Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedná se o šestidílný prequel k seriálu Heroes Reborn (2015). Minisérie se nám pokusí přiblížit, co se dělo po konci původního seriálu Heroes (2006) a měla by nás uvést do souvislostí hlavního příběhu nové série. Hlavní postavou seriálu Heroes Reborn: Dark Matters je Pheobe, sestra jedné z hlavních postav Heroes Reborn Quentina. (tokyno)

(více)

Recenze (6)

Denila 

všechny recenze uživatele

Tento krátký úvod jsem ocenila až na závěr nové série Hrdinů. Bez tohoto, by zdejší hlavní dvojka neměla žádné sympatie. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Předskokan k restartu celkem úspěšného seriálu. Musím ovšem napsat, že předskokan poměrně nezáživný a běžící v těžce amatérském stylu. Lákadel a důvodů ke sledování divákům opravdu moc nenabídl a pokud jste již viděli Reborn, tak určitě uznáte, že v podstatě ani neměl nabídnout co. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavá série web epizod, které mají uvést pokračování kultovního seriálu od NBC Hrdinové. Vypráví o jedné z postav, která obdržela svou schopnost a společně se svým bratrem se snaží všemu přijít na kloub. "Moje sestra je vyvinutát!" :D ()

swamp 

všechny recenze uživatele

První sezóny Heroes mě bavily a tvůrci Heroes Reborn slibují návrat právě k těmto. Proto jsem se při čekání na první díl podíval na šest webizod o Quentinovi a Phoebe. Chápu, že se jedná jen o bonusový materiál uvedený na webu, přesto bych uvítal lepší herecké výkony ústřední dvojice. A vzhledem k tomu, že máme rok 2015, i trochu vydařenější efekty (což byl ovšem neduh i původního seriálu). Přesto musím uznat, že mě těch pár desítek minut nalákalo - jen mám obavu, že za to může především Noah Bennet v závěru. ;) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Poměrně napínavá upoutávka na novou sérii Heroes se sympatickou dvojicí sourozenců v čele. Found footage styl a dost neherecky přirozené výkony jsou v tomto případě fajn. Dějově to nenásilně navazuje na konec 4. série, i na tak malém prostoru to působí docela rozmáchle a jsou z toho cítit velké změny, které v Reborn nastanou. ()

Reklama

Reklama