Reklama

Reklama

Yellowstone - Season 2

(série)
Trailer
USA, 2019, 7 h 47 min (Minutáž: 43–49 min)

Hrají:

Kevin Costner, Jefferson White, Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Tanaya Beatty, Gil Birmingham, Ian Bohen, Sean Dillingham (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

John Dutton čelí se svým rančem a rodinou nové hrozbě. Kromě předsedy místní rezervace Thomase Rainwatera a developera Dana Jenkinse se totiž na scéně objevují bratři Beckové, kteří se rychle stávají trnem v oku nejen Johnovi. Ten si navíc uvědomuje, že z jeho dvou největších nepřátel se stali spojenci, a o to agresivněji vyhrožují Yellowstonu. Jako by to všechno nestačilo, na ranč se vrací Kayce, Beth se snaži rozšiřovat rodinnou půdu a Jamie odešel z politiky, aby pracoval pro ranč. Duttonovy čekají opět zajímavé časy… (Paramount Network)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[88%] No vida! Druhá série se mi líbila ještě víc než ta první! Co víc k tomu dodávat? Prostě je to takové drama na ranči rodiny Duttonovýh a jejich zásadních pravidel. Postavy mě baví víc a víc. Navíc jednotlivé epizody nám často ukáží několik zajímavých a zapamatovatelných scén od kterých nemohu odtrhnout oči od obrazovky. Costner je zde skvělý jako vždy, podobně jako zbytek herecké sestavy. Těším se na další pokračování, jen tak dál! ()

Indiana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V záplavě všech těch dnešních sterilních nebo rádoby psychologických komiksových adaptací od DC a Marvel působí tohle drsné, nekompromisní, ale zároveň citlivě natočené dílo s duší jako zjevení. Velká rodinná sága, svým měřítkem připomínající Coppolova Kmotra. O tom, jak rodinný podnik rozvrací rodinné vztahy, jak je nemožné si zachovat v tomto světě čisté ruce a jaký neblahý úděl má tento život pro manželky a dcery. Na Kevinovi Costnerovi je vidět, jak celý jeho život je hlavně depresivní přehlídkou toho, jak ztrácí své nejbližší a i když už ho to na světě moc nebaví, pořád má zodpovědnost vůči rodině a musí ochránit rodinný podnik a trpělivě si vycvičit ze svých potomků zodpovědné nástupce. K tomu nádherné scenérie Montany a výborná "Sheridanovská" atmosféra. Teď jen vydržet rok do další série. 90% ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O chlup lepší než jednička. Dvojka dobře rozvíjí všechny klíčové postavy. Nestojí na místě, nepřešlapuje. Divák se hlavní představitelům průběžně dostává víc a víc pod kůži, někdy to tvůrci dovolí více a někdy méně, ale když přijdou ty klíčové rozhovory, rozhodnutí a vlastně i dojemné momenty, je jasné, že tady scenáristé a casting neselhali. Dvojku navíc opepřili vynikající neo-cowboy mafiáni bratři Beckovi, kteří přidali patřičnou chuť už tak velmi zajímavě poskládané mozaice individualismu a touhy po moci. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Konec mi tentokrát sice už nepřipomínal Dallas, že by se v druhé řadě *tak* chváleného seriálu ale stalo něco zásadního, to se zrovna říct nedá. Děj i postavy se dost točily v kruhu, akce možná ještě ubylo, a byť těch cca osm hodin celkem rychle uteklo, pocit naplnění se teda upřímně nedostavil. Ale v další řadě se má objevit Sawyer + to co tady předvádí Kelly Reilly se tak naprosto vymyká všem ženským postavám ve filmu nebo v televizi, že jen kvůli ní se mi asi vyplatí v tom pokračovat. Never change, Beth. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Western?. Možná tak prostředím, kde se to celé odehrává se spoustou dobytka a koní. Ale jinak spíše drama, aspoň teda za mě a v tom je největší síla tohoto seriálu. Jakmile je to v módu rodea, bitek a ke konci krvavé odplaty, přestávám si dělat poznámky a beru jen čistokrevnou akci. Občas je to potřeba a Yellowstone mi toho v závěru nabídl opravdu hodně a proto je moje spokojenost o krapet větší než po S01. Tak na čtyři a půl hvězdy. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečné scéně této epizody mají bratři Beckovi na stole rozložené fotografie členů Duttonovy rodiny, včetně dat jejich narození. U většiny z nich se toto datum přesně shoduje s herci, kteří je hrají. (Crust)

Reklama

Reklama