Reklama

Reklama

John Wick 3

  • Slovensko John Wick 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Drticooll

Drticooll (hodnocení, recenze)

Původně jsem sem nechtěl psát žádný komentář, ale ty reakce některých lidí jsou prostě neignorovatelné.
Takže v první řadě bych některým z vás doporučil znovu si film zhlédnout a dívat se opravdu pozorně a občas u toho zkusit zapojit i mozek. 

Takže abych tu vyvrátil několik zcela nesmyslných tvrzeni:

1) Od Johnova návratu z pouště ti týpci na motorkách i v té skleněné galerii pracovali pro toho šikmookého kuchaře (byli to jeho žáci) a ten tam zcela jasně řekl (hned potom co zabil posledního člana komanda co tam poslala rada), že Johna může zabít jen on sám osobně. Takže je snad zcela pochopitelné proč ho nezabili, měli nejspíš jen nařízeno ho co nejvíc unavit aby ho jejich mistr mohl následně porazit sám a stal se tak legendou co zabila Babu Jagu. O úctě a cti zde radši psát nebudu protože někteří s jejich pochopením ve filmu měli očividně problém.

2) Od ředitele hotelu neschytal ani jednu kulku. Očividně jste zapomněli na neprůstřelný oblek a ve filmu bylo zcela jasně vidět, že nemíří na hlavu (proč asi - to se dozvíte v kapitole 4 vy jelita já vám to spoilerovat nebudu).

3) Pád - o tom si myslím své a souvisí to i s bodem 2, nicméně už tu někteří zmínily, že člověk kolikrát i v reálu zvládne přežít hodně věcí.

4) Jestli jste se koukali pozorně, tak ten kdo na něj vyrukoval s bouchačkou či kudlou byl tímto také většinou zabit. Defakto mu nosily a odevzdávali zbraně, kterýma pak kosil i ostatní. To, že někdo to hold umí líp s kudlou než s pistolí o tom se snad bavit nemusím.

Takže asi tak.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

Tak špatný CGI efekty bych u takovýho vychvalovanýho filmu nečekal.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Přívřít oko se dá nad lecčím, ale tady u téhle scéne je vyloženě třeba je zavřít. A to je ten problém.

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

CvokCZ

Kamo, jestli nad tim dovedes privrit oko, tak potrebujes odbornou pomoc. Promin, ale nekdo by te na to upozornit mel. Tak to budu ja, mistni Hvezda !

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

dokonce sou i lidé, co dostali kulku do hlavy a přežili to. Jako myslím, v reálu, tady nemluvím o žádném filmu, žádná taktika, přebíjení, držení pistole a nebo krytí žádná balance v tom nebyla. Ano možná by to někdo nazval obludným, nechutným a jejich příběhu by dal odpad, ale lidské tělo, je schopno vydržet hodně. 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

CvokCZ

To sice jo, ale to jsou vyjimečné případy. Určitě se ale mezitím třikrát o něco nepřerazili a pak je nenaložili s přeraženou páteří do nákupního vozíku a jen tak nevysypali a oni ještě pomalu nevstali a nezačli mluvit o pomstě...

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Tak ano, přežít ten pád je těžko uvěřitelný ale ne nemožný, jedna žena přežila pád ze 7 poschodí rovnou na chodník, je případ muže který přišel asi o 30 procent mozku při autonehodě a přesto to na něm nezanechalo žádné následky atd.. Takže nad tím dovedu přivřít oko a John Wick si nikdy nehrál na něco seriozního nebo autentického. Je to moderní Gun Fu akčňák.

na příspěvěk reagoval dragon94, Hekman

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

dragon94

Horší je to v tom, že Wick se snaží cíilit na autentický prožitek z akce - držení pistolí správně, přebíjení, nějaké to krytí. A pak scénáristu napadne něco tak obludnýho, co z toho vlastně udělá něco umělého. Mě u Wicka chybí balanc mezi autentickou akcí a přehnaností. Takhle se to furt tváří strašně moc seriozně.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

Není směšná. Jedna věc je mít nesmrtelného akčního hrdinu co se ze všeho vylíže... a druhá věc je mít přepálený pád po 4 kulkách do hrudi, neustálém běhání kolem, neuvěřitelném výprasku.. 6 pater dolů dvakrát po cestě přeražená páteř a pak ho vysypou z vozíku a on se ještě zvedne a mluví :D ... Něco už je prostě moc a tohle bylo skutečně příliš.

 

Jsem si chvilku myslel jestli to nebylo třeba domluvený a on jen nespadl na tu první střechu a od tamtudy neshodil nějakého panáka místo sebe. S tím, že to byl celkem slušný způsob jak mu zajistit odchod z branže. Tak prý né no.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

Hekman

Nevěřil ale normálně se mě líbí tvá odpověď :) Kincl - taky tak :) Chápu že to někomu nesedgne ale celá ta hysterie kolem toho pádu je směšná.

na příspěvěk reagoval dragon94

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Kincl

Nene, urcite se pletes. Myslim, ze psali neco i o zapojeni Rusu. Prej sel i po Putinovi, ale to mu myslim rozmluvil Suk Norris.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Hekman

Nene, první dva díly přežil díky svým schopnostem :D to samé celou trojku, ale ten pád to už bylo SCIFI :D

na příspěvěk reagoval Hekman

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Takze to znamena, ze prvni dva dily byly podle skutecnych udalosti ? Kdyz to teda jako v tom tretim tak prepalili ? Ty prvni dva jsou o tom typkovi, co predloni zabil vsechno na co prisel ? Myslim, ze to bylo ve statech a neco i v Italii.Tady to je spolek hlavounu :D kdyby jste se nekdy prali, tak by jste vedeli, ze uz po prvnim by byl hotovej s dechem a po druhym unavenej celkove. By pak uz nezvedl ani bouchacku :D ale jako fakt ten treti mega prepalili ! :D

na příspěvěk reagoval Kincl, Ellmariachi

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

dragon94

Efekt překvapení, parádička. ;)

a to jak mu dávali sance bylo z úcty... chtěli si to užít.

Však BabaJaga je v Universum Johna Wicka... Legenda. ;) 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

A ještě jak ho ten borec dovezl v nákupním košíku a jen tak vysypal, jakoby mu nic nebylo :D

Tohle bylo, až moc přehnané a celkově trojka, až moc nesmyslná a jenom na efekt. Třeba ti borci co s ním bojovali, jak ho několikrát přeprali a dávali mu další a další šanci je dostat. Nebo ta jízda na tom koni, kde místo, aby střelil borce na motorce ze hřbetu se musí sesunout a střelit jej ze spod hlavy koně... Ačkoli k tomu nebyl jediný důvod.

Ale jinak je to pořád velmi slušněj akčňák, akorát těch blbostí je už fakt hodně.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Demonic189

Demonic189 (hodnocení, recenze)

Prežiť pád zo snáď 6. poschodia s piatimi strelnými ranami,, pritom sa ešte John krásne rozmlátil o to kovové schodisko, tak tomu hovorim nesmrteľnosť. Inač fajn film, len sa pytam sam seba - čo sa vlastne touto 3. častou vyriešilo, keďže sme prakticky opäť na samom začiatku :-D 

na příspěvěk reagoval Kincl

GNOSES

GNOSES (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

 Nevím, jestli to přepálili vědomě. Když jsem viděl Desperado jako mladý student základní školy, byl jsem nadšen. Když jsem jej viděl podruhé, byl jsem nadšen, že jsem v tom spatřil naprosto dokonalou komedii. Ale tohle? Nechápu nic z toho, co se tam děje. Jako by tvůrci uvažovali stylem "uděláme spoustu akčních scén a pak teprve z toho dáme dohromady libovolnou dějovou linii". A vida, najednou tam vznikne tajná společnost, která není tajná, protože jí podléhá celý svět černého trhu. OMG, první díl zabijáka ve výslužbě dával alespoň trochu smysl, ale ani cílová skupina nejtrapnějšího humoru Jaromíra Soukupa mi v tomhle vůbec nedává smysl.

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

GNOSES

GNOSES (hodnocení, recenze)

mm13

Jo, to máš pravdu. Vlastně Keanu Reeves není ani jméno, které by se do vtipu vůbec hodilo.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

GNOSES

Asi fest trefné, práve dnes mi kamarát hovoril o trojke a prirovnal to presne k Chuckovi Norrisovi. Ale predsa - na rozdiel od Chucka Norrisa to nebudú vtipy o Keanu Reevesovi ale o Johnovi Wickovi...

na příspěvěk reagoval GNOSES

GNOSES

GNOSES (hodnocení, recenze)

Jsem rád, že když už nevysílají ani seriály s Chuckem Norrisem, nové generace si budou stále moct vytvářet o někom superlativní vtipy. Keanu je každým dílem za tímhle účelem na vyšším a vyšším levelu.

na příspěvěk reagoval mm13, Ellmariachi

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Kincl

Hele, padnul tak že se několikrát o něco zpomalil a pak dopadl z menší vejšky... Viděl jsem i horší. 

Navíc, na konci byl docela slušně zdrchanej... Nebylo to tak trapný jako Tomík co se vysekal v plné rychlosti na motorce ve štěrku, navlečenej jen do slušivé košilky a neměl ani škrábnutí v MI5. 8)

Kdybych kuly takovým kravinám měl ubírat hvězdy? :)

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Dal bych asi i pět hvězd ale ten pád na konci, hovadina prostě :D měli to udělat, že spadne a třeba se o něco zachytí nebo nevím :D 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama