Reklama

Reklama

Od doby, kdy Sarah Connorová (Linda Hamilton) zabránila dnu zúčtování, změnila budoucnost a přepsala osud lidské rasy, uplynuly už více než dvě dekády. Zbrusu nový smrtící Terminátor, Rev-9 (Gabriel Luna) se vrací v čase, aby dohonil a zabil Dani Ramosovou (Natalia Reyes), která žije obyčejný život v Mexico City se svým bratrem (Diego Boneta) a otcem. Daniino přežití závisí na jejím spojenectví s dvěma bojovníky – Grace (Mackenzie Davis), vylepšenou super bojovnicí z budoucnosti a bojem posilněnou Sarah Connorovou. Zatímco Rev-9 nelítostně ničí všechno a všechny, kdo mu stojí v cestě při honbě za Dani, nachází tyto tři cestu k T-800 (Arnold Schwarzenegger) ze Sářiny minulosti, který se zdá být jejich poslední nadějí. (Cinemart)

(více)

Diskuze

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Sakra když už ze druhého dílu trilogie T2 ukradli záporáka, tak ho tím záporákem mohli i nechat. Mohl z toho pak být i parádní thriler. Takhle to je jen akční jednohubka ve stylu Salvation. Na druhou stranu je to o několik levlů nad tou poslední zrůdností.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

je samozřejmně škoda, že tahle filmová série, za ty roky neměla vyšší ambice, být něčím víc, než jenom béčkovými akční filmy s hvězdným obsazením. Tenhle díl to zkusil, zbořit tu stereotypnosti zeď, ale v určitých momentech, jako by se bál jít tou chytřejší cestou a tak raději sklouzl k vulgaritám a nevyřčeným věcem. Je to ostuda tohohle filmu a ostuda režiséra, že neztvárnil svoji vizi a nechal se strhnout k tomu patosu, který tady je, ale zároveň i někteří lidé, by se měli stydět, ale to je každého věc. 

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Lacike

Tiez to tak vidim. Neverim ze sa Arnie este dostane s nejakym svojim filmom do kin. Maximalne v nejakej cameo ulohe kde povie ze je back alebo aby si niekto nastupil do vrtulnika. Skoda. Uz od roku 2012 ked sa vratil k filmu som najvacsie nadeje vkladal do Conana a na toho ani nedoslo. Hmmm. Mozno to este zachrani netflix😁

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Jednoducho Maria bez hereckeho talentu v ulohe spasitela je pekny flusanec do ksichtu. Lunov terminator ako vystrihnuty z marvel academy. T800 na rodinnych fotkach. Aspon ze ta Sara za nieco stala. 

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Tak za mna to bolo priblizne na urovni Genysis. Mozno o zastruhany vlas lepsie. Tazko povedat. Ako popcornova jednohubka na vyplachnutie mozgu to bolo ok ale pre mna nic viac. Rozhodne sa nejedna o dostojne pokracovanie druheho dielu. Trojka a stvorka si s petkou a sestkou podla mna vytiraj prdel😁 No je to samozrejme len moj nazor a ludom ktorym sa to pacilo nic nevycitam😁 Aspon sa Arnie dostal do kin😁

na příspěvěk reagoval Lacike

PaulCZE

PaulCZE (hodnocení, recenze)

Proč by nemohl být z Fallout universa dobrej film? Tedy samo ne v rukou kokotů z Bethesdy :)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Co tak vyprdnout se už na Terminatora a natočit třeba dobrej film Fallout nebo Shadowrun? Ani Mechwarrior by mi nevadil :o)

na příspěvěk reagoval Han_Quintet

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Tak Nolan je mistr scénáře, což Terminator potřebuje.. Pokud splní dobrej scénář a pár velkých akcí, do toho dramaticko-epicka hudba v podání Zimmera, tak jsem max spokojen.. navic Nolan je i dobrej Castingar.. umí vybrat dobré herce, kterym by sedla role treba T800... Samozřejmě na 200% by už Arnieho neobsadil, což nemusí být na škodu.. stačí vybrat nějakyho akčního šílence s drsnym ksichtem..

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

p.a.douch

A když by se Kyle Reese schovával v obchoďáku, tak by hrála epická hudba jak smyslů zbavená a ve chvíli, kdy by si obouval ty tenisky, tak by hudba měla brutální orgáč, aby Nolan opět oblboval své ovečky, jako že se něco neuvěřitelně důležitého děje. 

na příspěvěk reagoval rounen

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

na druhou stranu, kdyby to převzal Nolan, tak by někteří už předem dávali pěti hvězdy a nemohli by filmu/ům nic vyčítat, protože by to režíroval Nolan a scénář by taky napsal Nolan. Mně by to sice mrzelo, ale bral bych to tak jak to je. 

p.a.douch

p.a.douch (hodnocení, recenze)

rounen

Restartovat Terminátora Nolan, tak se T800 nedostane k zabíjení v současnosti, protože by neustále hloubal jestli to vraždění v budoucnosti moc nepocuchalo jeho karmu.  

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Readyxx

Neni doba na filmy, které prebijou staré klasiky.. mladým stačí bezduchá akce a superhrdinové.. na dobré akční scénáře neni doba.. Možná by byla možnost natočit úplný restart Terminatora třeba v podání Nolana.. ale pokračování už nema co novyho nabídnout..

na příspěvěk reagoval p.a.douch

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

no tak na jednicku a dvojku to asi fakt uz nikdy mit nebude pokud se do toho nevlozi uz konecne  zeleznej Jim... ale aspon trosicku  to nebyla takova hruza jako pri jejich posednich pokusech  kde to slo do sra.. uz od 1 minuty ...dost to tady zachrajuji opet  arni a k tomu i sarah o kterou sem mel vetsi strach nez o tu  no name pipinku a tu radoby drsnackou fuchtli ,,umrit obe dve na zacatku asi zadna skoda ...jinak  novej termix nebyl az takova hruza jak se zdalo...docela to v pohode utahl  ..no nevim k pivku a trosku naladen po dni zuctovani,  s primhourenym okem 3-4*

na příspěvěk reagoval rounen

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

to rozhodně je a byť mám jedničku a trojku, nejvíc v oblibě, je fajn, že se tenhle díl pokusil o něco jiného a nového, ale to co bylo tady, měli udělat předchozí díly, už dávno. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

snad to zůstane v červené, i přestože tenhle film má chyby, tak je to víc zábavnější než předchozí díl 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Související novinky

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Reklama

Reklama