Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 2

(série)
Trailer 1
USA, 2020, 5 h 21 min (Minutáž: 32–52 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (163)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rychlé, svižné a občas trochu monotónní a schématické, spoléhající na zaručenou auru Star Wars univerza. A popravdě řečeno, obvykle to funguje. A i když je většina dílů v podstatě dějově na jedno brdo, je Mandalorian narvaný takovým množstvím odkazů, replik a klasických hračiček, které máme v SW rádi, že se mu ledacos dá odpustit. Pascal je jeden z mála herců kde stačí hlas na veškeré hraní. ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoct, ale vyhrát si s tím seriálem ještě trochu tak by to mohl být totální masterpiece. Druhá sérka je opravdu mnohem lepší než ta první, díly už nejsou tak okatě ve stylu Cowboy Beebop, ale krásně na sebe navazují a vytvářejí jakž takž celistvý příběh. Stále nejsem skalní fanoušek SW, ale to finále bylo opravdu dobrý. Ubrat trochu na vatě a repetitivnosti, přidat další fajn postavy, víc epizod s Billem Burrem a znova už pod čtyři hvězdy nepůjdu. Jo a ti stormtroopeři...to je prostě totální úlet celého SW universa, netrefí absolutně nic, ale jakmile tvůrci chtějí zdůraznit, že má Mando beskarovou zbroj, tak ejhle - všichni najednou trefují přímo do cíle! Prosím zbavte se už těch debilů a dejte tam třeba ty černé troopery nebo jak jim nadávají, protože ty bojové scény se stormtrooperama snad už ani nejde brát vážně. Těším se na třetí sérii a všem core fanouškům SW - přeju vám tuhle podívanou, po tom co jste museli za poslední roky snášet v kinech :D ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Zdaleka nejen) finále série je esencí těch poctivých, pravých Star Wars, Od doby, co značku převzal Disney se naprosto bez výhrad povedl jen Rogue One, který to v sobě taky měl. Ale Mandalorian, ten v sobě má hlavně tu neopakovatelnou atmosféru původní trilogie. A to se cení! A celá druhá řada je navíc minimálně o stupeň lepší, než ta první. Zajímavější příběhy, děj se konečně někam posouvá, více akce, návrat spousty starých známých, naprosto neskutečná atmosféra, perfektní vizuál, úžasná hudba, dokonale rozkošný Grogu... Tady to prostě je. Takhle měla vypadat trilogie! Alespoň na seriálovém poli se ale Stae Wars daří, pokud takhle budou vypadat všechny připravované seriály (nebo alespoň většina), vůbec bych se nebránil tomu, kdyby žádné filmy už nikdy nebyly. Tohle je ten správný způsob! Pecka. 95%. ()

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aspoň niečo u Disney vyšlo k veľkému potešeniu. Celá plejáda známych režisérov a hercov tomu dáva riadnu exkluzivitu. Dobrodružné príbehy dobre sypú, technicky takmer dokonalé zvládnuté, akcia ma grády, aj keď likvidovanie StormTrooperov je dosť jednoduché ako by tam ani neboli, taká ľahšia prekážková dráha. Čiastočne to vynahradia s Darktroopermi. Záver z mega bonusom excelentný. Spokojnosť, seriál roka 2020! /90%/ ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriálů je stále více a více, ale je jen málo těch, u kterých se každý týden těším na nový díl. Mando v druhé řadě pořádně přidává pod kotlem s fan-servisem, který nemohl být lahodnější a opět spojuje (jak to tak bývá, tak pouze téměř) všechny fanoušky Star Wars a dává Novou naději pro věci nadcházející. Neříkám, že není co kritizovat, pořád je to pohádka s jasně danou šablonou, ale v rámci možností rozpočtu a schopností tvůrců se jedná o absolutní špičku, u níž fanoušci loru mohou vyzobávat twisty ještě hezkých pár hodin po zhlédnutí. Jen jsem doufal, že touto dobou již budu moci legálně sledovat seriál s recapem první řady na Disney+ i u nás a místo toho jsem se musel opět na dva měsíce odstěhovat do Holandska. Snad příští rok...95%! ()

Galerie (131)

Zajímavosti (100)

  • Táto epizóda si opäť robí žarty zo Stormtrooperov a ich neschopnosť zasiahnuť terč. Na ich účet zaznie veta: „Nedokázali by trafiť ani bathu do boku.“ Batha je mimoriadne veľké, dlhosrsté ťažné zviera so zahnutými rohmi, ktoré sa objavilo už v Star Wars: Epizóda IV - Nová nádej (1977). (ČSFD)
  • Scéna, v ktorej sa živočích s chápadlami prisaje na tvár „Baby Yodu“, je narážkou na facehuggera z filmu Votrelec (1979). Na tento film odkazovala aj scéna liahnutia sa malého „pavúka“ Krykna z predošlej epizódy. Termovízia v mandalorianskej helme je zase narážkou na film Predátor (1987). (ČSFD)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama