Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Tak hrozný to není, neblázněte. Už jenom že si udělali srandu z původní upoutávky. :-) První díl taková klasika alá Polreich. Zato v druhém dílu se krásně představila Ostrava, tam bych tedy nechtěl skončit bydlet. :-D Po třetím díle jsem upravil ze 3* na 1*. Borec v Motorestu (ten by potřeboval 5*) s nima pěkně vyběhl a když chtěl po tom taliánovi, aby si stoupnul ke grillu, tak utekl jak malej kluk a potom za pár hodin borca z motorestu pomlouval jak chudák. Ty dva ze čtvrtýho dílu budou doufám od vysílání všichni bojkovat, ale češi si nechají klidně srát do rypáka, jak je ti dva pičusové omrdávají a pomlouvají a budou u nich dál v té jejich předražené "restauraci" nechávat svoje prachy, protože jsou přece na Lipně a ať to stojí co to stojí. Osobně pokud se dostanu na Lipno, půjdu si to k nim vychutnat. Udělám velkou objednávku a odejdu od těch hovad bez konzumace a bez zaplacení. Až ve čtvrtém díle talián vzal vařečku do ruky, tři díly za něj vařili různí kuchaři, stejně i tak předvedl takové to správné kulové a během 45 vteřin hotovo. V pátém díle na kameru paní provozní prakticky všechno pochválí a za rohem u Havloidního sluníčkářského prasopsa starosty ji shodí jak největší blbou kundu, která kdy provozovala restauraci. S tímto sráčem si notovali tak, že jsem čekal, že si ho s taliánem zrovna vykouří před kamerou. Jediné pozitivum pátého dílu bylo, že na konci udělili plný počet hvězdiček ženské, která pro restauraci viditelně žije. V posledním šestém díle vzala matka do ruky výrobu bylinkového másla a vypadala u toho jako panna co drží poprvé ocas, hned druhý den si přivezli zase kuchaře ze své restaurace. ***** Více než 6 dílů tohoto pořadu těžko uvidíme. Naštěstí. Zase se totiž ukázalo, že když dva dělají totéž, není to totéž. ()

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

Smutná ukázka toho, jak tragický konec může vzít pořad, který prostě nechtějí tvůrci ukončit. Po mnohých řadách se Zdeněk Pohlreich nechal slyšet, že už s tímto končí, že na to nemá žaludek, nicméně se nechal přemluvit k dalším návratům. Jenže ve chvíli, kdy už toho opravdu nechal, se TV Prima radši pokusila vzkřísit mrtvolu, než aby takto úspěšný a oblíbený pořad důstojně nechala odpočívat v pokoji. Zkraje chvíli trvalo, než jsem si Pohlreicha oblíbila, ale pak mi nezbylo než obdivovat jeho schopnosti jak v oblasti gastromie, tak provozu, reklamy... zcela prosté logické uvažování, které ale nemá každý. Navíc má smysl pro humor, má jistý svůj styl, a v neposlední řadě je velice lidský - toho, kdo to potřebuje povzbudí, toho kdo by zasloužil nakopat do řitě, pomyslně nakopne. Je to prostě veliká osobnost a tu opravdu nedokáží nahradit dvě komické (nikoli zábavné) figurky, které mají rádoby zkušenosti z "velkého světa". Proč je to Santó a ne nějaký Honza nebo Kuba? Proč jsou to nesympatičtí lidé, naprosto neznámí a neznalí? Hnus. Milá TV Primo, laskavě uznej, že z Ano, šéfe není nutné dělat nekonečný seriál a vyrob něco nového, pokud možno dobrého. Ale to bychom jako diváci asi chtěli moc.. ()

Reklama

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Já bych to neviděl jako takovou tragédii. Je to zkrátka jiné o to, kdo to uvádí. Jsou jiní než Pohlreich ale lepší, než kdyby si na něj hráli. Je to nezvyk, ale to asi museli všichni očekávat. Já si myslím, že to bude chtít čas. Každopádně mi přijdou sympatičtí a líbí se mi, že tady není první cíl hned někoho ztrapnit tak, jak to bylo původně. ()

Toka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je teda pořádný průser. Nejenom, že je to zoufale nudný, ale ústřední dvojce vůbec nefunguje. Z jejich dialogů je cítit strojenost, způsob komunikace restauratérů jasně naznačuje minimum respektu – a vlastně se není čemu divit, když ani jeden z nich na návštěvě nevaří. Dvojice vůbec neřeší čistotu restaurace, čerstvost surovin a ostatní aspekty a je vidět, že jedou podle scénáře. Ta nepřirozenost by se dala možná zkousnout, kdyby to bylo alespoň trochu zábavný. V polovině druhého dílu jsem to zabalil a radši si pustil něco z produkce Gordona Ramsayho. ()

Simomon 

všechny recenze uživatele

Ano šéfe byl jediný televizní pořad, u kterého jsem vydržel až do konce. Vyvoj od kulinarské show po socdoku drama me bavil. Proto jsem byl zvedavy na pokracovani s titulem "Ano sefova". Sága se původni predloze hodne vzdaluje a feelingem pripomina legendarni Farmar hleda zenu. Prima ze vsech televizi umi nejlip tezit z cringe situaci. Sledovat Ano sefova je totalni guilty pleasure, chvilemi nevite, za koho vam je ze zucastnenych vice trapne. Presto, ze se z lovebrandu (Zdeňka) stal cringe porad, stejne je to porad bozi! 80% 5/5* ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama