Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ničím zajímavý, přes vraždu šéfa odtažitě neosobní krimi případ/příběh nepodpořila ani řemeslně slabá, unylá akce "reklamně" zneužívající atrakce zábavního parku, ani na půl plynu jedoucí herci, především ale ani lopotný humor, trestuhodně selhávající snad ve všech situacích. V této vyčpělé formě bych už znovu Axela Foleyho do Beverly Hills nepouštěl. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého a zlého…Axel Foley je zpět, ale už bohužel není to, co býval. I tentokrát se dočkáme vcelku dobré (průměrné) akční podívané, okořeněnou o krimi zápletku a kapku toho humoru. Toho je tu však vskutku tentokrát poskrovnu a ač bych nevěřil – je znát i absence Taggarta, protože Billy Rosewood je bez něj poloviční a nováček Hector Elizondo byl jen taková znouzectnost bez zajímavé charakteristiky. Na druhou stranu tu byl zajímavý záporák a i počet mrtvých nebyl vůbec zanedbatelný. Jak už jsem však poznamenal, je to jen obyčejný průměr…50% ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Trojka určitě na předchozí neztrácí tolik, jak by se možná na první pohled zdálo. Vyrovnal to perfektní záporák a Axel méně kecá a víc dělá. Kecací scény totiž přišly do starších kousků, takže jestli jste měli rádi Axela právě proto, možná Vás trojka trochu zklame, ale je to stále Axel a mnoho neztratil (film). 60%=3/5 ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

V Detroitu, domovském místě detektiva Axela Foleyho (Eddie Murphy), je při napohled rutinním zásahu na lupiče aut, zabit Foleyho šéf, a všechny nitky ukazují do Beverly Hills. Axel neváhá, a rovnou tam vyráží. Za pomoci svého dávného přítele detektiva Rosewooda zjistí, že veškeré zlo vychází z největšího zábavního parku - Wonder World, který zločinci využívají jako záminku pro tisk falešných bankovek. A opět je Axel jediným, kdo zná pravdu, a protože mu nikdy nevěří, tak musí sám celý případ rozplést ... Na filmu je už znát zřetelný odklon Eddieho Murphyho od seriózních rolí ke komediím, ale tady ještě nejde o trapnou a infantilní zábavu. Naopak nutno říct, že jsem se docela dobře bavil - a asi z celé série nejvíc. Sice se režisér neubránil známým filmovým klišé (pět zločinců se samopaly proti jednomu hodnému s pistolkou, kdo koho sejme?), ale co už - to k tomuto typu filmu patří ... ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

3 je jasný návrat ke komedii a je to dobrý tah. Scéna Eddieho kolem obřího anihilátoru s kolínskou a jiné gagy ve Wonderworldu mě spolehlivě rozdělaly, jak by řekl Milhaus, na pěkně strávený víkend a nejen ten. Tomu říkám pozitivní bolení břicha a nechám si to líbit opakovaně. "Skoro som zastrelil strýka Dejva!" Landis jednoznačně umí a Eddie si novou postavičku Lišiaka Axela i komůrku lásky plně zasloužil.☺ ()

Galerie (53)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně na atrakci, kdy Axel (Eddie Murphy) zachraňuje dvě děti, které se drží, aby nespadly, jde vidět, jak oběma vysí nohy ven. V čase 29:44 však visí nohy ven pouze jednomu a v čase 29:48 je klec prázdná úplně, načež hned v dalším záběru jsou obě děti zpět. (Pulos)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama