Reklama

Reklama

Epizody(14)

Postava pana Beana, jejímž tvůrcem a představitelem je Rowan Atkinson, vyvolala v oblasti komediálního žánru skutečnou senzaci. Panu Beanovi se dostalo četných mezinárodních ocenění, mezi kterými nechyběly ani Emmy za populární tvorbu, cena za komedii města Montreux a Mezinárodní cena kritiky z Montreux. Svými kousky, které ho přivádějí do prekérních situací, si získal publikum na celém světě. Velký podíl na tom má také skutečnost, že jeho humor je zcela vizuální. Doprovází ho sice zvuk, avšak jen minimum dialogů. Naprosto nemožný, občas roztomilý a vždy v dobrém rozmaru, pan Bean zastává výjimečné postavení v žánru televizní komedie po celém světě. (Česká televize)

(více)

Recenze (817)

mortak 

všechny recenze uživatele

Vrchol současné komiky. Vezmete situaci, ve které se nachází milióny britů každý den a rozehrajete ji do absurdna. Pohyby, které každý dělá bezmyšlenkovitě, místa, kam chodíme denně, lékař, kostel, večeře, odjezd na cestu, návštěva parku...to vše se pro Beana stává dobrodružnou překážkovou dráhou. Fascinující je taky jeho pohybové nadání - podívejte se, jak třeba pomalu vstupuje na žíněnku - vrchol pohybové průpravy. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Neskutečně zábavný seriál, který můžu sledovat kdykoli a kdekoli. Snad ani neznám člověka, který by neměl rád tenhle skvost britské komedie. Neskutečné nápady tohoto Herce, ale hlavně neskutečný herecký výkon. Tahle role sedla Rowanovi neskutečně dobře a věřím, že nikdo jiný, by to takhle dobře nezahrál. Takový seriál se natočí jednou za 100 let a jsem rád, že zrovna já tohle můžu vidět:) ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rowan Atkinson je vo svojej životnej úlohe taký blb a sebec, až je sympatický. Scenáre jednotlivých epizód seriálu sú tak prvoplánovo vtipné, že sú až geniálne. To sa stáva, ak takýto na prvý pohľad jednoduchý humor píše inteligentný scenárista. Anglický suchý humor nie je moja šálka kávy, ale Mr. Bean ho dotiahol do takej absurdity, že je geniálny. Teda prevažne. Nájdu sa aj slabšie scénky. ()

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

No takže Mr. Bean strašny haluškár, neskutočný humor vždy sa na tom da parádne zasmiať, chlapík- úplny magor, ktorý pochybujem že má páru v akom žije storočí zvláda život s úplnou ľahkosťou, proste na Mr. Beanovi som vyrastal a Rowana Atkinsona si ani neviem predstaviť v inom žánri filmu ako je akcia alebo dráma atď. už som si tak zvykol na tuú jeho preslávenu postavu Mr. Beana že by mu to proste nepristalo hrať iný žáner ako komédiu!!! ()

MarekT 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z obecně nejznámějších seriálů, na kterém si Rowan Atkinson udělal po světě jméno. Mě to tedy moc netěší - podle mě více exceluje v Blackadderovi. Humor je typicky britský, byť kombinující novější typ němé grotesky, jaký známe z filmů Jacquese Tatiho (Atkinsonem přiznaná inspirace). Plný počet, a to hlavně za to, že tento seriál se dobře sleduje, i když už ony skeče vidíte vícekrát. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (79)

  • Premiéru této epizody sledovalo 18 500 000 diváků. (don corleone)
  • Robotická postavička, s níž si Bean (Rowan Atkinson) hraje v obchodě, je Dalek. Dalekové jsou mimozemská rasa ze seriálu Doctor Who (od r. 1963). (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno