Reklama

Reklama

Epizody(14)

Postava pana Beana, jejímž tvůrcem a představitelem je Rowan Atkinson, vyvolala v oblasti komediálního žánru skutečnou senzaci. Panu Beanovi se dostalo četných mezinárodních ocenění, mezi kterými nechyběly ani Emmy za populární tvorbu, cena za komedii města Montreux a Mezinárodní cena kritiky z Montreux. Svými kousky, které ho přivádějí do prekérních situací, si získal publikum na celém světě. Velký podíl na tom má také skutečnost, že jeho humor je zcela vizuální. Doprovází ho sice zvuk, avšak jen minimum dialogů. Naprosto nemožný, občas roztomilý a vždy v dobrém rozmaru, pan Bean zastává výjimečné postavení v žánru televizní komedie po celém světě. (Česká televize)

(více)

Recenze (817)

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rowan Atkinson v celoživotnej úlohe bláznivého komika, ktorý sa vďaka nej stal nesmrteľný. Mr. Bean je pre mňa veľká osobnosť, človek, ktorý dokázal zo seba vydať maximum. Jeho grimasy, postoje, proste všetko na ňom obdivujem/milujem. Neverím, že niekto niekedy dokáže to čo on. Je nenahraditeľný, nenapodobiteľný - je to legenda., ktorá dokázala mnoho ľudí pobaviť až k slzám. Pri jeho hereckých výkonoch som neraz musel zadržovať smiech. A vopred to bolo márne. Nejde sa nezasmiať na ňom. Nejde si ho nevšimnúť. Nejde si jeho časť nepozrieť do konca. Nejde na neho zabudnúť. Mr. Bean je jedným slovom - legenda. Pre mňa jeden z najlepších seriálov, ktoré som kedy mal možnosť vidieť. 100% ()

topesto 

všechny recenze uživatele

Legendární Britcom,ve kterém se málo mluví ale humor který obsahuje,pochopí lidé na celém světě.Vtipné,krátké historky ze života jedné středně velké,roztržité,směšné a někdy trochu sobecké a škodolibé figurky,si získal srdce mnoha diváků.Jeden z nejlepších seriálů z Velké Británie,který se k nám dostal. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak dnes už se těm vtípkům neměju jako kdysi, ale stále má Mr.Bean takové zvláštní kouzlo. Mr. Bean je vybudován na takovém tom nejangličtějším anglickém humoru, který já osobně docela můžu. Co víc k tomu psát. Asi každý Mr. Beana někdy viděl v akci, takže alespoň mlhavě tuší o čem mluvím. Ale Rowan Atkinson je v civilu naprosto normální, dokonce bych řekl, že nadprůměrně inteligentní, což jeho umění ještě umocňuje. Jeho grimasy jsou prostě úžasné... ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Kdo by ho neznal největšího komika, co kdy svět viděl. Snad každou epizodu obdivuji a nevadí, že vybraný díl už jsem viděl, pořád je na co se dívat a čemu se smát. Mezi oblíbené scény patří např. jak Bean maluje - ( Nejdřív všechny předměty obalí nebo zakryje papírem od novin a pak do uprostřed místnosti dá plechovku s barvou, do které vloží velkou petardu a zapálí. ) nebo hraje golf ( Přijede na mini golf a vypůjčí si golfovou hůl a míček. Vytahuje se před klukem co je opodál a docela se trefuje. Ale jednou se netrefí a míček vylétne z hřiště, Bean chce míček vzít do ruky a vrátit na hřiště, jenže provozovatel se na něj podívá a namítavě kývá na něj, že se nesmí dotýkat míčku a tak začíná velký děj. Bean dá velkou ránu a míček se dostane na silnici a tak míček prožene po celém městě. Nakonec vyřízne kus trávníku na němž je míček a vrátí se na mini golf, kde dokončí šťouch do jamky a následně zapíše kolik měl úderů do kartičky.) Rowan Atkinson je prostě geniální komik nad komiky. / Viděné epizody *14.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnoocení: 10/10 ) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rowan Atkinson, génius čo zahral pošahaného vtipálka. Veľa srandy patrí k tomuto seriálu, ktorý sa svojimi žartíkmi a nehodami, či nešťastiami pána Beana stal legendárnym a možno ho považovať za klasiku humoru, tak ako je ňou Chaplin, Laurel a Hardy, či niektoré americké sitkomy. Je to legenda britského humoru. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (79)

  • Seriál koupilo 50 aerolinií a vysílal se ve více jak 245 zemích světa. (don corleone)
  • Z epizody byla vystřižena scéna, jak Mr. Bean (Rowan Atkinson) získal své nové křeslo. (OJan)
  • Postavička Beana (Rowan Atkinson) sa dodnes objavuje tiež v reklamných spotoch. Propagovala mnohé výrobky počnúc automobilkou Nissan, Fujifilm, či sladkosti Snickers, M&Ms až po supermarket Rema 1000 v Nórsku. (WalterIK7)

Reklama

Reklama