Reklama

Reklama

Šokující odhalení

  • USA Bombshell (více)
Trailer 2

Skupina žen vytáhne do boje proti zakladateli Fox News Rogeru Ailesovi. Nelíbí se jim jeho obtěžování na pracovišti. (Filmbox)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (136)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film, kde sa to len hemží blondýnkami a to na obálke nie je ešte Alice Eve, ktorá hrá dokonca ako blondína právničku. Aká to pocta, že nemusí byť každá stereotypne znázorňovaná ako hlúpa hus a zlatokopka! Film je však natočený zrejme skôr pre ženy ako mužov. Znázornenie sexuálneho obťažovania alebo toho, čo niektoré ženy považujú za harašment. Už je to tak prehnané, až sa pomaly muži budú báť povedať kompliment, otvoriť ženám dvere, pomôcť s ťažkým nákupom, proste správať sa ako gentlemani. Keď o to ide tým feministkám, tak klobúk dole, úspešne sa im darí šíriť lesbizmus ako nevyhnutný dôsledok presadzovania názoru, že všetci muži sú predátori a prasatá. No a samozrejme všade musí byť Trump, ľavicový Hollywood za nezaprie. Inak ale výkon Theronovej výborný, možno hodný aj nominácie na Oscara a jej podoba s Megyn Kelly je takmer neuveriteľná. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Víceméně promarněná šance... Film o důležitém tématu, které měl zpřístupnit a objasnit ideálně všem, a přitom taková obyčejná a nepřekvapivá nuda určená zase jen úzkému okruhu diváků. Nejzajímavější postavu hrála Margot Robbie, a to nejspíš proto, že byla vymyšlená, respektive že do ní scenárista zhustil více jiných postav, zatímco Nicole Kidman mě takřka neoslovila a Charlize Theron dopadla jen o málo lépe. Obě ženy prominou, ale druhou nejzajímavější postavou byl Alies v podání Johna Lithgowa, což ovšem tvůrci zamýšleli jen stěží. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Kterak se na popud jediné žaloby rozjede bouřlivá kampaň, kvůli níž už nesmějí otylí zakomplexovaní zaměstnavatelé vyzývavě hledět na mladé, spoře oblečené děvenky. Táhnou to především výborní herci a pozornost se daří udržovat také zběsilou zásobárnou informací a dialogů, ovšem příběh vystřelí odnikud a chybí mu nějaký nadstandardní režijní rámec, nemluvě o evidentně osekaném ženském vzepětí, které postrádá pevně zacílenou argumentační hodnotu a spoléhá prostě na to, že s hrdinkami musíme automaticky soucítit. Což ale vždy nelze, protože jsou dobrovolně a hrdě součástí hyenovitého (či alespoň takto vykresleného) média a sami mají k ryze sympatickým figurkám daleko. A v té záplavě jmen a postav se jeden začne po chvíli docela ztrácet. Nejvíce mě paradoxně bavil parádně namaskovaný John Lithgow, který svou roli zvládl bravurně. 60% ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Hm ... myslite si, ze se nas v Čechách neco takoveho netyka ... omyl. Moc presne si pamatuju ty momenty, kdy jsem svym krasnym mladym kolegynim nezavidela, kdy balancovaly na tom tenkem lede, kdy ty chytre dokazaly balancovat, ale prijemne jim to nebylo ... a byly z toho benefity ... a pak i ty, co uz tak moc dobre balancovat neumely a nedokazaly se vymanit z toho šefova prilis pevne sevreni v bocich, ktere jim prijemne nebylo .. Priliš mnoho pribehu, co si clovek vyslechne u sklenky vina, protože za střízliva se to těžko přiznává i sobě samé a na ktere se snazi zapomenout .... A to si pořád myslím, že jsou v Americe moc průderní a že flirtování je zdravé, jen malokdo zná ty hranice a málokdo umí rozeznat, že každý ty hranice má někde jinde.... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud jste zastánci MeToo a zuřiví feministé či feministky, utvrdíte se ve svém přesvědčení a pokud stojíte na druhé straně barikády, názor rozhodně nezměníte. Zkrátka a jednoduše rutinní drama na společenskou objednávku. Nemůžu říct, že bych se nudil, ale na druhou stranu jsem se ani nebavil. Vidím to jako čistokrevnou šeď neschopnou vyvolat byť jen minimální emoci. Za výraznější zmínku stojí jen Charlize Theron, která je Megyn Kelly neskutečně podobná. Na druhou stranu na ní napatlali tolik make-upu, že se to odrazilo na hereččině mimice, za kterou by se nestyděl leckterý medvěd. 50% ()

Galerie (272)

Zajímavosti (16)

  • Josh a Ben Lawsonoví, ktorí hrajú vo filme bratov Murdochovcov, sú bratmi aj v skutočnosti. (Astonko)

Reklama

Reklama