Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Miliardář předstírá vlastní smrt. Naverbuje mezinárodní tým agentů, který se vydá na odvážnou a krvelačnou misi s cílem odstranit brutálního diktátora. (Netflix)

Recenze (578)

Lexonka97 

všechny recenze uživatele

Sakra JO! Nějakých 61% mě nezajímá! Už úvodní honička vám dá hned vědět, čí film to je a z každého záběru okamžitě cítíte Michaela Baye. A i když snímku nechybí jeho přestřelená akce stylu znič všechno co můžeš nebo vše co může vybouchnout, nechť vybouchne, užíval jsem si to jak jen jsem mohl a přesně něco takového bych od takového filmu čekal. A co vlastně příběh? Sice přímočarý, ale přesto nesoucí se ve stejném tempu. Nakonec mi sedla i ta odlehčenější stránka filmu a chvílemi jsem měl opravdu ústa od ucha k uchu. Ale samozřejmě beru v potaz, že je to jen další výplach, který si pravděpodobně, i když jsem si ho dost užil, nikdy nepustím znovu. A také je tu velká možnost, že hodnocení časem srazím, ale teď po čerstvém zhlédnutí tomu prostě dávám 4. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Já vůbec nevím, co si o tom mám myslet :) Na jednu stranu jsem se fest bavil, na druhou zkritizoval kde co. Co bylo bez pochyby super byli herci. Reynolds, francouzská buchta, exotická buchta a banda trefně vybraných noname-ů. Excelentní byl Lior Raz jako záporák. Trošku teasnu nadcházející MZ hype, ale ve Faudě exceluje a doufám že to dotáhne daleko Mám pocit, že měl Bayovi někdo stát za zádama a trošku mu radit, kde má ubrat a kde přitlačit na pilu. Což si myslím, že platí obecně u Netflix filmů. Budu za to vymínusovanej do východního Timoru, ale nemyslím si, že je absolutní svoboda tvůrců jenom dobrá věc. Hodnocení? Někde mezi 5 až 10 z 10 ale pokračování bych si dal moc rád. :+ ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od většiny hodnotitelů jsem nečekal od nové bayoviny žádnou hloubku (jak někdo mohl?), a tak jsem dostal, co jsem očekával. Šílenou, nadupanou a krvavou akci a pár postav, jejichž osobnost mi bude u prdele, hlavně že budou servírovat zábavu. Splněno. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Tak přeci jen budu mít svůj Guilty Pleasure pro rok 2019. A je jím právě 6 underground: Tajné operace. Michael Bay opět dokázal, že je králem blockbusteru. Proč? Protože celý tento film. Je v něm hromada skvěle odsýpající a dobře nasnímané akce. V takové kadenci, že jsem si nestačil pokládat logické otázky, na které by zde určitě nepřišla vhodná odpověď. Ryan Reynolds hraje s vervou pro níž ho mám tak rád a zbytek osazenstva mu skvěle sekunduje. I když tohle vlastně není o herectví. Je to o nápadech. Nápadech jak udělat automobilovou honičku ještě šílenější. Jak nechat udělat magnetismus smrtící. Bazén plný vody drásající a stavební materiál destruktivní jako meteority. Celé mi to prostě přijde jako když si malí kluci hrají na pískovišti a snaží se přijít na to, jak udělat destrukci ještě efektivnější, něž byla kdykoli dříve. A kupodivu přesně něco takového jsem asi potřeboval. Protože jsem si to užil a už nyní přemýšlím kdy si najdu čas se na to podívat znovu. Čtyři slunce a prosím odpusťte mi to. 80% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak nový promítání tohodle Netflixovskýho Baye potvrdilo to, co už sem  psal po prvním seznámení s filmem. Těch zpomalenejch záběrů je tam víc, než je time filmu. Akce je chaotická a je v ní nacpaný úplně všechno zlý, co se ve filmech objevuje.Roztřesený kamery, parkour, kamera na hlavě herce (naštěstí jen chvilinku).Od doby Transformers se tomuhle rejžovi, jehož kamerový nálety kolem osy herců jsou pověstný nedaří moji maličkost potěšit. Snad se ještě dočkám.60%. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Akce byla velice dobře natočená. Celá partička funguje správně, něco na způsob superhrdinů, akorát ze skutečného života. Snaží se zachránit svět před padouchy a při tom kolem sebe střílí hlava nehlava a to, co se stane ostatním nevinným lidem nikoho nezajímá. Ok, když to dáme stranou, tak na akční komedii je to až zbytečně dlouhé. Osobně bych úplně vyřadila první scénu v Itálii, jediné, co tam je je honička s auty, úplně zbytečně strávený čas u obrazovky, která se mohla věnovat samotnému příběhu. Nejsem si úplně jistá, že natočit pokračování je dobrý nápad, ale uvidíme. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Tak co se tady zase dementům nelíbí? Tohle je prostě čistý výplach se spoustou střelby, výbuchů, létajících aut, rychlých akčních sekvencí, solidním killcountem a to i na straně civilistů, přepálených (a to je dobře) řežeb a pár super nápadů viz magnet. Takhle má vypadat kurva nařachlý akční nátěr! 90% ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Dokážu si představit pokračování? Rozhodně. Beru to jako akční oddechovou alterentivu tomu, co můžu vidět v kině? Rozhodně. Dává to přes tu všechnu akci smysl? Rozhodně ne. Ale vadí to? Ne. Jelikož plán šéf vysvětlí za pomocí skleniček v bistru, je jasné, že tady půjde převážně o střílení, mlácení a nahánění v autech, společně s těma všema klišé kravinama, za které budete film proklínat, ale kdyby to tam nebylo, budete brutálně zklamání. Takže super po akční stránce. Neztratila jsem se v tom časovém skákání. Ale přišlo mi, že to nebylo úplně dotažené do konce (přestože to s čísly na uvození flashbacku bylo fakt dobrý) a snímek potom občas působil těžkopádně, přestože to měla být smooth jízda. A je z toho poznat, že ohledně financí nebyl problém. Tákže tady žádné smutné povzdechy. A jelikož mám Reynoldse ráda (forever, ne posledních pár let), brala jsem film jako sázku na jistotu. Škoda. Nevyplnilo se to na 100%, spíš tak 95%. Protože celé to s duchama bylo hezky zpracované. Jasně, když nemáš na lidi vazby, je to lepší. Ale když je máš, je to tak o trochu bezpečnější. 15+ filmu slušelo. Teda doufám, že 15+ vzhledem k počtu fuck a shit, soudě podle dabingu. Moc hezká pohádka na téma "uděláme jim revoluci", protože když se to děje v realitě, není to tak zábavné. Jinak, nabušené popkulturními odkazy a to bylo super. Score občas drhlo, ale ost super...A když to dopadne dobře, otevřou se postupně všechny obálky z nástěnky? Jo, klidně ;) ()

fugazi 

všechny recenze uživatele

Bay je zpátky ve svym Transformers módu, kdy je většina scén strašně efektních, ale naprosto každá postrádá jakejkoliv smysl ... 4/10 ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Na konec roku 2019 se Netflix vytáhl. Nejenže představil kritiky milované filmy (The Irishman, Marriage Story), ale podařilo se mu vypustit také fillm od Michaela Baye s Ryanem Reynoldsem v hlavní roli. A ať už máte na jejich tvorbu názor jakýkoliv, tak se musí uznat, že to jsou prvotřídní jména. Prvních dvacet minut a akční scéna z Itálie navíc slibuje, že by se mohlo dařit i tady. Jenže slušnou akcí to v podstatě končí. Parta dohromady moc nefunguje a nevytváří situace, kde by se je dalo oblíbit a vlastně vám na nich vůbec nezáleží. A tak tomu je i Reynoldse, který sice hraje v poloze, která se nám na něm líbí, ale nestačí to. Film zabaví, ale nevyčnívá. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Audiovizuálně nadupaná týmovka plná hlášek, vezoucí se na vlně Rychle a zběsile. Pokud tady byla nějaká snaha přiblížit se MI, tak se naprosto minula účinkem, protože ve výsledku jde o popcornovku pro náctileté...a to i když se jedná o eRkový rating, který byl s výjimkou nahoty využit. A ano, Bay předvedl vše, co se doposud naučil. Spousta autohoniček, vrtulníky, lodě...samozřejmě i jejich destrukce a k tomu nějaký ten klišoidní příběh s pointou, kterou bych našel snad i v Bolkovi a Lolkovi. Chtělo by se říct, že mi to místy připomínalo práci Luca Bessona, který by byl ve velmi špatné formě, netočil svůj scénář, ale zato by měl pořádný rozpočet v zádech. Škoda, některé momenty byly kulervoucí a asi dvě hlášky pobavily. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Typickej Bay, kterej se konečně nebere vážně a jede si jen svůj fetish. Posledních několik Tranformers stálo za hovno právě proto, jak moc vážně se to tvářilo. Tady si každej jede svoji linku, cáká krev, všude výbuchy, něco bourá, zase výbuch, smrt, výbuch. Tohle je přesně to, co Bayovi jde a měl by se toho držet. Dal bych si i dvojku a klidně ještě ujetější ohledně akce. 4* a.k.a 75% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film je čistým vyjadrením idey pre filmára, ktorému sa darí pohybovať sa rýchlosťou 100 strihov za sekundu. Rozhodne to nie je skvelý dej, ale ak sa dokážete dostať cez imbecilný scenár, niet pochýb o tom, že Bay sa chopil príležitosti a urobil 6 Underground tak vizuálne ohromujúcim, ako taký projekt môže vydržat. 6/10 ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Vcelku vizuálně ucházející akčňák od starého známého si to pokazil už úvodní sekvencí, kde prostě vůbec nic nedávalo smysl. ()

čidlo 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná Bayovka takže kdo čekal M. I. Tak je vedle. Cool akce, dlooouhe záběry, supr technika, a moooc fajn BABY 😉 Za mně 75% ()

campix 

všechny recenze uživatele

Michael Bay se vrátil a i když stále dokáže natočit kvalitní film, tak 6 underground z produkce Netflixu kvalitním filmem rozhodně není. Úvodní honička sice dokáže navnadit a ukáže, že Bay stále umí natočit kulervoucí akci se spoustou horších i lepších nápadů, ale to je ve finále všechno. Následně film klesne do břečkoidního akčního dramatu, které pravděpodobně napsal nějaký scénárista po lobotomii. Nezajímavé postavy, tupý děj, klišoidní situace a tupé finále. Ryan Reynolds se nám nějakým způsobem zacyklil do jedné herecké polohy a v té už pravděpodobně bude až do konce své kariéry, zbytek snad nemá cenu ani komentovat. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych u Baye kromě výbuchů čekal taky logiku, ale tady na tom scénáři není logického vůbec nic. I ty akční scény jsou bez smyslu. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Úvodní honička navnadí, jenže pokud tu místo sympatického týmu dostaneme partu nesnesitelných pitomců, co se chovají v akci jako totální hovada, tak sorry jako tohle ne. ()

NiWi 

všechny recenze uživatele

Typická zmatená Bayovina, ve které všechno bouchá, lítá vzduchem, ale proč se tak děje pořádně nikdo neví. Akční výplach s občasnou totální absencí významu. ()

Související novinky

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

27.06.2022

Po úspěchu snímku Můžeme být hrdinové režiséra Roberta Rodrigueze (Alita: Bojový Anděl, Spy Kids: Špioni v akci) se Netflix rozhodl prodloužit spolupráci se známým tvůrcem, a to rovnou do takové míry… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

29.05.2021

Nejspíš se to dalo čekat, v poslední době se to totiž daří všem větším filmům od Netflixu a jen to ukazuje, že marketingově má streamovací gigant vše dobře pohlídané. Každopádně zombie novinku… (více)

Reklama

Reklama