Reklama

Reklama

Voláme všechny vlastence! Ukažme Homelanderovi, že stojíme za ním a nedovolíme Starlight a jejímu hrůznému útulku, aby jí prošlo kšeftování s dětmi! Přišel čas, aby praví Američané povstali! Přidejte se zítra na Vought Square k Hometeamers a Stormchasers! A buďte připraveni na všechno! (Prime Video)

Recenze (43)

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizodu Herogasmu to v žádném případě nepřekoná, ale i tak je to skvělá a emocemi nabytá epizoda uzavírající sérii seriálu. Obzvláště akční stránka je bezkonkurenční, vyvrcholení s Noirem bylo předem jasné, až mi ho bylo skoro líto, Soldier Boy i Homelander překvapili a Mave jsem tedy skutečně nečekal! Na závěr dalších pět hvězd pro parádní finále doposud nejnabušenější sérii The Boys! PS: (drobný spoiler) Doufal jsem, že Starlight, nabitá energií jako nikdy, konečně ukáže nějakou tu parádu a ona se přitom vzmůže pouze na takové malé uprdnutí. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejpozoruhodnější je, kterak tvůrci figurkami na šachovnici zamíchali tak, že se sice prakticky nezměnila situace, ovšem drasticky se přetransformovala vyhlídka do budoucna. Pěkná práce a předpokládám, že čtvrtá série bude sérií poslední. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ok, jasný, takže celá 3. řada byl jeden velkej filler protože Soldier Boy byl nakonec úplně k hovnu.... finále totiž nepůsobí jako finále, ale spíš jako lacinej teaser na 4. a doufám že poslední řadu, protože tenhle seriál se pomalu ale jistě začíná repetitivně motat v kruzích a přešlapovat na místě. Jsem fakt nasranej, protože tenhle shitfest – kterýmu už ani Elton John nepomůže – mi zkazil dojem z celý třetí série a komplet degradoval (nebo skoro až anuloval) celý její příběhový vývoj. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr třetí série The Boys je až moc překombinovaný. Sice se pořád něco děje, ale už je těch zvratů až příliš. Tohle finále v podstatě kopíruje události v poslední epizodě druhé série. A Starlight je pořád celkem neužitečná. Obávám se toho, kam příběh posunou tvůrci dál ve čtvrté sérii. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mohl bych napsat, že mě finále třetí série zklamalo, ale lhal bych, protože to zklamání cítím už od Herogasmu. To zase proběhlo všemožných akcí a dialogů, byla vzpomenuta minimálně dvě uskupení, která jsou definována abecedními kapitálkami, a všechno to bylo v podstatě k ... zaháčkování na čtvrtou řadu. Chtěl jsem tu původně rozebrat pro mě naprosto nepochopitelný rozdíl v Soldier Boyově závěrečné akci v porovnání s jeho výkonem na Herogasmu, ale byl by to spoiler na spoileru pro ty nešťastníky, kteří si čtou komentáře / recenze před tím, než to sami zhlédnou. / Poučení: Tak šup, šup, ke kádinkám, a kdo jako první vyrobí novičok, dostává pochvalu a nepodmíněný trest odnětí svobody. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The Boys je tak vysoko po všech směrech že prostě nemá žádnou konkurenci z venku, ale pouze bojuje s epizodami z vlastních řad. Proto dávám 4*, protože závěr druhé řady mě rozsekal podstatně víc než závěr té třetí a hlavně se to nijak neuzavřelo. Doufám, že si to Seth pohlídá a v další řadě to vygraduje. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem spokojený. Některé postavy nebyly využity stoprocentně, ale oceňuji, že se tvůrci nebojí odklonit od předlohy a tím pádem netušíme, co nás čeká. Akční scény působivé, některé zvraty překvapivé, emoce fungovaly. Užil jsem si to. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále co určitě nezklamalo, ale ani nenadchlo. To co si 3. série celou dobu připravovala si nechala v posledním díle vzít a přesunout do další série. Na jednu stranu to naprosto chápu, na druhou stranu je mi to líto. Takže rozumím obou táborům i tady v komentářích, tedy těch co jsou nasraný z neustálého přesouvání všeho do dalších sérií, ale i těch, co jsou spokojení se závěrem a s celou tou akcí. Já jsem jen po posledních nabušených 2 dílech čekal něco, čeho se dočkáme ve 4. sérii - rozumím a přijímám. PS: Cením vhodné použití krásné písničky Eltona Johna na konci dílu. Ve finále jsem spokojen, ale určitě ne tak nadšen jak z předchozích dílů. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečné přehazování, kdo je na čí straně, poměrně pobavilo. Jenom to na konci nebylo úplně ono, protože jsem neměla ten pocit, že pokud další sérii nevidím hned, tak se zbláznim. Asi jsem nějak stále doufala, že se na konci nebudu cítit, že celá série se přede mnou odehrávala jen a z jediného důvodu: ten úsměv na konci. Třeba čtvrtá série Stranger Things byla úplně stejná, prostě jenom prolog páté. A takhle vnímám i trojku Boys. Jenom jako kdybych neměla dost času bejt s postavama a to mě stáhlo dolů, o jednu hvězdu hodnocení. Což bych nikdy neřekla  :( ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doteď si to tvůrci zvesela klestili vpřed, nechávali postavy na obou stranách umírat, mrzačit... . Takže asi málokdo tipoval takový závěr řady. Najednou je z přímky kruh, protože i když jsou karty rozdané jinak....pořád je to stejná hra, se stejnými hráči. Zklamání mnohých chápu, ale nesdílím. Ano, pokud bude další řada ve stejném duchu, začíná to být soap opera a la Dallas...akorát drsnější, vtipnější, zajímavější... A o to tady jde. Já jsem vlastně rád, že nedošlo k nějakému většímu plevelení. A jsem rád, že už se ta postava, kterou Homie sejmul, neobjeví. V komiksu možná měla šmrnc, ale tady byla jen do počtu. A přestože tato epizoda působí spíše jen jako příslib pro další řadu a finále odkládá, jsem velmi spokojený. ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Pro me finale serie zklamani. Pritom 3 serie byla skvela a Herogasm byl paradni dil. Spousta akcnich scén i dialogy meli koule a grady a pribeh mel docela logiku, postavy mely nejake své základy a hezky se vyvijely. Tady to vzali a vsechno behem par minut zahodili. Tenhle dil bych pro me prirovnal k posledni serii Hry o Truny. Prekombinovane, narychlo uvareny gulas. Snad bude pristi serie posledni protoze mockrat nastavovana kase ztraci chut a clovek se pak radeji nasyti necim jinym. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak tu máme (zatím) poslední díl mého nejoblíbenějšího seroše... no... fakt čumim. Na tuto epizodu jsem se teda neuvěřitelně těšil, a vskutku mi byla nadělena neuvěřitelná pastva pro oči, během které se mi srdce téměř zastavovalo, jelikož nám byl opět nadělen neuvěřitelný superhrdinský souboj, ve kterém bylo superhrdinů ještě víc, citama to tam jen vířilo... snad lepší než ten první, a to že byl kulervoucí! A taky řádně brutální, ať už šlo o vybodnuté oko či vyvržené vnitřnosti. Vskutku wow! Skvělý závěr! A na novou sérii se teda fakt těším, protože nápad s Homelanderem a jeho cokolivcokurvachceděláním tam dle mého úsudku a konce epizody bude vytěžen snad už konečně na maximum!!! ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečný krok bohužel neudržel stejnou kvalitu jako celá třetí řada. Finální souboj se objevil jen aby se neřeklo a vůbec nic nevyřešil. Je to ale jediná velká kaňka na silné sezóně. Příště se tvůrci už musí rozhodnout k razantnějšímu škrtání na životech. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem to mnohem lepší. Finále 3 řady působí jako kdyby scénář na poslední chvíli přepisovaly. Všechny vývoje vyšly vniveč. A nemám z toho dobrý pocit. I tak se jedná o dobrou epizodu, která nabídne ve finále očekávanou akci, která ale i tak na mě nezapůsobila tolik jako fight z Herogasmu. 4 řada snad bude směřovat ke konci seriálu, protože tahle show nepotřebuje být zbytečně natahovaná. Přitom 3 řada byla pro mě tou nejlepší ze všech. Jen to finále poněkud bylo nezvládnutý. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Konečne sa prepletú cesty všetkých našich hlavných hrdinov. Butcher posilnený Včkom, Soldier Boy a jeho nemilovaný syn Homelander. Prevedenie: Ak sa to po pozrieme retrospektívne, nič sa v tejto sérií vlastne nestalo. Homelander si ďalej lieta po svete a k tomu získal ešte aj sympatie decka pre ktoré to Butcher celý čas robí. Tajná zbraň je zas pod ľadom a Starlight a Howee sú zas spolu aj s Frantíkom a Kimiko. V podstate sme sa dostali z bodu A do bodu A. Akurát nám chýba drvivá väčšina veľkej šestky. Jedine že by Deep pozval chobotnice na nový Herogasm. 93% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle teda fakt ne… nejenže většinu epizody se děje naprostý prd, ale ještě když už dojde na nějaký posun, je to jen směrem, který vede k další řadě (ne k uzavření toho o čem byla řada třetí… mimochodem, o čem že to teda vlastně bylo? Naprosto o ničem a nikam… 37minuta posrala komplet smysl celé řady. Pozn.: bart_ to trefil dokonale) ()

Reklama

Reklama