Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

Smerfetka88 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí jednoho dílu jsem si řekla, že asi nejsem ve správném rozpoložení na takovou pohádku a že příště to bude lepší. Nebylo to lepší ani podruhé. Naprosto nezajímavá pohádka s nesympatickými postavičkami, stupidními dialogy a otravnou hudbou. Jsem ráda, že když jsem byla dítě, hrál Kulík, Dulík, Bulík a ostatní. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

90% Je to normální? No samozřejmě, že není, proto je to taková sranda. Jak charakterizovat seriál, kde hlavními hrdiny je mořská houba (Spongebob Squarepants), jaho kamárad hvězdice (Patrick Star), chobotnice s obsesí v hraní na klarinet (Squidward), chamtivý krabí majitel občerstvení (Mr. Krabbs) atd... ? To snad ani nejde, podívejte se sami a zjistíte třeba i to, jak vypadá mořská veverka :). Co ty na to Garry? .... miou miou ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem během svých snídaní viděl už asi tak sto dílů, si myslím, že jsem oprávněn tento seriál hodnotit. Hlavou mi vrtá, jestli je to skutečně pro děti. A pokud je, tak proč je to svým způsobem tak nevýchovný seriál. Prostě vše je vzhůru nohama, nic nedává smysl a je to celé tak trochu úchylné. Zároveň je to ale z ranního programu to nejsmysluplnější, na co se dá koukat, občas se u toho člověk i zasměje a velmi povedený je i český dabing. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že seriál už léta běží v telce pořád dokola a mám tím pádem všechny série najeté tam a zpátky od začátku až do konce, můžu směle konstatovat, že SpongeBob je příjemná odreagovačka, která neuvěřitelně pobaví všechny generace diváků, víceméně každý si zde přijde na své. Každá epizoda má něco do sebe, každá nabízí perfektní podívanou. Nemám nic, co bych vytknul. Skvělý komediální seriál s povedenými, zcela signifikantními animacemi. 10/10. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Další zářez na mé pažbě ve sledování animáků, díky mému človíčkovi. Nejdřív jsem se bránila zuby nehty, ale nakonec mě to úplně pohltilo a chechtala jsem se jako blázen. Navíc když vím, že je to podle "skutečných událostí ze života podmořských měkkýšů a jiné podmořské havěti" :-)))) Za mě jasných 100% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • Spongebob původně vznikl v Orange County Marine Institute, kde jej vymyslel Stephen Hillenburg (tvůrce seriálu). Ten zde pracoval jako mořský biolog. (P. J. D.)
  • Když Ned čekal na Mňamku v Kamarádském kyblíku, SpongeBob ze sebe udělá Karen a místo Mňamky, mu dá Krabí hambáč. Ned ho odmítl, což znamená, že Plankton by získal Krabí hambáč a tudíž i recept. (Kajman26)
  • Kdykoli nastane zmatek, je možné kohosi zaslechnout křičet "My Leg". (D.A.)

Reklama

Reklama