Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(pořad)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Videa (1)

Rozhovor

Recenze (113)

JoSte 

všechny recenze uživatele

První epizoda online: https://prima.iprima.cz/supersef/1-epizoda Moc nerozumím místní záplavě odpadů a hejtů, že je to moc přehrávané, že se to nedá stihnout za 24 hodin a podobně… Reality TV není dokument. Mně se pilot zdál vcelku ok. Ještě je brzo zodpovědně hodnotit, ale na rozdíl od posledních sérií Ano, šéfe! (co pamatuju) tu aspoň zazní i konkrétní tipy a recepty, není to až taková telenovela a je patrná snaha té restauraci v nejkratším čase co nejvíc pomoct. ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

Pohlreich se zaprodal peklu! Neskutečně naivní až bizardní odpad! Převleču se za bábu a jdeme s rodinkou na jídlo, nikdo nic nepozná ikdyž všechen personál čumí do kamer. Afektovaně přehrávané až komické. Pak vám to tady během 24.hodin nakopnu na miČelinskou hvědu..to budete koukat! Kdo tomuhle uvěří? Tady by bylo lepší se z pekla už nevracet. 0/10 ()

Reklama

RedRose 

všechny recenze uživatele

Zdendu mám rád, ale Ano, šéfe! bylo asi mnohem lepší... Ta zvýšená rychlost mi nesedí, údajně skryté kamery, které se dle potřeby pohybují asi moc skryté nebudou... A hlavně: do restaurace se po čase nevracejí! Nejdřív jsem si říkal, že to vadit nebude, ale na konci každého dílu, prostě něco chybí... Možná udělají Návraty jako dřív v Ano, šéfe, ale těžko říct... Dívat se asi budu, ale není to úplně ono... ()

Cooller 

všechny recenze uživatele

Ano šéfe známe všichni a všichni ho máme rádi tak jak je, starej Zdenda to ale zabalil s tim že už nemá na ty lidi nervy a teď je zpět a dělá paradoxně ve své podstatě to samé jen si k tomu přidal 24h deadline a masku na 2u minutovej zaběr... nicméně vzhledem k tomu že to je celý "speed up" tak se chtě nechtě vynechávaji ty podstatné detaily které mě na ano šéfe bavili nejvic a to sice sledovat debilitu těch lidí za pochodu... včetně problémů v kuchyni ať už hygiena nebo nějake vztahy ať už pracovní nebo rodinné....díky tomu se u tohohle jako divák poměrně nudím protože za 24h se ani ten největši hlupák neprojeví jako hlupák obzvláště když mu někdo uděla rekonstrukci a reklamu free... kdyby radši pokračovali ve starém ano šefe bylo by to daleko lepší a to ani nemluvě o tom že zaběry z kamer nevypadají vůbec jako "tajně pořizene" ani když ma na sobě ten převlek... + zaběry z kucyhně ještě dřív než se odhalí? like seriously? vážně mají ten národ za tak tupé stádo opic že nikomu nedojde že to je domluvené a sehrané?.. takhle to je bohužel tak max na 2* ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na návrt šéfa v roli, která ho proslavila a která mu nejvíc sedí. Bohužel po atmosféře Ano, šéfe! zde není ani památka, nový koncept je více gastronomicky profesionální, divácky však méně přitažlivý, zrychlené tempo prakticky všeho mi vůbec nesedlo a chyběly mi i legendární hlášky a humor. Vlastně by se dalo i říct, že nový koncept je nudnější, neosobní a na oko až moc umělý. Velké zklamání. 5/10. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama