj a scénář předvídatelný a nudný, našteští tam bylo pár vtipńych chvilek a joků, jinak nic převratného. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Penis není na koukání." Vcelku zábavná komedie v níž děti mají více rozumu než dospělí. Leslie Mann ve skvěle podané roli, fakt nesympatická postava, Cena je takové klasické komediální ucho, charakterově nejlépe vychází Ike Barinholtz, na první pohled nesympatická až lehce záporná postava, ale nakonec se ukáže, jak k takovému náhledu může dojít. 3.5* ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec tak špatné, jak by to mohlo podle výsledku vypadat. Bez mučení přiznávám, že jsem se často smál a hodně dobře bavil, problém byl v tom, že mou se dobrou náladu snažili tvůrci každou chvíli zabít nějakou zoufalou trapností nebo pochybnou snahou o humor. Nebýt těchto úletů čtyři hvězdičky by byly jisté, protože podle mě nešlo o typickou teenagerovskou komedii, pološílení rodiče tomu dali nový rozměr. Bavil jsem se- 3*+. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Místy skvěla zábava, chvilkami nuda a i když rodiče nenudily pokaždé, spíše to málo okořenili no ale scéna s pivem nejlepší. Ne že by děvčata byli krasavice ale dalo se koukat. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že kritici v USA si asi museli něco šlehnout, jestli tenhle snímek hodnotili nadprůměrně... :) Já jsem čekal fajn přehnanou krávovinu, která bude tak trapná až bude vtipná a nakonec to nebylo ani to. Vlastně bylo všechno vtipné už v traileru, scénář bez nápadu, dialogy zdlouhavé. No ale hlavně ten humor prostě nějak moc nefungoval. Zbytečnost jak blázen... :) ()

Rohy212 

všechny recenze uživatele

Americká komedie Kazišuci je poměrně typická přehlídka sprosťáren a nechutnosti, která ale překvapivě mezi strkání beer bongu do zadku Johna Ceny a zvracení po limuzíně stihne vložit také poselství o rovnoprávnosti, dospívání a sexualitě. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Je to super sranda. John Cena rules. V zásade je to typická americká žánrovka ale sympatické postavy hlavných predstaviteľov, snaha nebyť zbytočne fekálny a celkom milý hodnotový happy end z toho robia príjemnú chuťovku. V zásade všetko čo od toho môžete očakávať. A mladé baby celkom talentované. Ale podstatná vec. John Cena rules. ()

Reklama

Reklama