Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Válečný velkofilm světoznámého režiséra Rolanda Emmericha (Den nezávislosti, Patriot, Godzilla) líčí příběh příslušníků amerického námořnictva a letectva v bitvě u Midway, která znamenala zlom na pacifickém bojišti druhé světové války. Hvězdně obsazený film (Luke Evans, Woody Harrelson, Patrick Wilson, Ed Skrein, Aaron Eckhart, Nick Jonas a další) působivě ukáže nejen pozadí konfliktu, ale zejména bitvu samotnou, která doposud nikdy nebyla natočena tak velkolepě. Zároveň nám jednu z rozhodujících námořních bitev druhé světové války přiblíží i z pohledu japonské armádní elity. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Lacike

No jo, ale tohle je vážné téma z 2.světové! Akce bude zde až moc digi s ohledem na téma :))) Nevím, musí se toho zde podařit hodně. Od konverzací, přípravy bitvy apod. Bojím se, že zde bude fungovat tak polovina toho. No uvidíme, ale srovnávat to k ID2 je chujovina :)))))

na příspěvěk reagoval Lacike

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Zítra v 13:30 v kině ověřím. Snad to bude alespon na 4* :))) 

na příspěvěk reagoval Lacike

KimCid

KimCid (hodnocení, recenze)

Kdyby to bylo video ke hře tak možná dobrý.Ale na film moc kreslené.

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

JUWA

To skôr než Bitku u Kursku spravia o japonsko-čínskom konflikte, keďže Čína v posledných rokoch až nebezpečne často niekedy priam zachraňuje zisky mnohých ich filmov. :D Vážne, Američania príliš historicko-vojnové filmy, ktorý by sa týkali veľkých udalostí či osôb inej krajiny, netočia. Poznám asi len dva. K-19 a takmer neznámy (pritom výborný) V nepriateľských vodách. 

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Echelon1

Súhlasím,len dodám že to väčsinové obyvateľstvo chce vidieť digitálne postavy v digitálnych svetoch.je škoda,že hollywood neurobí film o bitke pri Kursku. Predpokladám že celé Rusko by šlo do kina, možno aj celé školy na " náučny dokument "

na příspěvěk reagoval Echelon1

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

JUWA

Ano, akurát, ich smerovanie sa mi nepáči. Je škoda, že práve US-produkcia, ktorá je bezkonkurenčná, zanevrela na filmy s námetom ako je tento. Mám pocit, že počítajú s tým, že to nie je film tematikou pre väčšinové obyvateľstvo.

na příspěvěk reagoval JUWA

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Echelon1

Rusov do toho nepočítam,pre nich je Veľká vlastenecká najvýznamnejším činom,ktorý vykonali,takže chrliť vojnové filmy neprestanú. Áno, v Usa vždy vznikajú filmy o vojnách,ktoré majú amíci ešte v pamäti...za pár rokov prídu filmy o účasti hrdých Seal vo vojne v Sýrií a pokiaľ bude vojna v Iráne, tak dalšie dva dekády prinesú toľko námetov že producenti nebudú vedieť do čoho sa pustiť skôr. Ale tak to robia všetci,kórejci točia len o Kórejskej vojne, židia len o holokauste a češi o protektoráte.

na příspěvěk reagoval Echelon1

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

JUWA

Nepovedal by som, že sa točí tak málo filmov. Len posledné roky s tematikou 2. sv. vznikol taký Dunkirk, Hacksaw Ridge, Nezlomný, Fury...A to nerátam ešte ruské filmy a filmy úzko spojené s vojnou (Kód enigmy, Spojenci...).

Produkcia samozrejme reaguje aj na súčasný stav a v tomto tisícročí bolo natočeného relatívne veľa  o aktuálnych problémoch a vojnách (stredný východ, terorizmus, lokálne konflikty...). Preto vznikajú počiny ako Americký sniper, Smrť čaká všade či 13 hodín. Je to celkom pochopiteľné. Čerstvo po Vietname vznikali filmy typu Apokalypsa či Čata.

Ak majú nejaký problém filmy z 2. sv. dnes, tak je neochota plnohodnotne sa ujať veľkých či špecifických udalostí a osobností.

na příspěvěk reagoval JUWA

Uživatel Echelon1 smazal svůj příspěvek.

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Vari chcete poprieť fakt,že najviac vojnových filmov vznikalo v dobe,keď ešte ľudia mi 2. Svetovú čerstvo v pamäti ? Z rovnakého dôvodu sa dnes netočí skoro nič,pre koho aj,keď už zrušili aj ZVS a mladí bojujú maximálne vo World of Tanks či Fortnite...

na příspěvěk reagoval mm13, Echelon1, Echelon1

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Až skončí 3SV, tak tu už nikdo nebude. No, možná Immortan Joe a jeho parta :D

ALIENka_

ALIENka_ (hodnocení, recenze)

Lacike

mně to cgi nepřijde zase tak strašný, i když je pravda, že to vypadá jako ze hry world of warships :D no možná to bude tím, že sem trailer viděla jenom jednou a po druhý už mi to taky bude připadat děsný :D

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

 v kinech sou samé komiksové srágory a žádný válečné filmy se už dnes netočí !!!!!!!!!!!!!!!!!!! a těch komiksových se točí pět set za rok !!!!!!!!! SDÍLEJTE TO NEŽ TO SMAŽOU !!! 

na příspěvěk reagoval ALIENka_, Klajnik, JUWA

ALIENka_

ALIENka_ (hodnocení, recenze)

No nemuselo by to bejt špatný, nějakej pěknej válečnej film bych si zase dala po dlouhý době :D

Methew

Methew (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Počkaj na Matrix 4, ktorý je už potvrdený s návratom Keanu Reevesa a jeho Trinity, som zvedavý na to a veľmi, dúfam, že to nepokazia...

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

fabecc1222

Pravdepodobne nie a ak, tak minimálne. Filmy tohto "fachu" majú poslednú dobu problémy s kvalitou efektov (viz USS Indianapolis). Aj keď je to nepochopiteľné pre 100 mil. rozpočet, ktorý Midway údajne má. Je samozrejme smutné, že filmy s takouto historicky významnou tematikou sa menia na Bčka.

Související novinky

Roland Emmerich zničí Měsíc

Roland Emmerich zničí Měsíc

09.05.2019

Režisér Roland Emmerich (Den nezávislosti, 2012) má pověst tvůrce, který rád ničí věci. Města, planety, kariéru Williama Shakespeara – ve jménu zábavy to zničí všechno. Jeho nový velkofilm Moonfall… (více)

Válečný Midway nabírá obsazení

Válečný Midway nabírá obsazení

10.08.2018

Nový film režiséra Rolanda Emmericha (2012, Den nezávislosti) akční thriller z druhé světové války Midway, začíná postupně uzavírat obsazení. Vedle již dříve potvrzených Woodyho Harrelsona, Mandy… (více)

Reklama

Reklama