Reklama

Reklama

Kingsman: První mise

  • Velká Británie The King's Man (více)
Trailer 12

Obsahy(1)

Zatímco se sebranka nejhorších tyranů a geniálních zločinců připravuje rozpoutat válku, jež má zahubit miliony lidí, jeden muž musí vyhrát závod s časem a zastavit je. Ve snímku Kingsman: První mise se stanete svědky zrodu první nezávislé tajné služby. (Falcon)

Videa (6)

Trailer 12

Recenze (491)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Mít "trojka" Kingsmanů trochu lepší, než-li strašný scénář, mohlo to být solidní rodeo. Protože Vaughn umí reflektovat skrze specifický kumšt soudobou politickou situaci, vtipně alternuje nedávnou historii a nebojí se vytasit rafinovaný a odvázaný humor a svérázný režijní styl, kterým osloví širokou škálu diváků. V tomhle je to za jedna. Ale přece chceme od filmu více než jen to a nažehlený vizuál s plejádou známých ksichtů v krkolomných akčních scénách, které jsou dobré a některé dokonce fantastické. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Já bych strašně rád hodnotil lépe, ale jediné dvě * mohu dát za Fiennese a příběh jako takový. Můj subjektivní názor je ten, že tenhle film pohřbil casting. Nesedl mi ve své roli jediný herec...Syn, služebná, černoušek, Rasputin byl k smíchu a hlavní záporák k pláči...Bože ten byl ale trapnej. A nad časovou linií se mi raději ani nechce přemýšlet. Navíc, celá ta zlá organizace proti které Kingsmani bojovali mi až příliš připomínala Hydru z Marvel "veselých duhových omalovánek". Kingsman:Tajná služba to mělo skončit. Tohle je jen natahování nevyhnutelného konce. Dvě * a 49% ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Mám Vaughna rád, ale takhle ne. Atmosféru a kulisy první světové tu režisér vystihl celkem hezky. Akce je pak pochopitelně super a třeba noční scéna v zákopech je jedna z nejlepších, co kdy natočil. Jenomže zatímco vizuálními nápady Vaughn jako obvykle jenom hýří, příběh a dialogy tentokrát konkurují tomu nejhoršímu, co může popcornová tvorba nabídnout. V podstatě bych se nebál to přirovnat k poslednímu dílu Rychle a zběsile. Debilní dialogy, co tahají za uši a extrémní tlačení na pilu z hlediska citů a emocí – do takové míry, až je z toho medvědí služba – bych u Kingsmanů zrovna nečekal, korunu tomu pak nasadily námluvy s Rasputinem, které byly tak totálně bizarní a over-the-top sprosté, že jsem si nebyl jistý, jestli stále sleduju ten samý film. Zklamání je slabé slovo. Tohle byla čirá frustrace. Dejte mu komiks, gangsterku, cokoliv – momentálně totiž s Kingsmany akorát padá strmě dolů... 4/10 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Neviděno v kině. Nejslabší Kingsman? No asi jo i když pořád ještě celkem obstojná zábava. Hlavně teda co se první poloviny týče. Rasputin a scény s ním mě bavily i občasný netradiční výklad některých historických skutečností, ale v druhý půlce to celý tak nějak zamrzne a když ještě přičtu fakt, že akce je vesměs neinvenční a rutinérská tak to holt na víc než ty průměrný tři hvězdy nevyjde.55% ()

choze 

všechny recenze uživatele

První dva díly jsem zhltl s chutí, ale tady se docela nudil. Ralph Fiennes to slušně táhne, ale Eggsy s Harrym to minule a předminule táhli líp. Hrátky s historickými událostmi a postavami jsou na úrovni filmové Ligy výjimečných. Vedlejší postavy jednorozměrné, záporák tragicky nevýrazný, potenciálně zajímavé postavy (Mata Hari) a dobří herci (Daniel Bruhl!) okázale nevyužití. A po akční stránce je to nepříjemně dietní, byť Rasputinův tanec je fajn a finále taky. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Pracovní název snímku byl „The Great Game“. Tímto termínem je označován politický konflikt mezi Anglií a Ruskem během 19. století. (Kuzmik)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

17.10.2023

Režisér Matthew Vaughn (Hvězdný prach, X-Men: První třída) se čerstvě zúčastnil newyorského Comic-Conu, kde mimo jiné propagoval svůj nadcházející špiónský film pro Apple Argylle s Henrym Cavillem a… (více)

Vaughn by stále rád natočil Supermana

Vaughn by stále rád natočil Supermana

22.12.2021

Režisér Matthew Vaughn (X-Men: První třída) v posledních dnech dělá press tour ke svému nejnovějšímu snímku Kingsman: První mise, a během nedávných rozhovorů tak již stihl potvrdit celou řadu věcí.… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno