Reklama

Reklama

Mission: Impossible - Fallout

  • USA Mission: Impossible - Fallout (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Ethan Hunt si vždycky vybíral nesplnitelné mise. Pokaždé v nich uspěl, okolnostem navzdory. Na začátku tohoto příběhu však čelí úplně nové situaci. Něco se pokazilo, past nesklapla a vinou jeho selhání se ocitnou ve smrtelném ohrožení vybraná světová velkoměsta. Ethan je přesvědčen, že pouze on se svým týmem dokáže tragickou chybu napravit. Je však sám, kdo si to myslí. Do hry vstupují další hráči, kteří mu možná pomáhají, ale možná také sledují své vlastní zájmy, které jsou v rozporu s těmi Ethanovými. Rozdělení na kladné a záporné hrdiny nebude tentokrát vůbec jednoduché. V pozadí navíc čím dál rychleji utíká čas vstříc momentu, který dramaticky změní mapu světa. (Cinemart)

(více)

Diskuze

MartinS96

MartinS96 (hodnocení, recenze)

MartinS96 (hodnocení, komentáře) A co to 3D? To musí být hroznej bordel ta rychlá akce. Dá se na to vůbec koukat?

Uživatel MartinS96 smazal svůj příspěvek.

donobonolomo

donobonolomo (hodnocení, recenze)

Byl jsem vcera. Celkem slusny akcni casti, ale ten zbytek mezi tim ... obcas mi to prislo jako parodie, navic konec to cely dost zabiji, aneb co se da vse stihnout za 15 min. a jak neni problem prezit srazku dvou helikopter v horach ! Az to pujde, tak tomu dam 3* a jedna bude za Tomasa, bo ma docela slusnou fyzicku na 56 let. Jinak se bohuzel potvrzuje trend posledni dekady - posilat do kin filmy s efekty, ale se stupidnim scenarem. Zadna pecka, ale na vypnuti to jde.

sheen

sheen (hodnocení, recenze)

Tak tak, taky jsem byl včera v Imaxu a musím říct, že mi to vyrazilo dech :)

pepo

pepo (hodnocení, recenze)

Je to pecka. Absolutne spickovy blockbuster a najlepsia Mission:Impossible. Neuveritelne tempo, fantasticke akcne sceny a mily 90's look. Cruise aj zvysok osadenstva dokonali. Ma to sice svoje chyby, ale velmi rad nad nimi zavriem oci. Taketo akcne filmy sa uz bohuzial netocia. Pri asi dvadsat minutovej akcii s prevozom zaporaka som ani nedychal a usmieval sa ako male decko a spomenul som si preco mam rad filmy. 10/10

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

měřím třicet centimetrů a vážím devět kilo, co bys jako chtěl ? si ti to mluví, když máš tělo kočkovité šelmy, si myslíš že seš lepší než já !!! 

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

 na 3D seru, když sem na něm byl naposled, tak sem pak blil..............nebo to bylo tím alkoholem.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

sharky

sharky (hodnocení, recenze)

MartinS96

Pro mě byla pětka v IMAXu super zážitek, ale pětka byla 2D, tento díl by měl být 3D a to mě dost od imaxu odrazuje. 

na příspěvěk reagoval MartinS96

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

To je ten knírek, kvůli čemu byl Cavil dost digitální v JL? :D 

na příspěvěk reagoval Nevka

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

MartinS96

Ok. Ja nikde netvrdim, ze je Dunkirk sracka a aj chapem o co Nolanovi islo, len ma to absolutne vôbec nebavilo od prvych minut az do konca.

Inak sme uz tuto debatu raz viedli. :)

MartinS96

MartinS96 (hodnocení, recenze)

Lacike

Takhle jsem to nemyslel. Jak psal Wocoslav1 tak v tom IMAXu to i u mě bylo víc vizuální zážitek a ten film jako takovej jsem docenil o něco víc, když jsem si ho pustil doma na 24" monitoru. Možná to chtělo tomu dát tu druhou šanci. Je pravda, že takovej typ filmu buď na člověka zapůsobí, nebo ne. Schválně jsem se podíval, jak jste hodnotili Blade Runnera, to je podle mě podobnej příklad.

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

MartinS96

Já ho viděl jenom jednou a stačilo ps bylo to na ČSFD filmovém víkendu plátno jako kráva vizuál perfekt a stejně to nepomohlo ale ok neřeším to...

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

20.06.2023

Tom Cruise loni vlastnoručně zachránil kina a jeho Top Gun: Maverick se po fenomenální jízdě napříč světem zastavil až těsně pod 1,5 miliardami dolarů. Letos se něco podobného, ačkoliv tam to člověk… (více)

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

13.05.2022

Na internet čerstvě dorazily kompletní recenze k dlouho očekávanému a také dlouho odkládanému pokračování Top Gunu, a podobně jako reakce ze sociálních sítí v uplynulých týdnech jsou kritické ohlasy… (více)

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

09.02.2022

Několikrát odložená Mission: Impossible 7, naposledy z letošního roku na příští léto, bohužel doplatila na pandemická opatření a nejrůznější dopady dost možná nejhůř ze všech velkých produkcí. Kvůli… (více)

Reklama

Reklama