Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Masai

Tohle byl sám o sobě průser... přesto má aspoň dobré charaktery které se nechovají jako afektované feministické píči. 

Už to chápeš? 

na příspěvěk reagoval Masai

Masai

Masai (hodnocení, recenze)

Cooller

Tak tohle je v lidech očividně odjakživa. Od první chvíle co se začaly vyprávět příběhy se vždy najde někdo kdo to chce odvyprávět po svém. Taky mě ty neustále remaky moc neberou, ale co mě irituje mnohem víc je nekončící vlna filmů s komiksovými či jinými hrdiny. To je samé scifi, furt a pořád dokola.

Masai

Masai (hodnocení, recenze)

Koukám samí jasnovidci :o)))) Srovnávat dvě minuty ukázek se třemi hodinami filmu to může jen opravdový machr :o)) No a nebo tupoun :D  A mimochodem to předcházející trio bylo ještě anorektičtější než tyhle, to každopádně. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

rusty18

rusty18 (hodnocení, recenze)

RavenSpector

presne.. predošlé filmy boli proste akčné komédie s dobrým, obľúbeným obsadením ..toto je feministická anti-men chujovina a tie akčné sekvencie ..trapas

na příspěvěk reagoval Prometheus69

RavenSpector

RavenSpector (hodnocení, recenze)

Už teď to nevypadá ani z poloviny tak dobře jako původní film. A obsazení, jak píšou jiní přede mnou, je opravdu otřesné.

na příspěvěk reagoval rusty18

rusty18

rusty18 (hodnocení, recenze)

To obsadenie je strašné ..Už vidím ako trojica anorektičiek zmlátia hordu chlapov..

Cooller

Cooller (hodnocení, recenze)

kde se bere ta potřeba všechno předělávat nebo dělat něčemu pokračovani... to už nam došla fantazie nebo o co de? jaky ma tohle smysl

na příspěvěk reagoval Masai

Masai

Masai (hodnocení, recenze)

Rayen1

Mám to dost podobně …… poslední, tedy ty druhé, Andílky jsem nikdy neměla ráda a vůbec se mi nelíbilo, že Kristen na tu roli kývla, ale ukázky mě ….. no vypadá to líp než jsem čekala a rozhodně líp než ty poslední s Drew a spol. Z traileru se mi nejvíc líbila postava Naomi …….. neustále vylekaná, vykulená ….. sranda :o) 

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Tak trailer bieda. Herecky nic moc, kirsten nenavdim. Ale prekvapilo ma akych hercov do toho zohnali. Patrick a Djimon su fajn.

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Jo, je to mdlé, ale teda Patricka Stewarta bych v podobném filmu nečekal, ten bude dobrej..Prostě to bude jako Dannyho parťačky noo..

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Ooook, Charlieho andílky jsem nikdy neměl rád (viz můj předchozí komentář), ale nějakým způsobem na mě první trailer zapůsobil docela kladně... uvidíme, možná tomu přeci jen dám šanci :)

na příspěvěk reagoval Masai

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Trailer působí dost nudně a výběr hereček se taky moc nevyvedl. Kromě exoticky vypadající Elly Balinsky, vypadají ostatní postavy spíše divně a nezajímavě. Ani poměrně přitažlivá Elizabeth banks tady není sexi. Tohle nevypadá na velký hit, když už ukázka nevyvolá žádné nadšení.

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Původní filmy jsem nesnášel, přišli mi strašně hloupé, humorně podřadné a neinteligentní, hrané na špatný efekt "všeho strašně cool". Každopádně v rámci "genderové politiky" by měli udělat remake se třema homosexuálama, kteří budou stejně přiblblí jako původní andílci a jednou ženskou Charlie, která jim šéfuje, ne? Už jen pro ten stupidní gender nápad bych na to snad i do toho kina šel... :D

(Upozorňuju hatery, že nejsem homofob ani rasista, než do mě někdo začne šít a žádné "ale" v téhle větě není. Prostě nejsem. Jsem jen rád sarkastický, to je vše...)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama