Reklama

Reklama

Batwoman - Série 2

(série)
Trailer
USA, 2021, 12 h 34 min (Minutáž: 41–42 min)

Hrají:

Javicia Leslie, Nicole Kang, Rachel Skarsten, Dougray Scott, Meagan Tandy, Warren Christie, Rebecca Davis, Shakura S'Aida, Jason Day, Andrew Moxham (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(18)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trvalo to tři roky, než emoce opadly. V mezičase jsem dokoukala celou Supergirl a Supermana a Lois. Ale teď jsem docela zvědavá na to, jak se seriálu podařilo navázat s novou Batwoman v podání Javicie Leslie. Problém (anebo výhoda, záleží, jak se to vezme), je skutečnost, že nová nositelka kostýmu s maskou, Ryan Wilder, je postava zcela nová. Vytvořená na klíč situaci v seriálu, ve kterém odmítla pokračovat hlavní představitelka Ruby Rose. Ruby Rose předčasně uzavřela svou DC kariéru kvůli zranění páteře, což se jí nelze divit a budiž jí přáno do budoucna pokračovat v práci za mnohem bezpečnějších podmínek. Tvůrci tedy dostali do rukou situaci, ve které měli zůstat na svých místech všechny vedlejší postavy a novou hrdinkou se měla stát holka, která měla ve všem v životě smůlu. Ryan Wilder má hodně škraloupů, falešné obvinění, odsezené měsíce ve vězení, dětství prožité po dětských domovech a několik traumat. Z toho se už dá poskládat motivace k páchání dobra, navíc, pokud holka ovládá bojová umění. Takže seriál i ve své 2. sérii kupodivu šlape, pořád je dost temný oproti jiným seriálům ze světa DC na CW, ale to rozhodně není mínus. Alenka má zajímavou novou vedlejší linku a jediné hlavní zklamání vlastně je, že Ryan Wilder prakticky neexistuje v komiksech (pár panelů s touto postavou najdeme jen v Batgirl 50/2020, DC Essential Graphic Novels 2021, Batman: Urban Legends 5/2021, DC Pride 2021, Earth-Prime 2023... jediný ucelený příběh dostala v minisérii v rámci Earth-Prime 2022, což není moc). Ale ona samotná Batwoman jako sólový titul nevychází od roku 2018, takže tady vlastně není co řešit. Prostě zazářila v éře The New 52 a pak splynula s ostatními v Bat universu. ()

Reklama

Wyrdas odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chtěl jsem tomu dát stejnou šanci jako první sérii... tedy alespoň šest dílů... ale tohle je vážně utrpení. Asi jsem málo sluníčkový, abych omluvil absenci všeho černou lesbičkou... po třech dílech končím. To je vážně brain-dead. ()

Galerie (225)

Reklama

Reklama