Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

I přes scénář koketující s imbecilitou nejsou patálie v zábavním parku strýčka Davea až zase takovou katastrofou. Chytejte se stébel ve vedlejších rolích (McHattie, Elizondo), kaskadérsky povedené scény na kolotoči, camea taťky Hvězdných válek, či lehce parodického nádechu a relativně ve zdraví dospějete k závěrečnému kolektivnímu postřelení. Rypák Axela Foleyho by však už neměl překročit hranice státu Michigan.. ()

dustur 

všechny recenze uživatele

Tentokrát sa nám Axel Foley vybral do zábavného parku, v tretej časti Policajta v Beverly Hills. Tak miesto Johna Ashtona vystriedal sympaťak Hector Elizondo , a zo starších tvári nám tu zostal sympaťák Judge Reinhold.  Ale aj keď film je o niečo akčnejší než prvé dva diele Policajta v Beverly Hills, ale aj tak ho považujem asi za najslabší diel série. A aj keď tu má Eddie Murphy pár dobrých hlášok, ale na druhej strane tu už stráca svoj humor. Keby sa raz rozhodli nakrútiť ešte štvrtý diel, tak určite že zo zvedavosti si ho kuknem, a vlastne bol by som za štvrtý diel tejto série.. A po rokoch keď som si to pozrel, tak moje hodnotenie k filmu zvyšujem na 3 / 5. Lebo aj keď Policajta v Beverly Hills 3 považujem za slabý diel série, ale zas si drží sympatie ⭐️⭐️⭐️ ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ničím zajímavý, přes vraždu šéfa odtažitě neosobní krimi případ/příběh nepodpořila ani řemeslně slabá, unylá akce "reklamně" zneužívající atrakce zábavního parku, ani na půl plynu jedoucí herci, především ale ani lopotný humor, trestuhodně selhávající snad ve všech situacích. V této vyčpělé formě bych už znovu Axela Foleyho do Beverly Hills nepouštěl. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

O proti předešlým dílům atraktivnější prostředí zákulisí zábavního parku. (teď zpětně vnímám vybavenost atrakcí, co by jsme za to dali i dneska), ještě monstróznější akce, snad jen méně překvapení, více sázka na jistotu. Nicméně Eddie je skvělý komik a v této době byl v naprosto perfektní formě. Sexy chlap s pořádně prořízlou pusou. Super hudba, scénář i dialogy. Za mne 90% i po letech. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Všechny jednotky v blízkosti Wonderworldu, vyrazte okamžitě k záchranné akci. - AXEL!" Axel Foley (Eddie Murphy) potřetí! Je pravda, že navázat na úspěchy předchozích dílu není lehký oříšek. Ale i do třetice je Policajt v Beverly Hills sranda. Uznávám, že improvizací a hlášek je tu poskrovnu. A těžko si lze představit Foleyho bez nějaké té scény, kde se umí ze všeho hravě vykecat. Nicméně i trojka má něco do sebe. Má spád a o akční scény není nouze. PS: Taggart tam vážně chybí! (75 %) ()

Galerie (53)

Zajímavosti (14)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 42,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 119,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno