Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

Pavel82 

všechny recenze uživatele

Ještě nedávno jsem četl článek, kde se tvůrci dušovali, že tento formát po vzájemné dohodě ukončí z úcty k panu Pohlreichovi a protože vědí, že je nenahraditelný. Na jednu stranu mi to bylo líto, ale na stranu druhou se toto rozhodnutí jevilo jako nejlogičtější. Hlavně proto, že se o tomto tvrzení nedá příliš polemizovat. Zdenda je fenomén, který se v televizi objeví jednou za "sto let". A tvoří minimálně 80% úspěchu této show. Jaké překvapení bylo pro mě zjištění, že to není tak úplně pravda a chystá se pořad Ano, šéfová. A jak bylo řečeno už na začátku, je to zkrátka zbytečné... Oba moc dobře věděli do čeho jdou a že před sebou mají nadlidský úkol... A že dostanou sodu, když to nebude alespoň průměrně dobré, jim muselo být nad slunce jasné. Takže šetřit je nemá cenu. Těch zbylých 20% je zpracovaných stále stejně dobře, ale Prima se nemusela obtěžovat s kástingem (jestli vůbec nějaký byl) na hlavní protagonisty. Mohla sbalit v zoo dvě opice a výsledek by byl stejný. Možná o něco lepší. Přeci jen by to bylo něco nového. Zázrak se prostě nekoná. A jak říkám... Nechte klasiky spát a hlavně na sílu neoživujte kult. Vše co dostanete, je jen mrtvolné zaškubnutí. ()

trickmaster odpad!

všechny recenze uživatele

Mohli jste to zakoncit jako Her Pohlreich! S gracii a se vsi uctou, ale ne. To by nebyla TV Prima a klasicke zumpovstvi. Jeden z mala ceskych poradu, ktery se dal celkove v TV sledovat, a to zejmena kvuli charakternimu cloveku, ktery mel vsechno co ma spravnej showmen mit. Protoze ano, kupodivu - svete div se - "Kitchen Nightmares" je SHOW!! Pohlreich umel byt vulgarni, temperamentni, lehce a prijemne agresivni, zaroven zabavny, pokorny a empaticky! Neprehanel, necukroval a nehral to na divaky. Delal to tak, aby si zachoval svoji dustojnost a myslim, ze v tomto poradu to byl prave Zdenda, kdo tomu sefoval a ne televize. Tihle dva? Co to je proboha za klauni? Prima proste neumi skoncit vcas a potrebuje si tu drzku nabit, aby zjistila, ze pokracovani noveho "Ano sefe" proste skonci driv, nez se dotoci do konce. Ostatne jako se vsim, co ma v tv nejake nove pokracovani.... Jsem znechucen, zklaman a Zdendovi palec nahoru, protoze vcas poslechl svou intuici a vedel, ze se z toho uz nic vic vytezit neda! 😉 ()

Reklama

RoneXxXD odpad!

všechny recenze uživatele

No..a je to v pr*deli. Koho zajímají nějací pošuci o kterých jsem já a ani nikdo zde asi neslyšel,kteří budou mluvit do jídla a jak to dělat? Pardon,ale Pohlreich je jen jeden a byla to největší špička a je nejlepší ve svým oboru zde v ČR. Když mluvil,věděl o čem,a hlavně uměl poradit těm lidem a říkat jak to dělat dobře. Tady v týhle "novince" se řeší něco co by nikoho v kuchařkské show nezajímalo a hlavně ne zrovna u lidí,kteří nejsou vůbec zajímavý. Stala se z toho sláťanina. Neměli už dál pokračovat a hlavě ne bez Pohlreicha. ()

bidja 

všechny recenze uživatele

Hvězda za produkci. Tohle je opravdu o něčem jiném. Zatímco e01 představí krásnou lokaci, hlavní dva hrdinové představí sebe a je jasno. E02 je sociální výlet do duše Ostravy. Možná stojí kuchař se svojí ženou za soucit, ale naopak přestávám věřit, že mentoři jsou matka a syn. E03 nám ukáže čeho je produkce schopná. Jak ukecala nebo ošidila ke spolupráci někoho kdo to nechce a možná i někoho kdo si myslel, že přijede někdo úplně jiný a to samozřejmě neomlouvá hostitele se své hrůzy. E04 už je opravdu bizár do které se angažují všechny postavy. E05 ano je to za ***, koncept hrůzy vystřídala pohoda, ale co bylo špatně na králíkovi? ()

chup44 

všechny recenze uživatele

Keď Polhreich oznámil koniec Áno Šéfe, aj sa mi uľavilo, lebo posledné epizódy už to bolo dosť hrotené a kvitoval som rozhodnutie v najlepšom treba skončiť. Potom prišla náhrada, nejak som to nehodnotil odpadom ani nehejtoval, bol vidieť rovnaký realizačný tím a aj režisér, len iný hlavný “hrdina”. Mama so synom nesadne asi každému, mne nevadili, bolo vidieť, že sa vyznajú. No ale pointa. Potom prišiel opäť Pohlreich s tým supersefom a to som jedinú časť pretrpel, už upútavka ma vydesila. Z veľkej milosti som tomu dal 2*, tak týmto dvom dám 3* ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama