Reklama

Reklama

Future Man

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2020), 16 h 30 min (Minutáž: 25–35 min)

Hrají:

Josh Hutcherson, Eliza Coupe, Derek Wilson, Keith David, Patrick Carlyle, Matt Medrano, Dorien Davies, Meghan Falcone, Robert Craighead, Ed Begley Jr. (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Josh Futtuerman (Josh Hutcherson) je ten nejvíc bezvýznamný člověk, kterého byste hledali, a moc tomu nepomáhají ani jeho rodiče, kteří se k němu stále chovají jako k dítěti. Přes den je uklízečem toalet v laboratořích a přes noc vášnivým hráčem počítačové hry Biotic Wars. To je všechno a nic víc. To ovšem Josh netuší, že po dohrání jeho oblíbené hry se u něj zastaví návštěvníci z budoucnosti s prosbou o pomoc. (UncleMorty)

(více)

Recenze (43)

husokachna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Téměř v jednu chvíli jsem dokoukal dva seriály, které si nemůžou být nepodobnější a stejně jsou v jednom ohledu velice podobné. Most! a Future Man bych normálně asi do jedné věty nedal, ale u obou se mi úplně stejně nedaří zformulovat komentář, rozhodnout se, jak moc jsem byl vlastně spokojen. Tím společným jmenovatelem je asi určitá neučesanost, nedotaženost, genialita rozplizlá v průměru (která je tak vlastní v Kolečkově scénáristické tvorbě, stejně jako dílům z Rogenovy "stáje"). Ale držme se Josh/Joosh/Futtermana, Future Mana. Zápletka a namíchání karet - bomba a splněný geekovský sen. První díly šlapou, hrají si s pop kulturou, historií, časovými paradoxy, jsou správně "rogenovsky" ujeté a nebojí se ničeho. Zároveň to ale hází motivy a zápletky jedno přes druhý, v podstatě nic to nedotáhne, jen se to tak hrne kupředu, aby to v posledních dílech série totálně ztratilo nit a nějak to tak doklepalo do konce. Jak kdyby byli autoři sami překvapení, že dostali zelenou a každej díl psali přímo na place. Druhá série pak použije faul a berličku a v podstatě se první sérií vůbec nezabývá, uhne o kus jinam a může si tak budovat svoje, bez ohledu na to, co první série natropila. A konec je přesně v tom duchu, hele, třetí série bude zase o něčem jiném. Zároveň ukročí druhá série i žánrově a z mého pohledu i kvalitativně (směrem dolů). Nicméně Future Man má v rukávu jeden trumf rozměrů královny Latifah. A tím je ústřední trojlístek, kterej je natolik sympatickej a parádně namíchanej, že Vás udrží i přes ty nejslabší díly. A tak se profandíte tímhle v mnoha ohledech průměrném seriálu (s geniálními záblesky) až nakonec a i když možná chvílema budete brblat, stejně se budete třepat - sakra, ať už je ta třetí série. Slabší čtyři průměrné patetické penisy. PS-poilerek: ten vakuovanej kockot na konci - wau! ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A cenu za prekvapenie roka získava ................................................................................................................. nikto iný ako ......................................................... Future Man !! Ale vážne čítal som, že je to v podstate blbosť, na prvý odhad mi to prišlo ako blbosť a ono to aj v podstate svojim spôsobom je blbosť, no je to priam návikové. Dej je jednoduchý, no postupom času sa dosť komplikuje. Veľa krát si poviete, že ako taká blbosť môže fungovať a predstavte si, ona vážne funguje. Herci si to parádne užili, hlavne Josh Hutcherson, ktorý ma milo prekvapil. Navyše je to všetko doplnené o slušné fóry a odkazy na iné veci. Ono to jednoducho treba celé pozrieť a človek pochopí o čo ide. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Tak jsem ani netušil,že mně seriál dokáže tak pobavit. V každé epizodě zazní pár solidních fórků a celé to je dobře maskované v odkazech na filmy (a hry ) podobného ražení. Pokud tyto scény poznáte, bavíte se 2x. A pak přijde epizoda s Cameronem....doufám, že ještě nějaká tohoto charakteru bude. ()

CorteX^ 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem se k tomu náhodou v domění, že stahuju jinej seriál. Totální surprise roku! Dokonalý, nebere si to servítky, miluju to. ()

wesi96 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10/10. První sérii jsem viděl v 9. třídě když čerstvě vycházela a už tehdy to pro mě byla nehorázná prdel. Všechny narážky, humor, dialogy, celkový příběh,.. prostě vše se mi líbilo. Je to ujetý až až a někdy jsem nechápal jak něco takového mohli vymyslet. 2 a 3.série nejsou tak dobrý jak ta první, ale stále se jedná o nehoráznou jízdu! Určitě doporučuji všem se na to podívat. Vypnete u toho a bavíte se a stopáž kolem 20-30 minut tomu krásně sedí! ()

Mistr_Moon 

všechny recenze uživatele

Bláznivá, úchylná sranda. Zápletka z terminátora s příměsí Back to future se stylem Dirka Gentlyho, jen je to kratší a nemá to vyloženě hluché místa. Super herecké výkony v čele s Wolfem. ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Návrat do budoucnosti z R-kovým nádechem (hlavně v prvních 4 dílech). Celá serie se nese v duchu spíše komediální a hrátky s cestováním v čase, jsou až na druhém místě. Z 13 dilu mě tak 3 moc nebavily, ale i tak se na to dalo dívat. Nicméně je to ten typ seriálu, který zvládnete za víkend celý. ()

cernakus 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo maso. Jízda od začátku dokonce. A tolik různých stylů vyprávění ... no, autoři se opravdu vyřádili. Pro konformní diváky to není. Pro úchylácký geeky co mají rádi Setha Rogena to je "must see" záležitost. ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

Cim jsiu Stranger Things pro osmdesatkove kingo-spielbergoviny, tim je Future Man pro cestovani casem a sci-fi ze stejne dekady vubec. Teda do znacne miry, protoze Rogen s Goldbergem uz maji jasne zadefinovany rukopis a beze zbytku ho aplikuji i zde. Temata i motivy time travel klasik jsou zde zdimana od nenapadnych mrknuti po doslovne citace a jakmile je ustanovana zakladni dejova linka, jednotlive epizody se formalne uzavrou a skladaji poctu (nebo taky nekdy 'poctu') Cameronovi nebo Mad Maxovi - kazda necemu jinemu a zcela jinak, coz prudce zvysuje koukatelnost serie. Kapitolou samou pro sebe je pak humor, ktery asi hodne lidi odradi, nicmene fanousky autoru rozhodne nezklame. Skvela prace a jen houst, priste jeste vice Wolfa prosim (Meeeeeth!). ()

kudryj 

všechny recenze uživatele

Neskutečná jízda, až na pomalejší první díl, jsem se díl od dílu víc bavil a víc smál, osmá epizoda plná hlášek, Terminátor, Vetřelec, dokonce i Krokodýl Dundee a další parodie. Není to seriál pro intelektuální mozky, ale jako sci-fi komedie s troškou brutality to píše. :) 90% ()

WazzapKal 

všechny recenze uživatele

To byla jízda! Odkazy na to nejlepší z žánru, vtipný a ten vývoj hlavních postav. Dokonale poskládaný a půl hodinová stopáž ušitá na míru v parádním tempu. ()

d-nao 

všechny recenze uživatele

Po dokonalej prvej serii, cistom orgazme a jednou hlaskou za druhou prichadza nuda druhej serie a sklamanie. Buducnost nebavi, nakolko sa stale pohybujeme v jednej casovej linke, na rozdiel od serie c1, kde sme skakali casopriestorom a alternativnymi realitami hore dole. Zaujimalo by ma, kolko trvalo napisanie scenara ku srackovej serii c2. ()

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama