Reklama

Reklama

VOD (1)

Bez milosti zabíjela v Tokiu, ale při poslední misi jí podstrčili jed. Teď má necelých 24 hodin na to, aby zjistila, kdo si objednal její smrt, a pomstila se. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (246)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Celkem se divím, že režiséry baví točit pořád to stejné dokola bez absolutně nulových inovací. Další pouhá revenge story, šablona stejná, jen s jinou hlavní herečkou. Prostředí Tokia ucházející, akce průměrná, příběh kýčovitý a vlastně nic víc. Jasně, někdo může namítat, že jsme chtěli revenge a dostali jsme revenge, ale k tomu, aby mě další přírustek do žánru nějak zajímal, musí být alespoň něčím výjimečný a zkrátka "svůj", a to Kate není ani náhodou. Neurazí, nenadchne, ale na poli podobných filmů jsou zde daleko, daleko lepší kousky. Klidně vynechejte. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Další ze série feministických akčních jednohubek, kde účel světí prostředky. Mary Elizabeth Winstead tu sice po celou dobu filmu není ani na chvíli sexy, byť ji mám normálně docela dost rád, ale za to se tu prohání v takové stylové divočině, která ze začátku má náběh na filmy Roberta Rodrigueze, aby se nakonec ustálila do klasického béčka. Ale na tři hvězdy se to i pro ten japonský feeling gangsterských záležitostí překousnout dá. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tokijské neony, wickovský styl akce a výborná Mary Elizabeth Winstead, která vypadá jako mladá Ripleyová. Scénář není nikterak originální, ale je poměrně zábavný. Netflix chce svůj film s akční holčinou tak ho má mít. Že podobných kusů vyšlo v nedávné době nespočet? No a co? Díky japonským reáliím a pohledu na gajdžiny obecně se na Kate dobře kouká. Skvělá hudba. Za mě palec nahoru. Ani? ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Ale jo, dá se to. Je to klišé, je to převídatelný a je to neškodný. Od Kate dostanete přesně to, co byste čekali a nic víc, nic míň. Mary Elizabeth Winstead má v roli hlavní drsandy neskutečný charisma a celý film nese. Její postava je dost plochá, přesto dostačující k tomu, aby jste to nevypli po 15 minutách. Akční scény, jsou pěkně nasnímané a s radostí se sledují, chybí jim větší osudovost a větší napětí, ale i tak nejsou bezúčelné a nudné. Pomalu umírající hrdinka také přidává určitý druh zranitelnosti a časované bomby. Bohužel zbytek postav Vám je tak nějak jedno i přes určitou snahu. Chápu o co se autoři snažili s mladou holčinou ve vedlejší roli, ale funguje to jen povrchově, hloubku to nemá. Přesto je to podívaná co neurazí a ani nepřekvapí. Jediný důvod proč film vidět je, že dobře zpracovává a využívá prostředí Tokya a tím je Kate aspoň trochu ozvláštněna. Jinak se nejdená o nic, co by kdokoliv musel viděl. 6/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nepříliš originální akční jednohubka,která sice operuje s podobnou premisou jako Crank,ale oproti svému o dost staršímu sourozenci jí chybí ona "zběsilost" a celkově má problémy s tempem.Akční scény wickovského stylu jsou přitom fajn a Mary Elizabeth Winstead svojí rolí zvládá v pohodě.Jenže co je to platné,když se děj nejednou skoro zastaví aby se mohlo zbytečně plkat a pocitově to celé pak trvá o dost déle než tu cca hodinku a tři čtvrtě...60% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Členky japonskej heavy metalovej skupiny BAND-MAID si vo filme zahrali samé seba. (beso74)
  • Nealkoholický nápoj Boom Boom Lemon, ktorý Kate (Mary Elizabeth Winstead) hľadá , by ste hľadali úplne zbytočne. Je to fiktívna značka vymyslená len pre tento film. (beso74)

Reklama

Reklama