Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá romantická komedie o nejpodivnějším milostném trojúhelníku.  Jake Schram a Brian Kilkenny Finn jsou svobodní, pohlední a úspěšní mladí muži z módní newyorské čtvrti Upper West Side. Už od dětství jsou nejlepšími kamarády. Poklidná idyla jejich spokojených životů vezme za své ve chvíli, kdy se do města vrátí jejich dávná společná kamarádka Anna. Oba se do ní zamilují a letité přátelství nezadržitelně přerůstá v lítý souboj o srdce vyvolené dívky. Už tak chaotickou situaci milostného trojúhelníku navíc komplikuje fakt, že Jake je rabín a Brian katolický kněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (328)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Jako romantická komedie, jichž začínám mít poslední dobou dost, to patří nejspíš i k průměru, ale vůbec jsem nepochopil nesmyslnou, hloupě komerční náboženskou "polovičku". To měl být hollywoodský příspěvek k "ultraekumenismu"? A Miloš Forman opravdu věděl, do čeho jde? Tenhleten styl interpretace, či spíše přiživování se na vážných otázkách, bych hledal všude jinde než ve filmech, které mají cokoliv společného s jeho osobou. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

9 / 10 Výborne obsadená, výborne natočená a výborne napísaná romantická komédia, ktorá vás, teda ak nie ste zarytý cynik, očarí svojim nezameniteľným šarmom a noblesou. Otázky lásky sa tu preplietajú s otázkami viery tak nenásilne, že by ste scenáristovi najradšej ruky vybozkávali. Samozrejme, obrovskú zásluhu na tom má aj Edward Norton - ten len potvrdzuje povesť jedného z najvšestrannejších filmových tvorcov súčastnosti a ja verím, že od neho ešte môžeme čakať veľké veci. Či už pred kamerou alebo v jej závese. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Další naprosto průměrná a ničím nevyčnívající inteligentní romantická komedie, která se může pochlubit plejádou hvězdných jmen (nejvíce překvapí Miloš Forman) a solidně vystavěným scénářem. Stiller potěší, neboť poprvé ze sebe nedělá debila, nýbrž solidního New Yorského rabína playboye a rozhodně ujde. Norton je pro změnu přesně tak jak ho nemám rád - "ťutínkovský" ňouma. Snaha o vymanění se ze škatulky průměrnosti tu je, bohužel však neúspěšná. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se převážně těšil na Bena Stillera, Miloše Formana a hlavně na Edwarda Nortona a jeho režii, ale z filmu jsem byl zklamán, jelikož mě bohužel neoslovil. Výprava a děj zhruba nezajímavá a místy se objevili srdce bijící dialogy(viděl jsem to v dabingu, takže nemohu posoudit s originálem) a ještě bych vyčetl délku filmu, jenž se mi zdála příliš dlouhá. Jen abych nekritizoval, ve filmu se objeví několik humorných situací, ale ne tak v silném množství, aby film udržela zajímavým. Nevím, jestli budu mít někdy náladu a zájem se na film znovu podívám, mé hodnocení 2,5 hvězdičky... ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

"Keeping the Faith" má dvě odlišné poloviny. Ale o tom až na konci.) Edward Norton jakožto debutant na poli režisérském odvedl výtečnou práci a svého kněze zahrál sympaticky a přesvědčivě, stejně tak jako Ben Stiller svého rabína. Jenna Elfman ve své roli září. Nortonův "první film" bych nazval příjemnou (chvílemi vážnější)romantickou komedií, jež bez problému převálcuje ty dnešní tzv. romantické komedie... A teď o těch dvou polovinách; zatímco ta první vás zaručeně rozesměje, u té druhé budete přemýšlet a prožívat ji o něco hlouběji... Vztahová a vážnější linie střídá linii komediální, ale špatně to nedopadne... :-) To by ani snad nešlo.) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama